si tevile alea de cupru merita o mascare :D cumva :D
Printable View
am vrut si eu sa pun azi poze cu coltu meu de rai ...dar jumatate din ele ...aveau 3-4mb (JPEG-uri parca) ....si am voie de maxim 1.5Mb sa pun .....Cum fac sa le micsorez ...? sau sa le uploadez pe vre-un site ..pe undeva ?Multumesc . Bafta :)
LE: Sa vedeti la mine cabluri :)) ...cateodata ma gandesc ca or sa se urce peste mine in pat ...:))
Resize din photoshop sau setat din aparat sa nu mai faca poze de 4mb din moment ce nu ai sa le printezi vreodata pe panou de un metru patrat :)
Sau cel mai simplu, rezise din paint :))
Aici ma joc eu. Ne e cine stie ce fata de ce am vazut la unii dintre voi dar pt mine e ok, cel putin deocamdata :D
lol Credeam ca doar eu joc din pozitia aia.
Rasko, cred ca nu, in profil scrie ca are 12 ani, deci e ... el.
@ genoCid - Depinde de timpul de joc :D.
Nu, e chiar ok. Deobicei mai adaug o perna la pozitie si e mai bine.
Eu �n locul vostru aș scoate patul afara, pe ușă sau pe geam :evil: și aș pune ceva de genu:
am incercat si eu sa joc in pozitia aia dar nu am reusit , dureri de ceafa, de coate si de umeri :P couch ftw
Eu din pozitia aia, dupa maxim 2-3 min. imi pica capul in jos. :))
genocid cum se numesc scaunele alea ?
cum naiba sa stai sa te joci asa ca te dor ceafa si spatele, sincer nu vreau sa vad in viitor ce o sa se ajunga din tine daca mai continui sa stai asa sa te joci
● Scaunele "Aladdin" - Link - Logics
"Scaunele Aladdin sunt �ntr-un stil contemporan cu suportul de metal �mbinandu-se intr-un X. Pernuțele oferă și mai mult confort." :bomberman:
cat de practice sunt daca podeaua nu e perfect dreapta :D ?