Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 50 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 992

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition

1. #701 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Daca esti peste level 30 poti incepe quest-ul pentru ebony mail, daca esti interesat.

2. #702 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    pe la level 30 cred ca poti sa faci orice quest din joc. Recomand sa le faci acelea de Daedra...de departe cele mai tari quest-uri din joc. Abia dupa ce am facut 4 quest-uri de genul mi-am dat seama de ce erau asa speciale. Eu tot le laudam la un prieten crezand ca sunt ceva random...nu erau random deloc . Pacat ca nu mai am sansa sa fac achievement-ul Oblivion Walker pt ca am pierdut 2 artefacte ... oh well, o sa le iau la urmatorul playthrough .

3. #703 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Exista vreun bug/glitch in Markarth? Dintr-o data au inceput toti soldatii sa ma atace fara motiv... Optiunea de a face inchisoare sau de a plati amenda nu merge. WTF?!?!? Pana in seara aceasta n-am avut nici un fel de problema in Markarth si am facut questul cu inchisoarea "ages ago"...

4. #704 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Exista vreun bug/glitch in Markarth? Dintr-o data au inceput toti soldatii sa ma atace fara motiv... Optiunea de a face inchisoare sau de a plati amenda nu merge. WTF?!?!? Pana in seara aceasta n-am avut nici un fel de problema in Markarth si am facut questul cu inchisoarea "ages ago"...
    da! oh dear...there is! asta e problema Markarth: faptul ca daca faci o prostie si ti se aduna bounty, nu o sa apara niciodata optiunea cu inchisoare sau plata... tot o sa te atace ca bezmeticii. Asta a fost motivul pentru care am vrut ca orasul asta blestemat sa fie ars din temelie de dragoni...nu ma intereseaza ca e din piatra tot! Atunci sa il inghete! Stupid Markarth...

5. #705 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Adica orice bounty faci in Markarth nu merge platit?

6. #706 SP
    Da numai daca nu au reparat in patch-urile mai noi asta.

7. #707 SP
    eu cand am patit asta si am vazut ca nicicum nu imi vor banii si orice faceam crestea bonty-ul am luat load cu o jumatate de ora inainte... inainte sa fac si 5 bounty (am zis sa nu risc). Stiu ca m-a enervat faza asta la culme cand incercam sa fac un quest in oras pentru un din ghilde (cine a jucat stie care quest).

Eu ma apropiu de 90 de ore de joc si incep sa nu mai am ce sa fac... am toate achievemet-uri facute mai putin Oblivion Walker (care nu il mai pot face in walkthrough-ul asta), ultimul quest principal, sa ajung level 50, sa am level 100 la un skill (acestea 3 o sa le fac in cateva ore deci nu e stres).

Mai am si acela sa invat 20 de shout-uri. Momentan am 18, dar sincer nu stiu unde sa mai caut ruine care sa ma invete cuvinte noi. Eu acuma cam in orice oras merg folosesc cateva shout-uri care nu dau damage, numai ca sa primesc o scrisoare de la "un prieten" care sa imi zica unde o sa gasesc inca un cuvant. Voi aveti alta metoda mai eficienta?

8. #708 SP
    Member Swift's Avatar
    Pe ce spuneti sa imi pun punctele la skill-uri?

9. #709 SP
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    eu cand am patit asta si am vazut ca nicicum nu imi vor banii si orice faceam crestea bonty-ul am luat load cu o jumatate de ora inainte... inainte sa fac si 5 bounty (am zis sa nu risc). Stiu ca m-a enervat faza asta la culme cand incercam sa fac un quest in oras pentru un din ghilde (cine a jucat stie care quest).

Eu ma apropiu de 90 de ore de joc si incep sa nu mai am ce sa fac... am toate achievemet-uri facute mai putin Oblivion Walker (care nu il mai pot face in walkthrough-ul asta), ultimul quest principal, sa ajung level 50, sa am level 100 la un skill (acestea 3 o sa le fac in cateva ore deci nu e stres).

Mai am si acela sa invat 20 de shout-uri. Momentan am 18, dar sincer nu stiu unde sa mai caut ruine care sa ma invete cuvinte noi. Eu acuma cam in orice oras merg folosesc cateva shout-uri care nu dau damage, numai ca sa primesc o scrisoare de la "un prieten" care sa imi zica unde o sa gasesc inca un cuvant. Voi aveti alta metoda mai eficienta?
    Mda...Acum imi aduc aminte ca am facut 5 bounty pentru ca am furat o cheie(necesara pentru un quest in cadrul Thieves Guild). Dar culmea e ca nu m-a vazut nimeni, iar la urmatorul contact cu garzile au innebunit toti. Faza e ca daca dau reload la un save precedent tot trebuie sa fur cheia respectiva pentru ca nu pot termina questul altfel. Ce stupizenie!

