Maine pleaca spre tine. Da-mi PM cu adresa etc.
Foarte frumos! Boga, sa-l stapanesti sanatos! [invidie, ciuda ca n-am fost mai rapid] Eu n-am postat c-o sa-l iau probabil pe Xbox [/invidie, ciuda ca n-am fost mai rapid]
You're the bestDar, tinand cont ca de-abia mi-a venit UFC-ul si sta sa vina si ME3-ul, o sa ma retrag respectuos din deal
Chiar nu-i genu meu de joc si, chiar daca rula fluent la 60 FPS, tot un Fallout sau Mass Effect prefer in locul lui.
In alta ordine de idei, ar fi tare daca l-ai dona unei domnite gamerite, asa de 8 martie![]()
OK deci Boga e pe etno din nou. Nu luati in seama ultimele posturi. Castigatorul va fi cel care posteaza imediat dupa postul ACESTA!
Frumos din partea ta Rasko. Eu ti-as sugera sa il pui la o licitatie ca in felul acesta ajuti si forumul. Oricum, respect!
Am decis sa-l donez astfel din mai multe motive. Oricum voi mai participa si la licitatii, toata lumea stie ca am facut-o de cate ori am avut ocazia.
Pizzi, da-mi te rog datele tale in pm si ti-l trimit maine.
O sa se bucure tare sotia, ca ea o sa-l joace. so, boga avea dreptate, l-ai facut cadou unei gamerite de 8 martie
Am daedric armor cu armor 337 iar cand incerc sa pun un enchantment pe ea scade armorul la 154. Cum fac sa nu mai scada? Nu sa intamplat asta la boots si gauntlets.
So dupa 14 ore pot spune ca este interesant ,combatul ma enerveaza ,usor usor am facut cam tot ce se putea face la The Companions . Q: Pe voi nu va seaca faptul ca orice ai face ,daca ai pe cineva cu tine acesta doar se uita la tine cu o puppy face si nu-si da cu parerea sau faptul ca nu le poti cere parerea cu ceva(nu vreau sa fac un spoil dar la un quest chiar mergea un second opinion),macar aici puteau sa vina si ei cu ceva nou,nu cred ca ar fi deranjat pe cineva un trust sistem
@Strike105x ,ai mare dreptate aici,il joc pe ps3 iar maine/poimaine o sa iau si Oblivion ca sa ma tina ocupat,ce ma mai deranjeaza este faptul ca atunci cand vorbesti cu un NPC nu iti mai face un mic zoom la fata lui ca sa vezi facial animation ,sunt convins ca mai tineti minte Vampire The Masquerade:Bloodlines pe PC, acel facial animation era fenomenal in vremea aceea
.
Cat despre grafica pe ps3 este chiar draguta,pot doar sa-mi imaginez cum este pe Pc
![]()
^Din pacate NPC-urile si AI-ul nu a fost niciodata punctul forte al Bethesda... daca il joci pe PC atunci in viitor vei putea sa te bucuri de niste Ai-uri si caractere mai pline de viata (cum a fost cazul si in oblivion).
Mi-am cumparat si eu astazi Skyrim in sfarsit si am inceput sa joc cu rasa Khajiit. Imi ofera si mie cineva niste tips & tricks sa profit la maxim de abilitatiile felinei mele? Ce perk-uri ar trebui sa imbunatatesc la inceput?
Mercixo
Welcome to the club!
Aici depinde pe ce clasa vrei sa iti dezvolti caracterul. Clasa in acest joc nu conteaza deloc deoarece abilitatile de la inceput nu aduc nici un avantaj pe parcursul jocului. Singura rasa care are un avantaj este Altmer care incepe cu +50 magicka. Daca vrei spune pe ce clasa ai vrea sa joci si ce arme sa folosesti si te ajut cu un build de inceput.
Joculetul donat de Rasko a ajuns viu si nevatamat, dupa cum se poate observa in pozele atasate. Multumesc frumos.
Bookmarks