Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 248

Thread: 3D Gaming

1. #181 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pt darkpaul13
    De aici si a cumpărat un amic cu model exact ca al tau si merge,daca te uiti il au la oferta bundle cu tv si telecomanda motion,deci sigur nu e nicio problema,vezi ca au live support,messenger,iti răspunde cineva la orice �ntrebare.Sterge din mesajele inbox nu pot da pm

2. #182 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

SimulView "facut in casa"(deocamdata doar ptr ochelari pasivi)

3. #183 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Cateva impresii din ce am jucat pana acum : toate shooterele dau bine datorita gloantelor care vin peste tine si iti dau senzatia de spatialitate ,in special la fps puscociu iti intra in ochi nu alta ! In cazul jocurilor racing - Wipeout e bun,Motorstorm la fel . Ar fi interesant si ceva gen LBP 3d , si daca cineva a jucat Batman Arkham city 3d as vrea sa stiu cum li s-a parut .

4. #184 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    E foarte bun Batman Arkham City, printre cele mai bune 3Duri pana acum, dupa parerea mea.

5. #185 SP
    am observat o chestie la filmele 3D..obiectele asupra carora nu e focusata camera care a filmat scena se vad dublu(in sensul ca la mica distanta de ele apare o copie ghost).e o problema a tehnologiei 3D sau doar a celei passive 3D ?

6. #186 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu am avut nicio problema de genul asta, m-am uitat ft atent la tot ce am 3d.Poate iei filme sbs care au calitate proasta.

7. #187 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    am observat o chestie la filmele 3D..obiectele asupra carora nu e focusata camera care a filmat scena se vad dublu(in sensul ca la mica distanta de ele apare o copie ghost).e o problema a tehnologiei 3D sau doar a celei passive 3D ?
    Cred ca e vorba de crosstalk in cazul tau .

Crosstalk (or image ghosting) is a 3D-stereoscopic (stereoscopic, meaning two-images (left and right or A & B) emulating/creating a three-dimensional image illusion) distortion that is created due to perceptual factors (how the image is viewed). Those factors can included physical depth from the screen, the viewing angle of the screen or the angle of the viewer's eyes (laying on a couch), image quality (as reproduced by the tv, or the video source altogether), and TV technology (such as the previously aforementioned thread about fast-decaying phosphors in plasma TVs).

What crosstalk/image ghosting looks like:
    When viewing a 3D source on a 3DTV (3D glasses dependent) without glasses, a double-image or image ghost (often blurry image) is experienced. Blurriness in the 3D image will be greater in instances where the augmented visual depth is greater (i.e.: when viewing a 3D image of a landscape, or an image with large linear difference such as a hallway).
    However, when the 3D glasses are worn, if you still see ghosting (or doubling of the image), THAT is crosstalk.

Experiencing crosstalk is subjective in nature, as individual human factors in perception can influence results [i.e.: a human's spatial difference between eyes (how distant your eyes are from each other), visual acuity (20/20 vision, etc.)]. This method of viewing and evaluating 3D is inferior to lab testing measures (crosstalk cannot be tested persay). So, accuracy and precision of measuring crosstalk is strictly point-of-view.

8. #188 SP
    Admin MonkY's Avatar
    darkpaul13: din pacate crosstalk-ul nu e prea reusit decat in cazul celor de la Panasonic... insa si acolo exista. Am vazut LG-uri care erau de nefolosit pe 3D datorita problemelor de crosstalk (cel putin pt. mine). Incearca un update de firmware... poate ai noroc.

9. #189 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    darkpaul13: din pacate crosstalk-ul nu e prea reusit decat in cazul celor de la Panasonic... insa si acolo exista. Am vazut LG-uri care erau de nefolosit pe 3D datorita problemelor de crosstalk (cel putin pt. mine). Incearca un update de firmware... poate ai noroc.
    are ultimul update de firmware.poate este si de la filme..pana acum n-am rulat niciunul blu-ray 3D..doar filme SBS.s-ar putea totusi sa tina si de fiecare om in parte..la mine acuitatea vizuala e o problema.

LE:Am citit pe net ca LG ar fi rezolvat problema odata cu tehnologia pasiva sau ca ma rog,crosstalk-ul ar fi mai putin vizibil ...insa realitatea e alta..

10. #190 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    are ultimul update de firmware.poate este si de la filme..pana acum n-am rulat niciunul blu-ray 3D..doar filme SBS.s-ar putea totusi sa tina si de fiecare om in parte..la mine acuitatea vizuala e o problema.

LE:Am citit pe net ca LG ar fi rezolvat problema odata cu tehnologia pasiva sau ca ma rog,crosstalk-ul ar fi mai putin vizibil ...insa realitatea e alta..
    Ft ciudat ce vad ca spui,ori e o problema cu tv-ul tau, ori ai tu o problema cu percepţia 3d-ului, spun asta deoarece am un amic cu tv ca al tau si avem cam aceleaşi filme.Cel mai recent update 05.01.10

11. #191 SP
    Admin MonkY's Avatar
    De ce nu va dati o intalnire... sa faceti un test?

Btw, incearca si un blu-ray sau macar un joc 3d pe PS3... sa nu fie o problema de la player...

12. #192 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    De ce nu va dati o intalnire... sa faceti un test?
    el sta in Rm.Valcea si eu sunt asediat(de vreme) in Bucuresti

jocuri PS3 inca nu am incercat si nici filme Blu-ray 3D,dar voi incerca cat de curand.chestia asta cu crosstalk am observat-o doar la filme(sbs sau above-under) care au intr-adevar efecte 3D deosebite..Journey to the Center of the Earh si Avatar..o sa postez maine o poza cu efectul..sper sa-l prinda aparatul foto..oricum saptamana asta o sa merg,dupa ceva timp,la un control la ochi..s-ar putea sa fie "stricat hardware-ul meu"

P.S.Si eu am tot ultimul update de fw..l-am facut imediat dupa ce a venit televizorul
    P.S.S.Am vazut ca se plangeau unii oameni de LG,insa de seria LX ,cu tehnologie pasiva.

13. #193 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    el sta in Rm.Valcea si eu sunt asediat(de vreme) in Bucuresti

jocuri PS3 inca nu am incercat si nici filme Blu-ray 3D,dar voi incerca cat de curand.chestia asta cu crosstalk am observat-o doar la filme(sbs sau above-under) care au intr-adevar efecte 3D deosebite..Journey to the Center of the Earh si Avatar..o sa postez maine o poza cu efectul..sper sa-l prinda aparatul foto..oricum saptamana asta o sa merg,dupa ceva timp,la un control la ochi..s-ar putea sa fie "stricat hardware-ul meu"

P.S.Si eu am tot ultimul update de fw..l-am facut imediat dupa ce a venit televizorul
    P.S.S.Am vazut ca se plangeau unii oameni de LG,insa de seria LX ,cu tehnologie pasiva.
    �ncearcă sa dezactivezi truemotion

14. #194 SP
    e dezactivat..stiu ca trebuie sa fie dezactivat daca vreau sa beneficiez de noul algoritm de la update-ul de fw..insa am observat o chestie interesanta aseara..eu stateam la 1.8m(in fotoliu) de tv cand vedeam acel crosstalk(asta in conditiile in care LG recomanda minim 2m)..cand m-am asezat pe canapea,la vreo 2.7m, se mai vedea foarte putin spre deloc..insa sa merg sa fac controlul la ochi..tare imi e ca a disparut crosstalk doar ptr ca nu mai vad bine....

Edit:Voi testa din nou astazi..chestia de mai sus am observat-o la 3.30 AM

---------- Post added 26-01-2012 at 01:49 PM ----------

Update: M-am inselat..crosstalk-ul dispare doar cand modific unghiul de vizionare in plan vertical..acum TV-ul e pus pe un stand mai inalt..si din canapea privesc cumva de jos..

15. #195 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Am o intrebare de noob. Am un LG 42LW4500. Cum ii fac Firmware? Pun pe un stick updateul de aici si il bag in TV?

Suport pentru produse LG 42LW4500

16. #196 SP
    Este chiar pe site un ghid.Intrii pe link-ul furnizat de tine..si selectezi tab-ul Drivere si Programe..si ai Ghid ptr Upgradare Software.Firmware-ul il iei de la Drivere si Programe->latest firmware file

17. #197 SP
    Junior Member sharanel's Avatar
    Vreau sa-mi iau o plasma de 127cm panasonic si oscilez intre non 3D si full 3D diferenta fiind de 800 lei.
    Ce vreau sa va intreb:se vad bine jocurile PS3 3D pe aceasta diagonala si in mod particular pe panasonic?(ochelari activi)
    Si nu numai daca se vad bine..da dureri de cap/ochi 3D-ul dupa 2 ore de joc?
    Multumesc.

18. #198 SP
    Junior Member obycu's Avatar
    EU am jucat si pe activ si pe pasiv (conversie din 2D in 3D) si nu m-a durut capul la activ dupa 2 ore de joc.

---------- Post added 16-02-2012 at 10:25 AM ----------

apropo de crosstalk. Vedeti ca eu am vazut filme HD de pe laptop pe TV (conversie din 2D in 3D) si nu stiam de ce se vad prost. De ex cu o ATI 5730 (generatie noua) se vedea prost, iar cu o NVIDIA 210M (generatie veche) se vedea foarte bine. Poate ajuta pe cineva ca eu m-am chinuit 3 luni pana sa-mi dau seama.

19. #199 SP
    Junior Member sharanel's Avatar
    Pe ce diagonala ai jucat?Sunt mai odihnitori ochelarii activi decat cei pasivi?

20. #200 SP
    Junior Member obycu's Avatar
    119 pasiv 47LW4500 si 102 activ 40D6500. toata lumea spune ca sunt mai odihnitori cei pasivi. mie de ex mi se pare efectul 3D mai bun pe activ. nici nu joc mai mult de 2 ore pe zi si un film cand si cand.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast