Pe langa Cerwin 215, mai folosesti si sub-ul JBL?? :o >:)
http://www.youtube.com/watch?v=JENLD28_fuk
Printable View
Pe langa Cerwin 215, mai folosesti si sub-ul JBL?? :o >:)
http://www.youtube.com/watch?v=JENLD28_fuk
N-o sa inteleg niciodata de ce va plac astfel de "cazane", mai ales daca stati intr-un apartament de bloc. Eu pe ale mele nu le pot duce nici la un 25% fara sa vina vecinii de la 6 etaje mai jos sa se planga (din pacate odata cu politia)... Pacat ca la audio unii sar de la fidelitate la "cat mai mari, cat mai tare bass-ul, cat mai mare boom-ul"...
Cum mai toti suntem fumatori, ne mai scuturam plamanii din cand in cand cu ajutorul bass-ilor :D Am incercat sa le explic si vecinilor "fumatori" cat de nociva e nicotina si cum bass-ul ajuta la inlaturarea acesteia, dar n-a tinut vraja :evil: Dupa parerea mea o scula de inalta fidelitate demonteaza orice super/mega/extra bass.
Tv-ul este un Samsung 32R71 White.
---------- Post added 23-06-2010 at 11:53 AM ----------
Dat fiind ca stau la casa cu curte si in ultimele luni am facut niste "chermeze" de am ars raposatele boxe ,am hotarat impreuna cu nevasta sa punem piciorul in prag si sa ne luam ceva serios.Aceste modele de XLS-215 le am gasit dupa un homework de aproximativ 3 luni de cautari pe site-uri si de citit zeci de review-uri.Sunt imense recunosc si nu-si au locul intr-un apartament normal.
mi`am montat si eu tv`u pe perete in sfarsit,maine tre sa imi cumpar o masca sa ascund firele... animalutu sta provizoriu acolo pana ii gasesc alt loc :P
Poti sa il lasi acolo. Ii pui o roata in care sa alerge, si de ea legi un ventilator care sa bata spre 360. :babymario:
ma gandeam si eu la treaba asta , dar la cat timp mai am eu sa ma joc in ultima vreme ... n`are rost sa stresez animalu :))
Mi se pare mie sau e cocotat prea sus ? Stiti ca sunt 2 "curente": cel rusesc, in care iti pui tv-ul pe dulap, biblioteca, frigider... si cel american, in care iti pui tv-ul cat mai jos posibil, eventual pe podea direct. Al tau din poza pare a se apropia de cel rusesc :D
Cat despre masca, poti cumpara canal de cablu avand in vedere ca ai peretele alb. Din pacate pvc-ul in timp se face urat (se ingalbeneste)...
Pai cum nu prea mai are timp de console, se joaca din picioare cate putin si apoi pleaca unde are treaba, nu are rost sa se mai aseze pe fotoliu, scaun, etc lol.
@Cosm1n : Mult prea sus acel televizor. Optim ar fi sa fie la acelasi nivel cu ochii cand tu te aflii in pozitie sezanda. Astfel incat sa te uiti perpendicular la el si sa nu fi nevoit sa-ti tii capul intr-o pozitie inconfortabila (uitandu-te in sus) mai mult timp. O sa te doara spatele, gatul, o sa ramai achilozat.
Totusi, ignora aceste randuri in cazul in care chiar te joci din picioare :D
pare ca e sus , dar nu e chiar asa :P poza e facuta stand intins in pat (e mica camera pe latime si nu puteam prinde tot :D)
Coltul meu :) nu e cine stie ce dar macar e al meu
P.S consola e intr-o parte ca sa aiba aerisire mai buna
Exact asta vroiam sa zic si eu ... Coltul consolistului nu se refera la tv-ul consolistului sau la consola consolistului , stiu , suna ca dracu :) Ci la toata camera , in ce ambient stai cand te joci , poate stai pe un acvariu , poate ai podea de sticla sa-ti vezi vecinii , etc :)
Da am vrut sa fac dar e cam dezordine, stai ca fac acum :)
PS: am modifcat la poza 3 fiindca am uitat sa iau sosetele de pe calorifer lol
m-as fi bagat si eu ... da la ce aveti voi...mie rusine :).oricum bine intitulat "Coltul de Rai al Consolistului" ... nu am vazut decat primele 20 si ceva de pagini,si la unii chiar am ramas :O....i could not even dream that far :).
ar trebui sa te mandresti cu ce ai, nu cu cat ai ;)
pune fara grija si fii mandru
cheers
Avantajele de a traii in Japonia (desi se vad si dezavantajele - marimea apartamentului este criminal de mica, ca sa nu mai spun ca are un apartament MARE comparativ cu altele)