Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 76 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 ... LastLast
Results 961 to 980 of 1512

Thread: Action Figures

1. #961 SP
    Member Legolas13's Avatar
    Ooooooo da ! Superba, miami ! Spiderwalkul din Exorcist e una din cele mai "creepy" scene. Mandreste-te cu ea ! S-o stapanesti sanatos !!!

pocpoc, stiu mana de care zici, dar e scumpa ! m vazut-o la un moment dat pe ebay cu un poster X-Men 2 semnat de toata distributia, in total 599 de dolari. Si cred ca iti dai seama cam cat ar valora un poster cu autografele ATATOR actori, iar daca scazi, cred ca ajungi pe la vreo 150-200 dolari numai mana. Deci eu iti recomand, daca vrei sa iei figurine, mai bine incearca eBay sau Amazon. Sunt mult mai ieftine acolo.

2. #962 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar
    @viezure
    scuze pt. confuzia provocata
    @Legolas13
    Chiar nu stiu ce sa zic.. dar pt. 2 "necunoscatori" (eu si miami) mi se pare mult mai usor sa mergem acolo si sa avem de unde alege, pana ne familiarizam cat de cat cu AF. Si azi am achizitionat cele 2 figurine asa din intamplare.. cand intru acolo ma blochez pur si simplu imi place aproape tot ce vad.. dar am zis sa nu ne grabim..referitor la mana aia, nu am de gand sa investesc atatia bani acum in asa ceva.. de banii aia imi iau alte "n" figurine din cate am inteles de la viezure, preturile sunt exagerate in tara.. deocamdata prefer sa`mi achizitionez cateva de aici pt ca imi e mult mai usor sa le vad in marimea lor naturala si sa ma hotarasc. zicea tipul de acolo ca de Craciun o sa aprovizioneze "la maxim"(o sa vina si Kratos am intrebat azi de el, dar din pacate nu il mai avea pe stoc - tocma l-a dat pe ultimu saptamana trecuta - un Kratos de 30cm la 45 de euro parca).. o sa incercam sa ne miscam repede pana atunci si sa ne lafaim cat mai mult in rafturile alea pana vine marfa noua

3. #963 SP
    Bun asa ! Eu nu prea le am cu figurinele din jocuri, desi imi palc. Bine...e drept ca vreau sa-l prind pe Monky intr-un moment de slabiciune ca sa pun mana pe Kain !!!

Monky, ce zici ? Do the Pillars smile to me ? lol

4. #964 SP

e vre`o "jmecherie" sa nu faci "praf" cutiile cand desigilezi cutiile? Eu urasc genu asta de ambalaje ma chinui sa le desfac pana inebunesc si iau cate o foarfeca ceva sa ma apuc de ele

5. #965 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by pocpoc350 View Post

e vre`o "jmecherie" sa nu faci "praf" cutiile cand desigilezi cutiile? Eu urasc genu asta de ambalaje ma chinui sa le desfac pana inebunesc si iau cate o foarfeca ceva sa ma apuc de ele
    Depinde si de ambalaj.

Am avut o figurina din star wars, am desfacut ambalajul, totul bun, cand sa scot figurina n-am observat ca era legata cu o "sarma" de ambalaj si i-am smuls capul bietei figurine.

6. #966 SP
    mare grija pe viitor.
    PS: scuze de exprimarea din postul anterior graba asta..

7. #967 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Legolas: no Kain for you... Dar ce, nu-l gasesti pe eBay ?
    pocpoc: la figurine, trebuie sa ai mare rabdare cu desfacutul. E ceva normal sa le ambaleze foarte strans cu zeci de sirmulite, sa nu se rupa pe drum... Well, sunt colectionari care nici macar nu le scot vreodata din cutie... insa mie nu-mi place deloc ideea... de parca le-as lua sa le vand...

P.S. Haios foc Generalul din A Corpse Bride (de cand tot zic ca o sa vad si eu animatia...). Sa-l stapanesti sanatos, si la cat mai multe !

8. #968 SP
    si eu m-am gandit initial la asta, dar vorba ta: nu le iau sa le vand.
    ori suntem colectionari ori numai suntem?!

9. #969 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    MonkY de cand n'ai mai facut un update...

