Mersi de aprecieri![]()
-maniac360-
Frumos aranjat, toate la locul lor, dar parca lipseste ceva!
Evident... un PS3...![]()
Ps3-ul urmeaza sa-l iau saptamanile acestea, de aceea am lasat locul ala liber in stanga xbox-ului. Cand o sa-l am o sa mai postez niste imagini cu aranjamentul complet![]()
@bodopsx cum se vede pe monitoru ala cand joci.Am si eu exact acelas model pe 20" si as vrea sa ma bag si eu cu xbox la el,sa imi iau cablu.
La tv-ul meu CRT nu prea am loc din cauza femeii :d
pai tot 20 are monitorul si am un tvbox cu hd. merge perfect(se vede boxul in spate )
Si aici se joaca tphase pe PS3![]()
![]()
pe un Sony Bravia HD Ready 102cm. In poza 5 filme blu ray si deocamdata doar 2 jocuri. [Colectia veche si prima PS3 s-au vandut inainte de renovare apartament]
Dupa cum m-am laudat postez acum si aranjamentul complect, care include si un ps3 de 80gb.
Sunt lefter dar fericit![]()
@bodopsx, dar tu unde pui picioarele cand stai la pc?
sau esti dwarf?
@maniac
Nu prea arata camera aia a leftereala.
Cam sumbru though, draperiile alea (sau jaluzelele, cum dracu se cheama) arata spooky negre.![]()
Taw, iti spun din experienta ca cele negre sunt cele mai bune, eu am in camera portocalii si totul capata o nuanta portocalie in camera cand bate soarele, asa se intampla si in celelalte camere in care sunt albastre. La urmatoare redecorare imi pun si eu tot negre.
Bookmarks