A cazut xbox live. S-a rezolvat acum!![]()
Cine mai vrea sa intre in campionatul de fifa 12 pt ps3 http://www.consolegames.ro/forum/f15...a/index77.html sa se grabeasca.Ne-am strans deja 20, mai sunt 4 locuri disponibile din care unul este rezervat. Detalii pe site: http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ .
EA Forums
Subject: Boosting In FIFA 12 � Don�t Even Try
We have just reset the leaderboard stats of a number of people who we have caught artificially boosting their records, including the No.1 ranked player on PS3 and the No. 1 and No. 2 ranked players on the Xbox 360.
They�re not ranked No. 1 and No. 2 anymore. They�re now ranked as low as it�s possible to get, as well as dropping back into Division 10. If we had a Division 11, just for them, that�s where we would have put them. If they try it again, we will take even more robust action.
Throughout the lifetime of FIFA 12, we will be monitoring game records and scrubbing cheats from the system every week. Anyone attempting to boost their accounts by manufacturing artificial wins - via any means � are easy for us to identify and will face a similar fate.
Moreover, if the means of doing so negatively and directly affect other people � such as using third-party tools to force disconnections - the perpetrators will receive immediate outright bans.
Fair Play � It�s in the game.
Am inceput si eu sa joc o cariera in Fifa 12 si de 2 zile a inceput sa faca figuri, imi apar in echipa jucatori dublati, imi dispar jucatori transferati, daca vreau sa scot "dublura" din echipa, se blocheaza consola, o data am patit vechia poveste cu cifre in loc de jucatori, ex. 0666968666786. Este plin de buguri cel putin la nivel de Career Mode, poate online este mai bine oricum se vede clar ca EA vizeaza jucatorii care joaca mai mult online si isi baga picioarele in cei pasionati de offline. Nu au rezolvat niste buguri vechi de pe vremea lui Fifa 10.
Pentru cei care vor sa achizitioeze jocul in special pentru Career Mode considerati-va avertizati...
deci cel mai mult ma enerveaza in cariera faptul ca daca pun in poarta un atacanta el joaca cica la valoarea maxima......e foarte stresant faptul acesta.....
Am gasit ceva thread-uri pe forumurile EA si se spunea acolo ca trebuie sterse custom formation-urile create, acest lucru rezolvant cica anumite buguri cu disparitii si aparitii de jucatori, am incercat chestia asta si NU mi-a rezolvat problema.
ce atatea critici? aratati putin respect, fifa e un joc de nota zece, vedeti toate review-urileplatitede pe ign, gamespot, etc.
dupa cateva zile de butonat, revin si eu cu niste impresii
+ e mai tactic si mai realist ca 11 din prisma "apararii tactice", prima ciorba reincalzita cu succes de EA (cunoscatorii stiu)
+ modul online de joc cu avansarea din divizie in divizie si obligativitatea de a folosi echipe cu acelasi nr de stele
+ marketing-ul de exceptie al jocului
- oriunde pui un jucator pe teren valoarea lui ramane neschimbata
- faptul ca nu poti vedea ce echipa isi ia adversarul in modul online
- in meciurile online friendlies nu poti impune tactical defending si folosirea echipelor oficiale de pe online ranked (se poate trisa prin folosirea custom teams)
- deposedari penibile deoarece in 75% din cazuri chiar dc esti la mai putin de 1 m de un jucator, intrand prin alunecare nici macar nu iti vei mai atinge adversarul sa nu mai vb de un fault tactic sau de o recuperare
- suturi directe (fara finess) penibile in multe situatii. am luat gol cu mingea sutata din careu, chit ca pe traiectoria ei am intrat prin alunecare cu un jucator, iar in spatele acestuia mai era inca unul + portarul - variatiuni ale acestei faze am tot vazut de atunci, cred ca e din cauza "Impact engine". Alte faze hilare am intalnit la suturile din afara careului unde mingi anemice telefonate trase de jucatori aflati parca in coma alcolica reuseau sa "surprinda" portarul si sa intre in poarta
- penalty-uri dubioase la care faultul nu se vedea nici pe reluare
Spike, daca jocul e atat de nota 10 de ce i-ai gasit (si pe bune) atatea minusuri ? (asta daca nu erai ironic)
Ca in fiecare an jocul e bun dar oricum departe de perfectiune.
Review-urile de genul nici nu conteaza, tipii aia d-abea daca au intrat de cateva ori in joc si deja dau verdicte, sunt sigur ca niciunul din acei revieweri n-au testat mai mult de un sezon in Career Mode, au vazut ca layout-ul arata frumos si gata, un mod de nota 10.
"+ marketing-ul de exceptie al jocului"
Asta nu stiu daca e de pus neaparat la plus, avand un nume atat de mare si un marketing atat de agresiv e imposibil ca lumea sa nu cumpere jocul, asta plus faptul ca KONAMI inca se zbate la multe capitole sa concureze cu FIFA 08 ii fac sa nu aduca prea multe schimbari an de an, e drept ca, desi s-ar putea sa nasc o polemica, nici nu pot scoate mult mai multe din actuala generatie de console pe parte tehnica, dar tot cred ca ar fi putut progresa mai mult.
In afara de asta, la cat de mult promoveaza "feature-urile" fiecarei versiuni ma fac sa cred, desi in ultimul timp m-am lamurit cum sta treaba cu EA, ca noul joc va fi revolutionar, si cand joc demoul si chiar full-ul gasesc noi bug-uri sau aceleasi bug-uri care erau si acum 3 ani, ca sa nu mai zic ca Impact Engine e o gluma, pe langa faptul ca nu schimba prea mult jocul mai si triseaza AI-ul din greu, parca mai urat ca in 11 (penalty-uri date gratuit, faulturi extrem de usoare, foarte multe goluri in minutele de prelungire cand coechipierii tai fac orice ca sa o bage ceilalti in poarta s.a.m.d.), plus ca mai apar si coliziuni extrem de stupide sau exagerate, ca sa nu mai zic ca astazi fugeam cu un fundas catre atacantul oponentului care deja se afla in careu, mai era unul langa el care se ducea pe aceeasi traiectorie, s-au "busit" pur si simplu nemaiputandu-i controla, au cazut amandoi si desigur, m-a executat nemilos cu un sut d-ala de noob care d-abea a intrat in poarta.![]()
A incercat careva sa joace ultimate team? Eu am jucat doua meciuri si se deconectează după c�teva minute. Ms
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Au zis pe twitter ca sunt probleme dar n-au zis nimic de rezolvarea lor.
Sunt foarte dubiosi.
am o nelamurire la: - oriunde pui un jucator pe teren valoarea lui ramane neschimbata
adica daca eu pun un atacant ca fundas, pur si simplu nu se schimba cum era in celelalte jocuri!?
Din pacate asa se pare, cel putin jocul afiseaza acelasi overall, ca poate el se schimba defapt si jucatorul nu da acelasi randament e altceva.
Dar nu e nimic ciudat, e FIFA, daca CM era bug-free nu mai aveau ce fixa la anul. Nu stiu de ce dar am impresia ca e lasat voit bug-ul asta, adica serios, cat de penibil sa fii sa te lauzi ca arati publicului Career Mode in iulie si NIMENI sa nu observe un lucru atat de elementar ?
se schimba. iti apare valoarea lui ca fiind aceeasi in momentul in care efectiv schimbarea....apoi dupa ce iesi din submeniul de schimbari din team management, in dreapta apare echipa si daca te uiti cu atentie, valoarea lui este schimbata. La xbox asa este!![]()
Deocamdata nu a aparut nici un patch.Mi se pare mie sau la nivelul PRO in carrier mode Al joaca foarte bine cateodata prea bine
A inceput sa ma dispere freez-ul de la UT, imi arata echipa adversarului si dupa pauza ramane blocat si mereu sunt nevoit sa dau ALT + F4 si sa pierd jocul. C'mon EA fix it faster.![]()
La fel si eu, am inceput sa fiu din ce in ce mai frustrat de UT . Am jucat un tournament si am reusit sa castig un meci impotriva unui adversar cu o echipa mult mai buna, pentru ca exact dupa fluierul de final, sa imi spuna ca am fost deconectat de la server-ele EA. Bineinteles, coin-urile // victoria s-au dus pe apa sambetei si in plus de asta de acum meciul respectiv se va considera deconectare. Deja devine extrem de enervant si am vaga impresie ca EA va continua sa isi bata joc de noi.
In primele doua seri de FIFA 12 am avansat pana in divizia 8 fără bătăi de cap si fără nervi.Mă pun in seara asta sa vad dacă reușesc �ncă o promovare si surpriza...6 egaluri același scor si aceeași desfășurare a partidei.Conduc cu 2-0 la pauza si imediat in repriza a doua vine golul de 2-1 ca apoi in minutul 90 sa vina golul de 2-2.Nu știu de ce dar nu prea imi vine sa dau vina pe ghinion![]()
Eu deja sunt la pamant cu nervii.... Am patit ca aproape in fiecare meci cand trebuie sa degajeze portarul advers mingea, rooney e la pamant peste chicarito. Sunt meciuri in care aproape la fiecare out de poarta, dupa reluare, cand apare jocul live din nou....rooney e la pamant calarindu-l pe chicarito.
Am mai patit sa vina david villa si puyol sa ma faulteze prin alunecare in propriul careu, sa pic jos si sa se acorde penalty echipei adverse.
Nu mai spun de impact engine-ul lor care mi-a scos fire albe....alerg pe langa un jucator de-al meu si se impiedica amandoi si vezi cum incearca sa se ridice de la pamant si tot cad, pana vine un jucator advers si ia mingea...
Toate acestea mi s-au intamplat in head to head seasons.... Pur si simplu si-au batut joc EA anul acesta de noi!![]()
Bookmarks