Upgrade de la un monitor de 17" din 2004 la philips de 21,5" full HD + cateva jocuri noi( cele de ps1 , ac brotherhood si RDR ).
De pe ebay l-am luat, putin sub 50 de lei am dat pe el, vad ca tot cam atat e si acum
Am rasfoit un pic acest thread, deoarece eram in cautare de inspiratie sa imi imbunatatesc "centrul de comanda" , si am sa revin cu cateva poze gen before&after . ^_^
Spre rusinea mea eram atat de entuziasmat de proiectul meu dea modifica a acest birou(initial pt pc, blatul pe role era mai sus pt mouse si tastatura) incat am uitat sa fac o poza inainte de a fi modificat...
Cei patru stalpi au fost montati de taicamiu la inceputul verii cand am cumparat tv'ul.
Iar suportul de dvd-uri este hand made(by je) dintr-un radio vechi "imprumutat" de la bunica(mai necesita niste mici finisari)
As fi pus sistemul audio pe xbox(sa dea bine) insa se aude prea bine muzica pe el .
Daca ii zic la nevasta sa scoata cosmeticele ca sa pun eu un racitor acolo cred ca voi avea o schimbare brusca de viata....
Sent from my MB525 using Tapatalk 2
excelent cable-management
P.S.Am observat chestia asta la majoritatea celor care posteaza fotografii pe forum...Fratiilor..daca va iese o poza prost..nu mai bine faceti alta ?tot puneti mesajul "scuzati claritatea"...nu e mai usor sa faceti o poza mai buna ?
Cum ar fi sa nu exagerezi din orice rahat? Tot are un teanc de jocuri originale de PS3.
Nu ma deranjeaza intrebarea pe care i-ai pus-o,ci modul in care ai facut-o,cu tenta aia de Sherlock Holmes "miroase a X360 modat?" Du-te,ba,vezi-ti de treaba.
Hai sa sarim repede cu gura pe oricine,ca de...mai creste cumva si numaru' ala de posturi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks