Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 39 of 76 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1512

Thread: Action Figures

1. #761 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mic "update" si la mine... de fapt, stateau de mult timp in cutii, si n-am mai rezistat... i-am salvat Acum sa vedem unde ii inghesui printre ceilalti

McFarlane rulez ! Doar Cylon-ul este Neca...
    Attached Images Attached Images monky_action_figures_img_3384.jpg monky_action_figures_img_3388.jpg monky_action_figures_img_3392.jpg monky_action_figures_img_3393.jpg monky_action_figures_img_3401.jpg monky_action_figures_img_3402.jpg monky_action_figures_img_3410.jpg monky_action_figures_img_3413.jpg

2. #762 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    lol
    cat de imba e Fred

3. #763 SP
    Member roby_selesan's Avatar
    Ce motoreta are Fred

4. #764 SP
    Member viezure's Avatar

5. #765 SP
    Member viezure's Avatar
    Mi-am mai cumparat inca un detolf, care completeaza coltul frumos Si poze inainte de amenajare (in poza a doua, primul nivel in dreapta, se vede inceputul de blade - wesley snipes, de la hot toys. o sa pun poze pe masura ce-l completez)
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg

6. #766 SP
    Member roby_selesan's Avatar
    Oau Fain coltul

7. #767 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    :applause:

8. #768 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Mi-am mai cumparat inca un detolf, care completeaza coltul frumos Si poze inainte de amenajare (in poza a doua, primul nivel in dreapta, se vede inceputul de blade - wesley snipes, de la hot toys. o sa pun poze pe masura ce-l completez)
    Frumos. Dar incearca totusi sa maschezi firele acelea ca iti strica toata colectia

9. #769 SP
    Member Legolas13's Avatar

---------- Post added 12-09-2010 at 12:34 PM ----------

Va rog sa scuzati calitatea pozelor si praful de pe raft. Timpul nu a fost foarte prietenos cu mine in ultimul timp

10. #770 SP
    Member RobertDinu's Avatar
    Jumate din ele inca au viezure scris pe ele cu marcarul negru .. glumeam, am scris pe cutie

11. #771 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Omule, toate ca toate, da...de unde ti-ai luat buzele alea ? ca sunt absolut geniale

12. #772 SP
    Member viezure's Avatar

13. #773 SP

By the way

M-am hotarat sa intreb si aici. Are cineva la vanzare vreuna din figurinele Iron Man sau iron Man 2 facute de Sideshow, Hot Toys sau Kotobukiya ? Multam !

14. #774 SP
    Member viezure's Avatar
    Nu stiu de ce (ma rog, pretul ), dar n-o sa gasesti prea multi cu figurine Hot Toys (Kotobukiya mai da, iar cele de la Sideshow sunt statuete, deci iar rar de gasit) pe la noi

Grosul pe aici e Neca si McFarlane.

15. #775 SP
    Da, man, stiu ca Sideshow sunt statuete. Si Kotobukiya tot statuete sunt, dar vad ca majoritatea sunt mai "receptivi" la termenul de action figure decat de statueta. Am vb cu Crash Boom Toys sa vad daca reusesc sa gaseasca ei o oferta ok la Iron man Mark IV Kotobukiya (varianta cu LEDuri). War Machine iese in noiembrie. Neca sunt ok, dar de la un timp nu ma atrage nimic in raport calitate-pret. Am fost usor dezamagit de Hartigan cand l-am luat, desi unii spun ca Hartigan seamana cu Bruce Willis mai mult decat John McClane. In schimb sunt toal multumit de Brandon Lee, care este absolut superb ! McFarlane, consider ca s-a stricat de la o vreme incoace. Tot ce ma atrage la el, dar este destul de greu de gasit, este seria 6 Faces Of Madness si cateva Spawn-uri din seria 17. Am observat in ultimul timp ca (,) Kotobukiya au inceput sa avanseze mult si sa-i prinda din urma pe Sideshow si hot Toys. Sincer, prima mea alegere ar fi Kotobukiya, pentru ca, desi interesante ideile, m-ar enerva sa tin langa statueta o mie si una de maini de rezerva, capete, etc.

PS: Daca nu ma insel, si tu ai cateva Kotobukiya pe-acolo

16. #776 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    cele care au incheieturi mobile vizibile sunt chiar jenante. As fi preferat sa fie fixe decat sa se vada "puppeteer joints"
    Aici sunt de-acord !

17. #777 SP
    Member viezure's Avatar
    Deja daca sunt mobile sunt AF, si la action figures n-ai cum sa faci incheieturile fixe, pt ca n-ar mai fi action. Daca sunt fixe, devin statuete

18. #778 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da-mi si mie de curiozitate un link catre o "figurina" de sute de mii de dolari de la orice companie (cu atat mai mult mcfarlane). Ori poate tu te referi la altceva ce nu inteleg eu.
    Cauta si tu pe Goagal, ca sunt sute de exemple. Stiu ca era un G.I. Joe pe la 200.000 USD (nah si un link: Most Expensive Action Figure), Barbie pe la 100.000... and so on. Arunca o privire pe ebay.com si o sa vezi o groaza de figurine de zeci de mii de dolari. Nici sa nu ma provoci sa vorbim despre Star Wars props si alte nebunii in marime naturala... ca ajungem si la milioane de dolari. Dar de ce intrebi, vrei sa-ti iei un Alien vs Predator in marime naturala ?
    Deja daca sunt mobile sunt AF, si la action figures n-ai cum sa faci incheieturile fixe, pt ca n-ar mai fi action. Daca sunt fixe, devin statuete
    Eh, uite ca McFarlane are AF-uri cu jointuri mobile si toate cele, fara sa se vada ca la Kotobukya... Dar nah, daca tu zici ca sunt "low end"...
    Attached Images Attached Images rb00065_2.gif rb00349_2.gif

19. #779 SP
    Member viezure's Avatar
    Dude, cel mai probabil ce mi-ai aratat in alea doua poze sunt customs. Pe cand noi vorbim de mass production, nu editii de 1 exemplar, raritati, sau customuri de sculptori celebri in domeniu. Iar exemplul cu GI JOE, are pretul ala pt valoarea colectibila si pt raritate, banuiesc ca e evident, ca la fel de bine sunt si comic book-uri de 'jdemii de dolari, dar asta n-are nicio legatura cu nimic. Si noi vorbim de companiile producatoare aici, si un af/statue de la Neca/McFarlane nu poti sa-l compari cu unul Sideshow (si aici ma refer la statuetele sideshow, premium format etc)/Bowen/Hot Toys. Imi plac toate, in segmentul lor sunt excelente, dar cum se zice, "they're different animals".

20. #780 SP
    ocy
    Junior Member ocy's Avatar
    Monky,fara suparare,dar Mcfarlane,Neca,Hasbro sunt low end(kiddies toys),cu mici exceptii,editiile limitate ale lor sunt de fapt af-uri de serie,marite de la 7 inch la 12,am gasit decat un Miracleman acum ceva timp din poly 12',asta lansat inainte sa-i dea gainman in judecata,ma refer la mcfarlane.
    Nici Koto nu sunt fantastici,nu-mi plac kiturile lor din vinyl(plastic gol),m-am pacalit cu un spiderman,e cel mai prost material,ii pun cam pe acelasi nivel cu DST.
    Din ce am eu,Hard Hero sunt cel mai ok,finisaj,vopsea folosita.O statueta HH:
    Attached Images Attached Images lion-o.jpg lion-o.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 76 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks