Cu placere. Recunosc ca nu ma pricep atat de bine la versiunile aparute, dar mi-a placut foarte mult asezarea.
Cu placere. Recunosc ca nu ma pricep atat de bine la versiunile aparute, dar mi-a placut foarte mult asezarea.
Eu vorbeam de o combinatie intre astea
Batman Forever BATCAVE Headquarters Boxed Sealed Huge - eBay (item 360284384878 end time Nov-22-10 14:23:38 PST)
Kenner Batman Forever Electronic Batmobile Vehicle - eBay (item 300484835744 end time Oct-30-10 14:01:48 PDT)
BATMAN FOREVER large BATWING Kenner 1995 NEW sealed - eBay (item 320608761150 end time Nov-01-10 17:20:03 PDT)
BATMAN FOREVER BATBOAT KENNER NEW MOC - eBay (item 400129337303 end time Nov-14-10 08:19:44 PST)
CIne stie un site care vinde diverse display-uri pentru action figures, masini macheta, etc ? Gasisem un site cu display-uri cu geamuri de protectie, etc, dar am uitatTrebuie sa gasesc display-uri care sa se roteasca. Preferabil sa fie cu alimentare prin cablu. Thanks
Mi-a venit si mie azi predatorul falconer ( multumesc robert dinu )... foarte bine lucrat pentru o figurina de 7 inch...masurata are 20 cm fix.
si inca....
Voi incerca sa-mi fac timp si pentru restul. Din pacate, pozele tot nu au o calitate prea buna.
Cat imi plac McFarlane Military asteaam si eu cateva ...cred ca ma apuc tare sa le strang pe toate
![]()
[QUOTE=Gowron;476913]Update la o parte din AF-uri.
+ Alte cateva
m-ar interesa si pe mine cat costa si de unde le-ai achzitionat?(cu armata)
De unde as putea face si eu rost de action figures ieftine?
Pt figurine WoW iau de pe www.wowtoys.ro ,acolo unde se gasesc si figurine HALO,dar as vrea sa iau si cu Gears of War,Kratos din GoW etc.
Uite aici un site Magazin online de jucarii si accesorii cu personajele preferate ale copiilor - 101jucarii.ro sper sa te ajute.
Lol, asta-l am si eu pe raftUitati poze mai detaliate cu el aici: Sideshow Freaks - View Single Post - My collection (it's mine). Who's collection? Mine. si http://sideshowcollectors.com/forums...00&postcount=2
Bookmarks