in primul rand nu am voie sa particip, era o gluma... in al doilea rand... nu este un al doilea rand
LE... te rog (inca te rog)... renunta la glumele tale de prost gust... si stii tu... lauda de sine, miroase a porc de Cluj
LLE... vezi ca m-am scos din leaderboards Xbox Live... ca sa nu mai tragi tare sa ma depasesti...![]()
Deși ai dreptate legat de șansele de reușită, aroganța de care dai dovada și bășinile de superioritate te �mput rău de tot. �n loc să fii un gentleman, să accepți cu modestie un premiu c�știgat, deși ai luptat din greu pentru el, presupun că zi și noapte (altceva nu ai de făcut), o dai �n chestii de-astea ieftine, cocalarisme chiar.
Crezi că dacă ai luat un premiu pentru niște joculețe de pe net, ai reușit ceva total ieșit din comun? Pe viitor, revizuiește-ți atitudinea față de concurență și de semenii tăi, �n general, pentru că performanța nu este o măsură a caracterului. Nu mai confunda ignoranța cu prostia, dimpotrivă, dacă ți se �nfățișează ocazia să dovedești că ești mai bun, o poți face prin oferirea unui ajutor.
Ca să nu crezi că am fost părtinitor, te-am scos din lista de prieteni de pe Live, nu pentru că ai avut un conflict cu DJ Mo, cu care sunt prieten �n VIAȚA REALĂ, ci pentru că vorbești extraordinar de mult și �n plus. Cu tine nu există relaxare, comunicare sau team work, ci numai radio chatter and I hate that ****! Nu ești genul de jucător cu care să �mi placă nici să conlucrez, nici să concurez...�n definitiv, ăsta e scopul unui friends list, �n accepțiunea largă a termenului, evident, care se regăsește �n sistemul implementat de Microsoft.
Am decis să iau și eu cuv�ntul �n această situație, �n primul r�nd că �mi poluezi șederea pe acest forum, și apoi, că poate �ți dai seama odată pentru totdeauna că nu e vorba doar de unul sau doi care �ți sunt �mpotrivă, ci numărul lor crește cu fiecare replică acidă pe care o arunci.
Dacă ai de g�nd să retaliezi și să-mi dovedești c�t ești de bun, m-aștept la ceva mai mult dec�t niște banale insulte sau accese de testosteron. De țigăneală oricine e bun, că nu e obligatoriu să fii geniu ca s-o faci.
�ți doresc să ai parte doar de <3 și de la alții, că p�nă acum n-ai dovedit dec�t că ești umflat de narcisism.
And btw, dacă voi, aștia de la Cluj (deja te incluzi �ntr-o specie aparte, nu te poți abține, nu-i așa?), sunteți mai dintr-o bucată, stai să vezi cum sunt ăia din Craiova!
Eu zic sa dati mana si sa va impacati. Like a real team player ! And we are a team...
DjMo: get back on the Xbox list, soldier ! Or i'm gonna come and kick your butt![]()
Sanjuro, poate voi astia din Craiova sunteti mai deosebiti, dar nu vad nici un motiv sa te iei de Clujeni...
Vad ca v-ati luat toti de RonanN1 pentru ca e bun... Well, im pare rau pentru voi, insa nu vad cu ce a gresit el pe acest forum, inafara ca a glumit si el de 2-3 ori... Nu vreau sa mai zic nimic rau, insa atitudinea asta manelistica a la Oltenia (ca tot m-ai starnit...) m-a umplut de respect...
Felicitari si lui VreauCapsuni, pt. insistenta si pricepere!![]()
�nainte să sari la bătaie, do some digging, pentru că nu vreau să ne certăm. Dacă te interesează, ai reușit să-mi schimbi părerea...
Știu că nu avem cea mai bună reputație, dar nu e vina mea și nu sunt un exemplar care să se includă �n categoria respectivă, dar răm�n foarte m�ndru de originea mea, de care nu amintesc ostentativ. Provocat, sunt la r�ndu-mi capabil de foarte multe, dar �n nici un caz de ascultat manele...