10. #970 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Legolas: no Kain for you... Dar ce, nu-l gasesti pe eBay ?
    Ba da, numai ca NECA nu au facut o treaba chiar asa de OK cu el incat sa platesc si taxe de transport

Acum ca intrebi...sincer, asta parca arata mai bine decat varianta NECA...

SOUL REAVER LEGACY OF KAIN FIGURE - eBay (item 260669790390 end time Oct-26-10 13:07:59 PDT)

Pacat ca nu trimite si aici

11. #971 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by xLx View Post
    MonkY de cand n'ai mai facut un update...
    Momentan e un mare haos pe la mine... dar in curand, sper sa fac ceva ordine. Daca mai ma chinuie mult Boc si Basescu cred ca o sa am parte de o pensionare rapida... si timp suficient de figurine
    Quote Originally Posted by Legolas13 View Post
    Acum ca intrebi...sincer, asta parca arata mai bine decat varianta NECA...

SOUL REAVER LEGACY OF KAIN FIGURE - eBay (item 260669790390 end time Oct-26-10 13:07:59 PDT)

Pacat ca nu trimite si aici
    Neah, parca tot mai mult imi place cel de la Neca. Oricum, trebuie vazut in real life, sau macar o poza care sa nu fie facuta cu ea in cutie... Cat despre US, ia vezi, poate te ajuta Bodo...

12. #972 SP
    Momentan e un mare haos pe la mine... dar in curand, sper sa fac ceva ordine. Daca mai ma chinuie mult Boc si Basescu cred ca o sa am parte de o pensionare rapida... si timp suficient de figurine

Neah, parca tot mai mult imi place cel de la Neca. Oricum, trebuie vazut in real life, sau macar o poza care sa nu fie facuta cu ea in cutie... Cat despre US, ia vezi, poate te ajuta Bodo...
    La asta ma gandeam si eu...

13. #973 SP
    Member viezure's Avatar
    Niste poze cu ninja:
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

14. #974 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Niste poze cu ninja:

Super....as putea sa te intreb de unde ai cumparat figurina cu Harvey Dent ?

15. #975 SP
    Member viezure's Avatar

16. #976 SP
    felicitari pt noua achizitie viezure toate 3 sunt tari. totusi, eu zic ca "asezarea" nu e in regula. eu as incerca o asezare cu T-Bag in fata (i-as schimba locul cu Ninja). de asemenea i-as intoarce buzunarele pe dos (i le-as scoate afara).. in felu asta cred ca putea reprezenta un bun punct de sprijin pt ceilalti 2 joking.

17. #977 SP
    Member viezure's Avatar
    Ms. Si ai dreptate, asezarea lor n-o sa ramana asa. Am mai cumparat un raft de sticla pt a avea mai mult loc, acum ramane doar sa vad cum le aranjez

18. #978 SP
    My turn, my turn !!!

A venit una noua. Aveti poze aici cu ea cand am desfacut-o (dezasamblata) si una cu ea APROAPE completa (mai am de adaugat led-ul si conexiunile, dar n-am baterii acum)

Multam lui Bodo din nou !
    Attached Images Attached Images p1932_22-10-10.jpg p2142-01-_22-10-10.jpg

19. #979 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Una singura am si eu, dar is tare mandru de ea Eva Unit 01, din serialul Evangelion.
    Mi-a trimis-o cineva din Polonia, nu am vazut pe la noi, ca as cumpara si Unit 02 http://www.sideshowtoy.com/mas_asset...ress02-001.jpg
    Attached Images Attached Images 23865_387208993790_524363790_4167341_6277243_n.jpg 23865_387208948790_524363790_4167335_6799689_n.jpg 23865_387208988790_524363790_4167340_6482373_n.jpg 23865_387208938790_524363790_4167334_2256163_n.jpg

20. #980 SP
    @viezure: frate eu am glumit referitor la asezare T-Bag m`a fascinat inca din primele episoade.. si de fiecare data cand il vad ma amuza pt ca`mi amintesc cum ii tinea pe "atarnatori" agatati de buzunare genial!

@legolas: foarte tare!! pacat ca si blitzul ala a fost la fel "de tare"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 76 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks