De la FIFA 09 �ncoace joc numai online si am impresia ca de multe ori rezultatul nu se decide pe teren ci la comisii(EA)![]()
De la FIFA 09 �ncoace joc numai online si am impresia ca de multe ori rezultatul nu se decide pe teren ci la comisii(EA)![]()
si la mine la fel , au pastrat chestia asta de la fifa 11 , si cu barele la fel , cred ca dau cel putin 5 bare pe meci...este foarte enervant , nu mai zic cand se deconecteaza , se blocheaza , impact engine da fail si iau gol ...etc
Impact Engine este cea mai mare prostie a celor de la EA desi toata lumea l-a laudat ca e nu stiu cum cel mai mare cel mai tare din parcare defapt este un mare **** ar trebui sa cerem bani pe joc
pana acum n-am avut probleme
dar azi psn merge ok si nu mi se mai conecteaza la serverele EA
ba mi s-a conectat dar nu puteam nicaieri online,incercat sa creez eu un room la match lobbies,nimic
sunt singurul?
Nu joaca prea bine, problema e ca jocul Offline e gandit 1vs21, coechipierii tai facand ORICE ca tu sa nu ajungi la poarta.
Macar in anii precedenti cand apasi L1/LB urcau in atac, acuma stau la 2m de tipul caruia ii vreau sa pasez, nu e in offside si tot sta ca un copac si se uita la mine, ca sa nu mai zic ca through ball-urile acum sunt niste pase sutate, nici macar nu se duc de multe ori pe pozitie urmatoare, cum se intampla la 11, plus faptul ca acum fundasii iti anticipeaza orice schema pe care o faci si astfel e extrem de greu sa treci, eventual il fentezi pe unul dar vine al doilea, te inghesuie si o pierzi, pentru ca sunt foarte putini jucatori inalti/bine facuti, dar care si stiu 4/5 stele, cum de exemplu sunt Ibra si Drogba care iarasi sunt de neoprit, dar costa o avere.
E deja nesimtire, in 2007 se laudau cu noul AI care face 1000 de decizii pe minut (dar care era praf, deci deciziile alea erau egale cu 0 desigur), in 2011 iar s-au laudat cu "Real AI", care defapt era acelasi AI cretin dar ca mai facea o schema o data la 5 meciuri, acum iar s-au laudat cu "Pro Player Intelligence" dar inafara de faptul ca, coechipierii ii centreaza direct lui Crouch in loc sa tina de minge la margine nu aduce nimic nou. Konami a venit cu "Active AI" anul asta, laudandu-se doar o data deci, si culmea, AI-ul lor e la ani lumina de cretinitatea EA-ului.
Vroiau multi sa se scoata pasa cu L1, pai fara aia ar fi imposibil sa mai faci ceva la cat de putin te ajuta coechipierii in jocul asta, pana si pe Ultra Attacking nu urca suficient si trebuie pe toti sa ii aduci in joc pasand cu L1/LB in continuu ca sa creezi noi solutii.
Noroc cu Online-ul unde, jucand cu alti oameni nu se mai vad atat de des greselile pe care le-am spus mai sus, ca altfel ar fi fost pentru mine un fail total doar din cauza acelui lucru care nici macar nu poate fi numit "Artificial Intelligence".
Daca s-ar face un top al celor mai proaste AI-uri ale anului (din jocurile cu pretentii, cunoscute de tot poporul, normal) as vota FIFA cu ochii inchisi.
L.E. A, si am uitat inca un lucru, overall-ul e total irelevant, VP-ul meu de 68 e infinit mai util ca un jucator gen Bendtner (overall 78), numai datorita faptului ca e agil, are un control bun al balonului si poate face orice fenta, in timp ce Bendtner in FIFA parca-i un amator care d-abea a invatat sa fuga, in afara de cap nu e bun la nimic, scheme nu stie, d-abea sprinteaza (si isi prelungeste mingea mai mult ca un incepator din viata reala), suturi plasate n-are, nu-i bun la nimic.
Cel mai enervant lucru posibil sa ratezi tot meciu.. mai bine zis sa scoata portaru ala toate mingile posibile si imposibile si sa primesti gol anemic in ultimul minut... credeam ca am scapat de chestia asta.
btw, am ajuns in division 4.. pana acum nu mi s-a deconectat deloc.
mai primeste cineva mesajul asta cand intra in meniul de world cup? "your setup for fifa interactive world cup has not been completed"??
a schimbat cineva,in vreun fel,setarile la sliders ...adica,jocul a venit cu sliders default la 50 ... intreb asta pentru ca,la nivelul professional,CPU AI ma cam invinge constant ... se vede,parca,o scadere cand le reduci viteza la pase,suturi,ajutorul coechipierilor ... ar fi interesant sa ne expunem setarile la sliders in offline(banuiesc ca,in online,sunt blocate tot la 50)&chiar nivelul la care se joaca(joc la professional) ...
Merdiso, perfect adevarat ce-ai spus in legatura cu AI-ul lor. Daca mai adaugam si faptul ca triseaza la greu...deja imi provoaca greata tot ce tine de EA Sports. E imposibil sa dai nu stiu cate bare pe meci, sa scoata portarul advers de zici ca-i cel din filmulet, si adversarul sa dea un gol dupa vreo 4 incercari de deposedare din care mingea a ricosat tot la el, da un sut obosit, intra mingea in poarta si castiga meciul. Eu m-am lasat de joc dupa ultimul meci la care am avut 68% posesie, raport suturi pe poarta 9-1 si am luat bataie cu 1-0.
Se intampla si in meciurile adevarate lucruri de genul asta. Eu am avut 19 suturi pe poarta, din care cel putin 10-11 ocazii extrem de clare de a inscrie + de doua ori am lovit bara si am pierdut, adversarul inscriind din 3 suturi 3 goluri. (corner, sut de la distanta si o greseala de a mea)
Am jucat insa mult mai multe meciuri frumoase decat cele descrise mai sus. Asa ca, din punctul meu de vedere, nu imi dau seama cum nu se reclama alte bug-uri cum ar fi deconectarile frecvente din UT sau blocarile inexplicabile in momentul in care termini un meci.
PS: Tot ce am scris este valabil pentru online sau UT
Vanzari record in UK
FIFA 12 a inregistrat vanzari, in primele zile, cu 18 % mai mari decat FIFA 11.
Salutare , vreau sa stiu daca e ceva de FIFA 12 , daca sa il iau sau sa nu il iau, nu am mai jucat fifa de foarte multa vreme , ( jucam cand era fifa 2007 si asta il jucam pe pc ) , si mia revenit pofta de fifa mai ales de cand am PS3 ..
cumpara-l linistit. daca ultimul tau fifa a fost intr-adevar 07, vei avea o surpriza daca il vei achizitiona pe PS3 sau X360.
Bookmarks