Uncharted 2: Among Thieves (Platinum)
si
Uncharted Drakes Fortune (Platinum)
Cand vor fi disponibile ?
Incercam sa reducem intarzierea la Dragon Age 2, sper sa fie doar cateva zile, revin cu info.
sper sa nu avem vreo surpriza la Mortal Kombat... ca de exemplu la dead space sau dragon age 2...
mai ales la editiile de colectie.
macar sa ne spuneti daca se poate ca sa stim daca il comandam din alta parte.
thx.
SirAndrew - nu ne asteptam la nicio intarziere si daca au fost vreodata am anuntat aici mereu din timp.
dragos_mihaiy - da.
Referitor la Crysis 2 Nano Edition - din pacate, producatorul nu va mai trimite aceste produse. Editiile Limited si standard nu sunt afectate si vor veni la timp, dar Nano nu mai trimit.
dragos_mihaiy - nu avem cablu separat, dar este inclus in pachetul consolei de 160 GB de care ai intrebat.
de ce nu faceti scandal?
daca aveati un contract serios banuiesc ca trebuia sa fie ceva semnat intre parti... insa se pare ca va lasati pur si simplu in baza unor conversatii la nivel de messenger... nu e cu nimic mai presus din moment ce nimeni nu garanteaza nimic.
banuiesc ca la nivelul vostru de comenzi altfel se discuta aceste lucruri si se pot impune mai multe conditii decat daca ar comanda o persoana obisnuita.
chestiile astea va afecteaza in primul rand voua credibilitatea ca firma.
nu stiu Razvan nivelul tau de decizie in cadrul companiei, insa asta nu este nici pe departe un mod profesional de lucru.
nu vreau sa fiu malitios, insa se pare ca a devenit o regula sa nu mai aduceti editiile speciale.
mai bine nu le puneati pe site daca nu erati siguri pentru ca multi care poate ar fi prins un pret bun in alta parte nu au facut precomenzi la timp pentru ca se bazau pe voi.
mie nu mi se pare asta o situatie normala.
nu cred ca exista astfel de contracte...sau poate aceste contracte au la baza un nr de precomenzi..adica "noi va trimitem un anumit produs doar daca aveti minimum X precomenzi"..
oricum nu suntem luati in serios ca tara si nu cred ca suntem intr-o pozitie in care putem impune anumite clauze atat timp cat la noi vanzariile de jocuri sunt modeste..
SirAndrew - EA a anuntat ca s-a renuntat la editia Nano pentru majoritatea teritoriilor, doar in cateva tari va mai fi livrat.
Eu atat pot zice - ar fi super daca Razvan ar fi "capul" companiei cand e vorba de decizii, pe mine m-a ajutat recent cu o problema destul de delicata. Asta in conditiile in care persoana care trebuia sa ma ajute nu a raspuns la email deloc (de cateva zile) si telefonul firmei suna in gol. I-am dat un PM lui Razvan si intr-o zi s-a rezolvat.
Deci sunt de acord cu SirAndrew, din pacate de multe ori gameshop nu lucreaza deloc profesional. E inadmisibil sa nu ti se raspunda la telefon o zi intreaga sau sa trimiti un email unei persoane si sa nu primesti un reply - macar unul automat de genul "sunt in concediu, revin in data de x.x.x, daca e o problema urgenta va rog sa contactati pe cutare la emailul cutare".
Slava Domnului ca Razvan mediaza problemele astea. Si face treaba asta zi si noapte, putine firme se pot lauda cu asa angajati.
RvsS - cat o sa mai fie Need for Speed Shift 2 la precomanda cu pretul asta ? multumesc
cosminbad - doar cateva zile, hurry
Referitor la Dragon Age 2 - il vom avea pe 22.03, am reusit sa reducem putin intarzierea.
Razvan, pentru ACB pc si Top Spin 4 se anunta ceva intarzieri sau vin asa cum sunt anuntate pe 18? mersi.
aveti grija cu nemultumirile, poate incep moderatorii cu bann din nou, stiti cum e,daca esti multumit spui ms daca nu ....nu ai voie sa te plangi ...atac la persoana![]()
Bookmarks