Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 25 of 64 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #481 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Fifa 07 a fost ultimu pe care lam jucat , fifa 12 il iau pe ps3.

2. #482 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    go for it, dar vezi sa fie sigilat ca sa poti sa folosesti online pass-ul .

3. #483 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    ok poate facem niste meciuri.

4. #484 SP
    Junior Member stevy's Avatar

5. #485 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Mi sa hackuit contul tot mi-a fost luat 200 000 coins plus echipa din rusia.Se mai poate face sa imi iau inapoi coinsurile macar?

6. #486 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexXxNik View Post
    Mi sa hackuit contul tot mi-a fost luat 200 000 coins plus echipa din rusia.Se mai poate face sa imi iau inapoi coinsurile macar?
    Pai ce ai facut,asa pur si simplu ? Sau te-a mintit careva ca iti multiplica jucătorii?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

7. #487 SP
    Pur si simplu, nu ca nu am incredere in dinastia, am fost plecat azi toata ziua si cand am ajuns acasa nu ma puteam loga pe contul de xbox, am dat recover si cand am intrat am vazut 17 coins si nici un player numai niste jucatori bronz, si la trade pile ceva jucatori cum i-a vandut cred.

8. #488 SP
    Member Cata96's Avatar
    Pur si simplu, nu ca nu am incredere in dinastia, am fost plecat azi toata ziua si cand am ajuns acasa nu ma puteam loga pe contul de xbox, am dat recover si cand am intrat am vazut 17 coins si nici un player numai niste jucatori bronz, si la trade pile ceva jucatori cum i-a vandut cred.
    Suna a RAT/iStealer in pc.....oricum ai luat ceva .pdf/.exe/etc. mai dubios in ultimul timp care nu se deschidea?
    Daca da reinstaleaza windows.

9. #489 SP
    Quote Originally Posted by Cata96 View Post
    Suna a RAT/iStealer in pc.....oricum ai luat ceva .pdf/.exe/etc. mai dubios in ultimul timp care nu se deschidea?
    Daca da reinstaleaza windows.
    Nu, nu am luat nimic.

10. #490 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Nu aveți impresia la unele meciuri ca jucati FIFA 11?si aici mă refer la cele in care camera este la �nălțime.Si parca jocul este mult mai rapid ca nu ai timp sa faci o �ntoarcere ca esti deposedat din orice pozitie si trebuie sa aplici pasele de tip ping-pong.

11. #491 SP
    Junior Member Zahariuc's Avatar
    Cei ce au fifa 12 original pe xbox sau au posibilitatea sa joace pe net , v-a rog sa imi da-ti add la Gt : ZeRoberto360 pentru a juca Head to Head sau Be a Pro . Am o echipa de 6 jucatori in Be A Pro si mai am nevoie de cativa .... Va astept acolo !

12. #492 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Avoid the scammers and keep your *** account safe. | EA SPORTS Football

WHAT TO DO IF YOU’VE BEEN PHISHED

If you believe you’ve entered your login info into a phishing site by accident, change your password right away. It’s likely that your account has been compromised, but you may still have time to save it.

Then contact EA’s customer service team immediately at Support Home Page, providing as much detail and evidence as you can. In particular, our team will need accurate details of what items you have lost, plus a date and a time of when you lost them.

13. #493 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by agentu407 View Post
    mai primeste cineva mesajul asta cand intra in meniul de world cup? "your setup for fifa interactive world cup has not been completed"??
    A jucat cineva in world cup? Ce trebuie sa faci ca sa intri acolo...?

14. #494 SP
    Member romey's Avatar
    Nu mai pot folosi echipele din Creation Centre, de fiecare data cind incerc sa joc cu o echipa mi se blocheaza jocul. Daca joc cu alte echipe totul e OK.
    Dintre cei care folosesc Creation Centre a patit careva asta?

15. #495 SP
    Member mukiki's Avatar
    Da, de 2 zile patesc acelasi lucru.

16. #496 SP
    Banned asperas's Avatar
    hmm.. un kokoa de joc!pana la urma o sa il rup in 2 bucati cum am mai facut si cu alte fife ea-iste!da-o ncolo de treaba freeze peste freeze

17. #497 SP
    Banned Venom's Avatar
    Cred ca filmuletul asta e edificator pentru ce mi se intampla in FIFA 12. Cu genul asta de faze iau bataie la greu pe online. Asta e fotbalul care ia 9,5 in reviewuri.

18. #498 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Fault fara minge... rosu direct
    Asta era inainte sa-l salte pe Avram?

19. #499 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by mukiki View Post
    Da, de 2 zile patesc acelasi lucru.
    Eu am sters de la salvari fisierul cu echipele favorite si acum merge. Nu stiu pentru cita vreme , sincer rezolvarea nu e asta e tot la EA.

20. #500 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Venom: am patit si eu o faza de genul in cariera, din pacate asta e FIFA, cu fiecare an ce trece e tot mai bugguit, parca nici n-au echipa de testare baietii astia de la EA. Defapt ce te mira, normal sa fie bugguit ca doar a fost testat de Hjerpseth si FIFARalle, au vazut ca merg toate schemele deci gata, jocul e bun. (glumesc)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 64 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks