Daca tu zici ca daca pui o chestie de 5 KG pe ea si e mai bine aerisita, e grav. E o presupune foarte mare asupra consolei si nu m-ar mira sa cedeze. Mai bine iti sprijineai biroul pe 2 Xbox-uri.
Printable View
Daca tu zici ca daca pui o chestie de 5 KG pe ea si e mai bine aerisita, e grav. E o presupune foarte mare asupra consolei si nu m-ar mira sa cedeze. Mai bine iti sprijineai biroul pe 2 Xbox-uri.
Saracul xbox,ce-s cu dvd-urile alea in birou? >:)
Poate-s dvd-uri cu backup la pozele din vacanta. Toti sunteti sfinti, nu ? Nimeni de-aici nu s-a uitat niciodata la un film dvdrip si n-a jucat niciodata un joc de pc luat din surse mai neoficiale ? E usor sa arunci cu pietre, chiar si daca n-ai dovezi CLARE ca acolo sunt dvd-uri pirat.
Daca venea cu verbatim-uri pe care scria cu o carioca titluri de jocuri si zicea ca le vinde - da, atunci trebuia hulit, dar asa ? Uitati-va la titlul thread-ului, e coltul fiecaruia, unii au 1000 de jocuri originale si probabil le tin in vitrina (poate si sigilate) - e treaba lor, sunt colectionari, ii inteleg perfect.
Altii au un xbox modat si cateva verbatim-uri. Atata timp cat nu fac tam-tam cu asta si nu le scot la vanzare...care-i problema ? E riscul lor sa fie banata consola. Nu mai au garantie pe consola. Isi uzeaza unitatea optica cu discuri blank. Asta e.
man,era o gluma,nu o lua in nume de rau :)
S-a mai modificat una, alta...
http://thumbnails16.imagebam.com/998...2499871564.jpg
Am gasit in sfarsit un dulapior pe gustul meu in care sa imi tin joacele. Me happy now. Le tineam aruncate prin toata casa. Acum imi e mai mare dragul cand ma uit la micul meu cabinet umplut cu diverse "goodies" :D
Unde e Xbox-ul 360? :D
Right, Xbox-ul e pe "pozitie":D
Si Play Station-u? Si el e pozitie?
Da, e foarte bine pus pe pozitie, in dulap la naftalina lol .
sta bine slimu acolo?
Hehe, LG ca al meu! Ar trebui sa intorci Xbox-ul cu fata. :)
nu ca dupa aia sta firele naspa
Sau poti sa-l pui pe verticala si nu mai "sta"firele naspa ;)
Nu prea stă bine consola acolo, ar arăta mai ok l�ngă un volum de gramatică. Oh wait, �ți lipsește din colecție.