Mic "update" si la mine... de fapt, stateau de mult timp in cutii, si n-am mai rezistat... i-am salvatAcum sa vedem unde ii inghesui printre ceilalti
McFarlane rulez ! Doar Cylon-ul este Neca...
Mic "update" si la mine... de fapt, stateau de mult timp in cutii, si n-am mai rezistat... i-am salvatAcum sa vedem unde ii inghesui printre ceilalti
McFarlane rulez ! Doar Cylon-ul este Neca...
Mi-am mai cumparat inca un detolf, care completeaza coltul frumosSi poze inainte de amenajare (in poza a doua, primul nivel in dreapta, se vede inceputul de blade - wesley snipes, de la hot toys. o sa pun poze pe masura ce-l completez)
![]()
loool sa traejt boss
@razvy, e boxsetul asta
Rocky Horror Picture Show, The / Shock Treatment Lip Box DVD 1975: Amazon.co.uk: Tim Curry, Cliff De Young, Rik Mayall, Nell Campbell, Ruby Wax, Barry Humphries, Susan Sarandon, Barry Bostwick, Richard O'Brien, Pat Quinn, Meat Loaf, Charles Gray, Jeremy Newson, Jessica Harper, Jim Sharman: DVD@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51R0EE31PCL.@@AMEPARAM@@51R0EE31PCL
M-am hotarat sa intreb si aici. Are cineva la vanzare vreuna din figurinele Iron Man sau iron Man 2 facute de Sideshow, Hot Toys sau Kotobukiya ? Multam !![]()
Nu stiu de ce (ma rog, pretul), dar n-o sa gasesti prea multi cu figurine Hot Toys (Kotobukiya mai da, iar cele de la Sideshow sunt statuete, deci iar rar de gasit) pe la noi
Grosul pe aici e Neca si McFarlane.
Da, man, stiu ca Sideshow sunt statuete. Si Kotobukiya tot statuete sunt, dar vad ca majoritatea sunt mai "receptivi" la termenul de action figure decat de statueta. Am vb cu Crash Boom Toys sa vad daca reusesc sa gaseasca ei o oferta ok la Iron man Mark IV Kotobukiya (varianta cu LEDuri). War Machine iese in noiembrie. Neca sunt ok, dar de la un timp nu ma atrage nimic in raport calitate-pret. Am fost usor dezamagit de Hartigan cand l-am luat, desi unii spun ca Hartigan seamana cu Bruce Willis mai mult decat John McClane. In schimb sunt toal multumit de Brandon Lee, care este absolut superb ! McFarlane, consider ca s-a stricat de la o vreme incoace. Tot ce ma atrage la el, dar este destul de greu de gasit, este seria 6 Faces Of Madness si cateva Spawn-uri din seria 17. Am observat in ultimul timp ca (,) Kotobukiya au inceput sa avanseze mult si sa-i prinda din urma pe Sideshow si hot Toys. Sincer, prima mea alegere ar fi Kotobukiya, pentru ca, desi interesante ideile, m-ar enerva sa tin langa statueta o mie si una de maini de rezerva, capete, etc.
PS: Daca nu ma insel, si tu ai cateva Kotobukiya pe-acolo![]()
Deja daca sunt mobile sunt AF, si la action figures n-ai cum sa faci incheieturile fixe, pt ca n-ar mai fi action. Daca sunt fixe, devin statuete![]()
Cauta si tu pe Goagal, ca sunt sute de exemple. Stiu ca era un G.I. Joe pe la 200.000 USD (nah si un link: Most Expensive Action Figure), Barbie pe la 100.000... and so on. Arunca o privire pe ebay.com si o sa vezi o groaza de figurine de zeci de mii de dolari. Nici sa nu ma provoci sa vorbim despre Star Wars props si alte nebunii in marime naturala... ca ajungem si la milioane de dolari. Dar de ce intrebi, vrei sa-ti iei un Alien vs Predator in marime naturala ?
Eh, uite ca McFarlane are AF-uri cu jointuri mobile si toate cele, fara sa se vada ca la Kotobukya... Dar nah, daca tu zici ca sunt "low end"...
Dude, cel mai probabil ce mi-ai aratat in alea doua poze sunt customs. Pe cand noi vorbim de mass production, nu editii de 1 exemplar, raritati, sau customuri de sculptori celebri in domeniu. Iar exemplul cu GI JOE, are pretul ala pt valoarea colectibila si pt raritate, banuiesc ca e evident, ca la fel de bine sunt si comic book-uri de 'jdemii de dolari, dar asta n-are nicio legatura cu nimic. Si noi vorbim de companiile producatoare aici, si un af/statue de la Neca/McFarlane nu poti sa-l compari cu unul Sideshow (si aici ma refer la statuetele sideshow, premium format etc)/Bowen/Hot Toys. Imi plac toate, in segmentul lor sunt excelente, dar cum se zice, "they're different animals".
Monky,fara suparare,dar Mcfarlane,Neca,Hasbro sunt low end(kiddies toys),cu mici exceptii,editiile limitate ale lor sunt de fapt af-uri de serie,marite de la 7 inch la 12,am gasit decat un Miracleman acum ceva timp din poly 12',asta lansat inainte sa-i dea gainman in judecata,ma refer la mcfarlane.
Nici Koto nu sunt fantastici,nu-mi plac kiturile lor din vinyl(plastic gol),m-am pacalit cu un spiderman,e cel mai prost material,ii pun cam pe acelasi nivel cu DST.
Din ce am eu,Hard Hero sunt cel mai ok,finisaj,vopsea folosita.O statueta HH:
Bookmarks