nenea Honord - frateeeee... de ce crezi ca ne tragem de sireturi bai frate!!!???
tudyniuz - uite aici:
si:
ESL: Ultimele pregatiri inainte de fluierul de start - News - FIFA 11 - Romania - ESL - The eSports League
s-a updatat pagina cu:
mai devreme scria ca doar participantii primesc reducerea.Toate persoanele prezente in locatia in ziua concursului, vor beneficia de o reducere de 50% la orice joc cumparat, in limita stocului disponibil.
'' Toate persoanele prezente in locatia in ziua concursului, vor beneficia de o reducere de 50% la orice joc cumparat, in limita stocului disponibil. ''
Asta nu ai inteles?
Oameni buni, va rog, scrieti o intrebare si asteptati cateva minutele sa apuc sa raspund, nu raspundeti in numele GS sau faceti speculatii sau interpretati texte pentru ca se ajunge la confuzii.
Ca sa clarific, oricine vine maine are 50% reducere. Cei care si participa la concurs pot castiga premii substantiale, detaliate in link.
Multumesc.
pai eu am scris atunci cand pe pagina la care trimiteati voi scria ca DOAR participantii primesc -50%.
daca ati modificat-o intre timp, atunci foarte bine si toata stima pentru promotie, insa nu cred ca era nici o speculatie si nu a interpretat nimeni nimic aiurea din moment ce scria negru pe alb.
Multumesc si eu.![]()
Batman Arkham Asylum va fi prezent maine in magazin ? Daca da, in varianta Platinium ?
Vorbesc de PS3
Doar de PC si de X360, de PS3 nu.
---------- Post added 17-06-2011 at 06:39 PM ----------
DeathWings - da, sunt disponibile, 50% din valoarea afisata.
Eu am intrebat astazi de niste jocuri daca sunt in stoc. Daca mi-au spus ca sunt in stoc vor fi si maine sau le scoateti si lasati doar unele jocuri? Merci.
Buna seara, astept in continuare mail-ul cu continutul digital pentru precomanda Duke Nukem. Am achizitionat Balls of Steel Edition direct de la Concept Store. Multumesc.
Salut Razvan,se aude ceva de editia de colectie Assassins Creed: Revelations Animus Edition? Stiu ca voi sunteti importator exclusiv Ubisoft pt Romania, sau ma insel?![]()
dante23481 - nu exclusiv, oficial. Deocamdata nu se aude ceva anume, dar pana acum am avut acces la toate editiile de colectie de la Ubisoft, deci foarte probabil ca o vom aduce si pe aceasta, dar trebuie sa mai asteptam pana avem detalii exacte.
imi permit o intrebare am facut 2 comenzi la voi toate jocurile primite nu au fost in tipla originala, pot primi o explicatie? sau ce e la oferta e ambalat asa fiind de fapt jocuri second reambalate sa para noi?
Bookmarks