A facut cineva Bard's Guild quests? Cum sunt? Merita?

10. #710 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ciudat, eu am putut sa platesc bounty-ul in Markath dupa questul cu inchisoarea. Stiu ca aveam vreo 18000 de platit

@Swift
    Pai depinde pe ce build vrei sa mergi.

11. #711 SP
    Member Swift's Avatar
    Eu ma gandeam la mage,sau poate o cominatie intre mage si assasin.Ce mi-ai sugera?

12. #712 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Dont even get me started with Markath. Nu m-am abtinut pana nu i-am omorat toate garzile in fata unor trepte dintr-o casa. Mi se lua din bounty doar pentru ca erau toti martorii morti .

13. #713 SP
    Ai putut rezolva cumva sau a ramas asa?

14. #714 SP
    Eu am facut quest-ul pentru thieves guild in Markharth fara probleme am chiar si ucis pe parcursul lui fara probleme.

15. #715 SP
    Member angellicus's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Mda...Acum imi aduc aminte ca am facut 5 bounty pentru ca am furat o cheie(necesara pentru un quest in cadrul Thieves Guild). Dar culmea e ca nu m-a vazut nimeni, iar la urmatorul contact cu garzile au innebunit toti. Faza e ca daca dau reload la un save precedent tot trebuie sa fur cheia respectiva pentru ca nu pot termina questul altfel. Ce stupizenie!

A facut cineva Bard's Guild quests? Cum sunt? Merita?
    Rasko, ai folosit cumva un seal de mage in oras si te-ai teleportat? Daca da, sealul devine invisibil, dar ramane acolo! Incearca sa te duci in oras si repede depune un seal si declanseaza-l. Fa asta la toate tipurile de seals pe care le ai si poate nu te mai ataca aia. Eu asa am patit! L-am pus pe o ruta umblata si trecea cate unul pe acolo si se activa, desi era invizibil!

16. #716 SP
    Nu, n-am folosit asa ceva.
    Totul s-a declansat in timpul unei misiuni din cadrul Thieves Guild si anume cea in care trebuie sa traduc jurnalul lui Gallus. In momentul in care intru in museul din Markarth, indiferent daca folosesc cheia sau lockpick, toti sar pe mine. Culmea e ca sunt si stormcloacks deoarece lor le-am tinut partea in Civil War...
    Nu pot sa-mi dau seama ce declanseaza glitchul, am reluat save-ul de 3 ori cu acelasi rezultat...Nu pot folosi optiunea de a plati bounty si a merge la inchisoare.

17. #717 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    �ncă un motiv pentru care iubesc Valve:

18. #718 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ah... Mi-a revenit cheful de Skyrim, I shall now begin my 2nd playtrough. Vreo recomandare? Pana acum am fost Nord axat numai pe one handed+shield si bow.

19. #719 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am jucat si eu vreo 60 de ore build-ul tau (nici nu terminasem jocul - tin minte ca eram pe la Greybeards - la primul shout )
    Daca as fi in locul tau as merge pe un Khajiit//sneaky thief-assassin - imi pare rau ca nu am ales de la inceput rasa asta pentru assassin (puncte bonus in skill tree + ca vezi pe intuneric), am ales tot Nord (female de data asta)

Imi place foarte mult build-ul asta, senzatia pe care o ai cand te furisezi in spatele unui inamic sa ii iei beregata e dementiala! Pe langa asta, asasinarea este insotita si de o secventa slow-motion imprumutata de la jocurile Fallout 3 si New Vegas.

20. #720 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Am jucat si eu vreo 60 de ore build-ul tau (nici nu terminasem jocul - tin minte ca eram pe la Greybeards - la primul shout )
    Daca as fi in locul tau as merge pe un Khajiit//sneaky thief-assassin - imi pare rau ca nu am ales de la inceput rasa asta pentru assassin (puncte bonus in skill tree + ca vezi pe intuneric), am ales tot Nord (female de data asta)

Imi place foarte mult build-ul asta, senzatia pe care o ai cand te furisezi in spatele unui inamic sa ii iei beregata e dementiala! Pe langa asta, asasinarea este insotita si de o secventa slow-motion imprumutata de la jocurile Fallout 3 si New Vegas.

Incearca mage build, este destul de diferit si chiar distractiv.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 50 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast