Deci, eu nu cred ca aia este consola ta... glow-stand ala, e de mare efect daca stai pe intuneric, imbracat in alb
![]()
Deci, eu nu cred ca aia este consola ta... glow-stand ala, e de mare efect daca stai pe intuneric, imbracat in alb
![]()
Ce porcarie. Arata ca un pom de craciun. Si textul ala pe ea ... Ii ia toata frumusetea, simplitatea, originalitatea... Scapa de "briz-briz-urile" alea execrabile, si lasa consola sa respire.
Da, la Carpe Diem Carlos. Scuze pt raspunsul intarziat. Cat am stat nu m-a deranjat nimeni, cu exceptia unei tarantule si din cauza asta n-am apucat sa dorm decat 1 noapte la vila, a 2-a nu se pune ca fost alba. In rest, treceam pe acolo doar pt dusuri si sa ma schimb
Nu va duceti la restaurant-ul pescaresc
Prima poza, cea cu xbox-ul e facuta la cateva mii de km departare de acel hotel, prin tarile de jos in sejur pe la niste prieteni. End of offtopic!
On: o poza mai veche... scuzati deranjul si calitatea pozei![]()
Da, stiu ... asta spun si toti tiganii despre masinile lor "originale" Dacia.
Eu doar am spus parerea mea. Don't take it serious. lol
ce ti-e si cu hardcore gheimarii astia din ziua de azi, pe la scoala nu mai au timp sa treaca....
Ma_Plictisesti™ - Dude, dezlipeste repede stickerele alea de pe TV, ca ma faci de ras.![]()
Camera are nevoie de redecorari urgente !!!
Biroul e probabil mai batran ca mine
PS: In general ma joc din pat, care e in partea opusa a camerei si absent in poze ptr ca nu era facut si mi-a fost lene!![]()
Ma ajuta foarte mult cand lucrez in Photoshop: pe ala mare am zona de lucru iar pe cel mic am uneltele lui sau mai pun pe unu o pagina web de pe care iau niste informatii cu cat dau mai putine alt-tab-uri cu atat e mai bine![]()
Foarte interesant dar prea aglomenrat cu boxele alea langa televizor. Incarca prea mult zona.
foarte frumosai tot ce isi doreste un gamer
. piesa de rezistenta e narghileaua
LE: apropos asteptam o poza aici http://www.consolegames.ro/forum/f60...lectionarilor/
Asta am zis si eu la inceput numa ca dupa o ora m-am obisnuit si cand ma joc nici ca le observ,seara nici atat!vroiam sa i-au un home cinema,numa ca iara fire prin toata camera,e cam nasol+ca subwooferul isi face treaba de minune!eu unul sunt multumit
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
mersi!dap chiar pot spune ca am aproape tot ce isi poate dori un gamer,cat de narghilea..mmmmm,mi sa facut pofta![]()
Bookmarks