salut
am inteles bine ca exista un cod folosit pt reduceri pe game shop pt membrii cg?
Am adaugat console Elite bundle cu Forza Motorsport 3.
Vor exista 2 variante, de 120 GB Pagina Produsului si de 250 GB Pagina Produsului.
collector - ma tem ca nu.
Mika- nu am nicio informatie despre un astfel de bundle.
Collectors Edition pentru Xbox 360 la Dragon Age Origins? Vad ca pentru PC e disponibil...
Khan - se va adauga in scurt timp.
Am incercat sa fac precomanda la Forza Motorsport 3 LE (de vreo 5-6 ori). O singura data a aparut campul pentru codul de reducere, dar nici atunci n-a calculat vreo reducere. Am incercat si cu back/ refresh dar si scotand produsul di cos si readaugandu-l. Sa inteleg ca pentru Limited Edition nu este reducere? Citeam cateva post-uri mai sus ca ar fi...
Mi se pare binevenit auto-complete-ul din campul de cautare, dar in timp ati putea sa va ganditi la o sortare alfabetica, cateodata vreau doar sa vad ce mai e pe stoc, fara sa caut un titlu anume.
AlanPoe - la hardware, din pacate, nu se poate aplica reducerea. Se castiga atat de putin la o consola, incat daca am oferi reducere peste transportul gratuit (care este si el scump) efectiv am iesi in pierdere. Se poate sti de la inceput daca are reducere sau nu un produs, in pagina acestuia, sub pretul normal apare pretul de membru. Daca acest pret de membru nu apare, atunci pretul normal este singurul disponibil, nu se acorda reducere.
Referitor la search, poti intra pe o platforma, de exemplu Listare platforma, apoi dai pe In stoc acum Listare platforma si apoi ai filtru mai jos de ordonare dupa denumire, sortare alfabetica.
RonanN1 - intreb la hosting, la mine merge bine.
Azi va intarzia putin promotia zilei, nu am acces la toate facilitatile site-ului momentan.
@RvsS: multumesc, dar eu ma refer la software, in speta Forza Motorsport 3 Limited Edition (exact cum apare la voi pe site). Nu exista reducere la acest produs?
Multumesc pentru clarificarea cu sortarea, my bad, n-am fost atent.
AlanPoe - da, am verificat costurile si sunt foarte mari la achizitie, ma tem ca a trebuit sa scot reducerea. Sper totusi ca si asa este o oferta destul de buna, transportul fiind gratuit.
Nonelito - pe pagina produsului, in partea dreapta este trecuta data de aparitie. In cazul acestora 23.10.2009.
---------- Post added 08-10-2009 at 04:11 PM ----------
Am scazut putin pretul la Tekken 6 si am adaugat editia de colectie.
Bookmarks