Poti pune si alte poze ? Asta e foarte artistica, nimic de zis, insa pare cam "prelucrata", parca ar fi poza de proiect, nu poza reala... Eu as fi FOARTE curios sa vad poze si din alte unghiuri, sa vad TV-ul de aproape, cu forumul CG pe TV (chiar cu thread-ul asta).
Ce zici ? Se poate ?
Multumesc anticipat.
poate o fi reala,poate nu,oricum nu conteaza...arata bine...daca e reala..bravo lui..daca e falsa..no comment,oricum ce rost are ar avea sa te lauzi cu asa ceva daca nu este adevarata...si mai ales pe un forum...
Google image search saves the day.
Post Your Home Cine & HiFi Kit... - Page 47 - Overclockers UK Forums
Daca este el cel care a postat imaginea pe acel forum si locuieste in Liverpool cum scrie la profilul celui care a postat pozele, imi cer scuze..dar ma cam indoiesc.
Hai sa luam toti poze de pe google si sa le postam aici.Ce farmec mai are threadul asta daca am ajuns sa punem pozele altora;nu conteza cat de modest e "coltul consolistului'',chiar daca nu e rupt din revista isi merita un oarecare respect pt.creativitatea de care a dat dovada decorandu-si si aranjdandu-si ''coltul''. Totul consta in originalitate.
Daca pentru tine e ok,nu pot sa spun decat..."marmota sa dadea cu sania la strand prin lanul de porumb''
Ban temporar pentru neseriozitate. Aviz amatorilor care vor sa mai puna poze aici cu Dzeu stie ce casa a vreunei vedete. Nu ne intereseaza decat coltul vostru de rai, nu ceea ce va doriti... So, let's get back on-topic pls!
La 0:32 apare colțul lui Bogdan
Ce ochi ai Graft ! Chiar am vazut de mai multe ori clipul zilele astea, reusit si el si piesa.
Graft = all seeing eye
Inca sunt socat de copilul care a gasit o poza pe net si cu ocazia asta si-a proclamat casaCum fac tiganii cu pamantul
![]()
Bine, si cativa useri au sarit ca arsi la vederea pozei. Mai ca le venea sa isi smulga parul din cap cand au vazut bogatie de poza. Daca o posta tipul ala din Anglia (sau de unde e el) pe forumul asta primea thanks-uri cu noduri in gat.
Khufu probabil incerci sa expui niste hateri, dar nu reusesti decat sa arati cat de hater esti TU de fapt.![]()
Bookmarks