Fifa 07 a fost ultimu pe care lam jucat , fifa 12 il iau pe ps3.
Mi sa hackuit contul tot mi-a fost luat 200 000 coins plus echipa din rusia.Se mai poate face sa imi iau inapoi coinsurile macar?
Pur si simplu, nu ca nu am incredere in dinastia, am fost plecat azi toata ziua si cand am ajuns acasa nu ma puteam loga pe contul de xbox, am dat recover si cand am intrat am vazut 17 coins si nici un player numai niste jucatori bronz, si la trade pile ceva jucatori cum i-a vandut cred.
Nu aveți impresia la unele meciuri ca jucati FIFA 11?si aici mă refer la cele in care camera este la �nălțime.Si parca jocul este mult mai rapid ca nu ai timp sa faci o �ntoarcere ca esti deposedat din orice pozitie si trebuie sa aplici pasele de tip ping-pong.
Cei ce au fifa 12 original pe xbox sau au posibilitatea sa joace pe net , v-a rog sa imi da-ti add la Gt : ZeRoberto360 pentru a juca Head to Head sau Be a Pro . Am o echipa de 6 jucatori in Be A Pro si mai am nevoie de cativa .... Va astept acolo !
Avoid the scammers and keep your *** account safe. | EA SPORTS Football
WHAT TO DO IF YOU’VE BEEN PHISHED
If you believe you’ve entered your login info into a phishing site by accident, change your password right away. It’s likely that your account has been compromised, but you may still have time to save it.
Then contact EA’s customer service team immediately at Support Home Page, providing as much detail and evidence as you can. In particular, our team will need accurate details of what items you have lost, plus a date and a time of when you lost them.
Nu mai pot folosi echipele din Creation Centre, de fiecare data cind incerc sa joc cu o echipa mi se blocheaza jocul. Daca joc cu alte echipe totul e OK.
Dintre cei care folosesc Creation Centre a patit careva asta?
hmm.. un kokoa de joc!pana la urma o sa il rup in 2 bucati cum am mai facut si cu alte fife ea-iste!da-o ncolo de treaba freeze peste freeze![]()
Cred ca filmuletul asta e edificator pentru ce mi se intampla in FIFA 12. Cu genul asta de faze iau bataie la greu pe online. Asta e fotbalul care ia 9,5 in reviewuri.
Venom: am patit si eu o faza de genul in cariera, din pacate asta e FIFA, cu fiecare an ce trece e tot mai bugguit, parca nici n-au echipa de testare baietii astia de la EA. Defapt ce te mira, normal sa fie bugguit ca doar a fost testat de Hjerpseth si FIFARalle, au vazut ca merg toate schemele deci gata, jocul e bun.(glumesc)
Bookmarks