Am vazut doua pagini mai in urma spunea cineva ca e putin 127cm.Mi-a cam taiat elanul dar pe de alta parte mor de curiozitate sa aflu cum e.
Am vazut doua pagini mai in urma spunea cineva ca e putin 127cm.Mi-a cam taiat elanul dar pe de alta parte mor de curiozitate sa aflu cum e.
Eu daca nu am deloc...inca nu pot sa contrazic pe nimenidar colegul a zis ca abia la 50 cm de ecran vezi ceva calumea cu ecran de 127.
Daca stai la 50 cm de TV cu ecran de 127 cm e ca si cum ai sta la cinema la 5 m de ecran...
...da, poate este chiar mai bine la 1,5 m sau mai mult, in ciuda ingustarii perspectivei. Daca distanta este mai mica, incepe sa fie vizibil efectul de crosstalk, majoritatea producatorilor de tv 3d recomanda minimum 1,5 m indiferent de diagonala pentru materiale 3d, nu conteaza daca este tehnologie activa sau pasiva. Din experienta mea, sunt de acord cu asta, chiar daca am mereu tendinta de a ma apropia de ecran.
Am comandat plasma asta pana la urma mai erau putine pe stoc sper sa fie ok oricum mai scumpa nu-mi permit(sau nu sunt dispus sa dau) Televizor cu plasma 3D PANASONIC TX-PS50ST30E, 127cm, Full HD, HDMI, USB | ALTEX
Cum e cu marimile la ochelari...care e cea mai uzuala pt un adult?Aveti alta recomandare decat ochelarii originali panasonic?
Uite un shop online... Cred ca e din Cluj.
Cumpara filme 3D pe BluRay - Cineshop.ro
vreau sa ami cumpar tv asta pentru jocuri 3d e bun alegerea pe care am sa o fac cat de curand ?
Televizor cu Plasma 3D Panasonic, 127cm, FullHD, TX-P50GT30E
Televizorul este destul de bun.
Citeste-i cartea inainte si vezi ce poate, sa vezi daca intruneste cerintele tale:
http://tda.panasonic-europe-service....TQB0E2070N.pdf
Dupa parerea mea este o alegere buna. Vezi ca nu vine cu ochelari, vine "doar" cu 7 tipuri de cabluri adaptoare(audio-video). Ai in carte tipurile de ochelari pe care le poti folosi. Cauta sa vezi pretul lor...
Personal 3D Viewer | Sony Store USA
nu cred ca baietii de la Sony Romania au auzit de asa ceva...si asa cand le pui o intrebare despre ce face fiecare functie a unui TV(de ex) dau din umeri si repeta aceiasi fraza..
Am achizitionat acest Tv: http://www.emag.ro/galerie-poze/172887/274953 . As fi curios sa incerc cateva jocuri 3D, ce ati incercat si puteti spune ca ma da pe spate. In legatura cu ochelarii, eu am o pereche de ochelari 3D clasici identici cu cei oferiti la cinema pro, credeti ca merita sa mai cheltui inca 3-4mil pentru o pereche mai speciala?
din ce vad in poze e vb de un 3D activ iar ochelarii de la cinema merg doar pe 3D pasiv cum e cel de aici
Televizor LED 3D LG, 106cm, FullHD, 42LW4500-CADOU 5 perechi Party Ochelari 3D 42LW4500 - eMAG.ro
LE ochelarii poata seamana la design dar sigur nu sunt identici,cred ca ai tai sunt cu baterie sau au acumulator si ii poti incarca la mufa usb a tv-ului(asta in caz ca i-ai primit cadou cu tv-ul)
iti recomand god of war col. 2,star dust hd,assassins creed revelations,gt5
apbaciu: DanTe23 a zis bine. Daca TV-ul tau merge cu ochelari cu polarizare activa (are nevoie de baterii), nu vei putea folosi ochelari pasivi (care din cate stiu momentan nu se folosesc decat pe anumite modele 3D de la LG). Insa vezi ca de obicei producatorii scot si alte modele (de obicei mai usoare) de ochelari. Insa cei activi sunt scumpi... nu ai ce face.
Am cumparat astazi si ochelarii, va multumesc pt informatii. Am incecat cam tot ce s-a vorbit pe aici iar cel mai mult mi-a placut super stardust hd, fiind de departe cel mai bun la acest capitol, killzone 3 si motorstorm.
Nu ma simt dat pe spate dar aduce un feeling ceva mai aparte.
L.E.: Child of Eden a incerct vreo cineva?
Uncharted 3 inca nu il am, spre rusinea mea, dar God of War 3 stiam ca nu are suport, era mai demult un zvon ca ar implementa cu un nou patch, ma insel eu cumva?
Bookmarks