E adevarat ca pozitia din care privesti e esentiala, ghidurile alea presupun ca stai sezut (in fotoliu, pe canapea etc). Daca stai in pat culcat pe spate, ideal ar fi sa pui televizorul pe tavan, nu?![]()
E adevarat ca pozitia din care privesti e esentiala, ghidurile alea presupun ca stai sezut (in fotoliu, pe canapea etc). Daca stai in pat culcat pe spate, ideal ar fi sa pui televizorul pe tavan, nu?![]()
o sa fiti primii care o sa vada
toate ca toate...add me si ne vedem diseara la un unch2
blkhrt gusturile nu se discuta...chiar daca este dus la extrem cum zici tu![]()
Are dreptate Darkie... doar ca am observat faptul ca sunt 2 "curente" folosite. Pe deoparte este stilul vechi, sovietic... cu TV-ul pe dulap/sifonier (cu cat mai sus, cu atat mai bine)... si pe de alta parte, este stilul american, cu TV-ul pe podea. Nu sunt fan al niciunuia din ele... si consider ca TV-ul ar trebui sa stea la nivelul ochilor, asa cum boxele de tip standfloor precum si centrul trebuie sa fie la nivelul urechilor (sau cel putin directionate inspre).
Si subwooferul conteaza unde e pozitionat. eu stau la bloc si la inceput, mi se parea lipsit de bas sub-ul de la Z5500. Era pus intre un dulap si un fotoliu de piele care amortiza orice unda joasa. L-am mutat intr-un colt si acum am in sfarsit un bas profund. Se poate si mai bine dar nu am suficient spatiu.
Tv-ul cel mai confortabil asezat e pe o comoda TV, la nivelul ochilor, nu te doare nimic nici dupa 4 ore. La cinema e alta poveste, pt ca "ecranul" are 7-12 m, nu conteaza unde stai
Un sfat parintesc pot sa-i spun pentru cei care se joaca pe X360 si PS3 pe monitoare/televizoare mai mici de 25 - 30 inch : ca sa testati adevarata putere a jocurilor/consolelor dvs. va sfatuiesc sa va achizitionati un TV/monitor cu diagonala mai mare de 30 inch!
Eu cel putin nu m-am jucat pe un monitor cu o consola , mai bine spus : nu am reusit!
P.S - este o PARERE/SFAT personal! Sper ca nu am facut pe nimeni sa se simta ofensat!![]()
Ieri mi-am luat tv-ul,astfel am terminat noul meu colt de rai + o parte din joace...un vis indeplinit de parinti,ITHEM!
Probabil că.. mulţi dintre noi ne dorim părinţi ca ai tăi, taz@!
Foarte frumos aranjată camera. GJ
taz@ ( no comment ), foarte frumos aranjat coltisorul' tau de entertainment ( Heaven for me! )
I would really like to meet you parents... luck bastard!
Multumesc mult pentru aprecieri
@Bogdan: Ar fi super!m-am gandit sa facem o intalnire a consolistilor la mine acasa cu un gratar un tenis de masa un baschet un playstation
...(cu conditia sa-mi iau restantele din primu an
).
@Mircea: Are RROD de vreo doi ani,l-am 'reparat' cu prosopu de vreo 12 ori dar acum e mort definitiv.![]()
Bookmarks