Să nu crezi că m-am supărat, dar te-ai repezit ca berbecul...serios, do some digging! Mai discută și tu subiectul cu alții, care eventual mă și cunosc.
Hai peace man, ca suntem chit! Tu ai zis ceva naspa de Clujeni, io de Craioveni. Nu stiam ce sa zik si mi-a venit cu Jean de la Craiova, care e manelist!Oricum, nu mai aruncati asa cu vorbele aiurea, ca nu se stie pe cine jigniti pana la urma...
Din discutiile pe care le-am avut EU cu ronanN1, mi s-a parut un tip haios si pasionat! Stie mai multe despre jocuri decat 90% de aici, de la Atari si NES pana la 360. Pe mine unu m-a umplut de respect cand mi-a vorbit despre seriile RE sau FF, despre jocurile vechi de arcade sau oldschool! Poate v-a deranjat ceva la el, nu stiu eu ce, insa pe mine nu ma intereseaza. Vreau doar sa ne respectam pe aici, si sa ne intelegem ok...
@Adryan... este o problema mai veche cu Ronan... presupun ca stii si tu.... posturi de genul: suge-mi ... pe ocolite, injurat pe live, sunteti o gloata de prosti etc... si sincer, nu accept in continuare aceeasi prostie si aici... am spus si o repet... nu aveam nimic cu el pana la anumite incidente... nu ma deranjeaza ca "e mai bun"... chiar vb. cu monky acum cateva zile despre el ce lupta sa castige pe arcade si chiar il admiram (de fapt ii admiram pe toti cati de indarjiti sunt)... dar de la faptul ca e cel mai bun pe arcade pana la respect fata de altii, la el este cale lunga... sper ca m-am facut inteles si sa incheiem discutiile astea pe threadul dedicat premiilor
Mo, de acord, sa incheiem discutiile aici. O ultima chestie, still. Eu nu am 360, deci nu am de unde sa stiu ce aveti voi cu Ronnie... Oricum, resentimentele nu-si au rostul in noua noastra casa... Please make up! That would be nice...
@VreauCapsuni: scuze daca te-am jignit cumva pe PM, imi cer acuma scuze plublic daca am facut-o, insa eu doar am glumit cu fazele cu gradinita... Stiu ca stam prost, ca m-au vazut 2 colegi la job jucand arcade si si-au facut si ei cont, si de atunci joaca incontinuu numai asta... Asta ca sa vedeti ca toti gamerii au arcade-ul in sange! Eu unul ma las de RaidenX, ca jucam pana maine si tot nu ajungem nicaieri, ii las pe astia sa vad cate zeci de milioane fac. Oricum, 10 VreauCapsuni pt. chalLenge!![]()
Hai ca sunteti haiosi. Adica jucam online cu indivizi care nu rup o boaba de engleza, cu toate natiile de africani sau mai stiu eu ce, si noi ne facem probleme ca X e din Cluj si Y e din Craiova ? No waaaay. Sincer, eu ma mandresc cu romanasii nostrii de pe Live, de pe PSN... si cand mai dau de cate unul care e roman de-al nostru fugit prin State sau mai stiu eu pe unde.... si tot creste inima in mine.
Asa ca Dj Mo (felicitari pt. functia rosie) trece gamertagul acolo ca si daca ai fi pe locul 10, si tot m-as mandri cu tine. Stiu cat ai tras pt. fiecare punct in parte... Sunt sigur ca RonanN1 isi va cere scuze pentru iesirea de pe Live... si ramanem prieteni.
Sorry, pe ConsoleGames.Ro nu se accepta cearta. Aici, cine vrea sa se certe, trebuie sa faca cinste data viitoare la intalnire (and trust me... that's a loooong bill)
Ce rapizi au fost. Acum 5 minunte l-am trimis. Just kidding
Ne cerem scuze daca au aparut intarzieri la primirea premiilor, insa nu depinde de noi ci de curieri. Ma gandesc daca trimiteam prin posta ce se intampla.
P.S. Nimeni sa nu plateasca nimic la curier. Este achitat de noi integral !
Bookmarks