I just found something. ANDY CAROLL IS GAY O_O.
---------- Post added 07-12-2011 at 01:33 AM ----------
Da, deci oficial ma p*s pe Fifa si pe EA Sports ! Asa ceva nu se poate ! Adversar de aceeasi factura ca si cei care fac jocul ! Adica o mizerie ! (Min. 83, 2-1 pt mine, Ultimate Team, contra unei echipe mult mai solide)
Gol incredibil
Eu daca ajunge mingea la mine in felul ala ori astept sa ia adversarul mingea inapoi, ori o dau afara. Asa consider eu ca e normal.
asta ca esti tu corect , da sunt cateva zeci de mii de jucatori din care cati is corecti ? Nu mai zic ca la online daca dai gol in primele 5 minute toti dau quit ca nu se contorizeaza. Anyway faza cu degajarea in adversar intradevar e o greseala de incepator si nu poti blama Fifa pt asta cand o poti blama din alte motive cunoscute de majoritatea.
Chiar sa spuna cineva ca e greseala mea, ca a degajat FIX in spinarea aluia inseamna ca am luat-o razna cu totul. Repet, a degajat, nu am degajat. Pentru ca nu stiu cati dintre profesionistii de aici, au control exact si asupra degajarilor.
O sa exersez degajari de acum incolo, ca sa nu mai fiu incepator...
Compete for a chance to win cash and prizes | EA SPORTS Soccer
The EA SPORTS FIFA 12 Challenge is a global online tournament that lets you prove your skills on the virtual pitch to win a share of $400,000 in cash. On now, the tournament will open with two online qualifying stages using the exclusive Series Tournament model on VirginGaming.com. Win 6 consecutive matches without a loss and you�ll earn a seat to play in the live finals, a 3-day gaming event taking place in New York City in April, 2012.
Lol, penalty-urile. Cateodata alergi umar la umar si da penalty, cateodata te izbeste de-ti rupe coloana si nu da nimic. Oricum, cu intelegerea jocului si interpretarea fazelor sunt jalnici. Parca au luat o echipa de programatori spalati pe creier, le-au dat un manual cu regulamentul jocului de fotbal si le-a ordonat sa faca jocul. Asta se poate observa si din selectia fazelor din Hilights. Suturi in bara, suturi puternice putin pe langa, nu au loc acolo. In schimb au loc mingi care abia se tarasc spre poarta si ajung in bratele portarului si alte faze care nu au nimic spectaculos.
UT e un jeg total, daca nu-ti faci o echipa Gold NUMAI de skilleri si paceri n-ai nicio sansa, eu d-abea mi-am incropit niste Bronze italieni cu chemistry 100, dar dai numai peste p**ati care joaca doar la centrari pe atacanti uriasi sau atacanti gen akinfenwa carora nu le poti lua mingea decat daca intri ca bulldozerul in ei cu 3 fundasi in acelasi timp, ajung in fata portii, passback si vine golul. O jegosenie de mod, pai cum dracu sa pot castiga eu un turneu cu Bronze daca tot timpul ma da cu jucatori de genul ?! Castig un meci, castig doua, dar finala tot o pierd, iar coins de unde, noroc cu offline-ul ca altfel eram chiar pe nicaieri.
Defapt tot jocul e o rusine ca in fiecare an, daca ai pace automat esti bun, deci dupa EA singurul lucru care conteaza in fotbalul real este cat de "Messi" sunt jucatorii si desigur, numarul de stele pentru scheme. Spre exemplu, pentru mine cel putin, jucatori gen Gerrard sunt chiar degeaba in jocul asta, caci aproape NICIODATA nu apuc sa sutez cu el doarece e foarte lent si se trezeste alalalt sa vina cu 5 insi pe mine, ce sa mai zic de single-player cand AI-ul baga 2 jucatori intotdeauna in fata lui si n-am ce face, iar pe contraatac daca-i pasez daca nu sutez aproape din prima il si ajung "pacerii". Sunt de acord ca fotbalul in viteza este prezentul si viitorul, dar in FIFA conteaza numai viteza, ca si un amator stie sa traga pe poarta din 10m. Eu, spre exemplu, nici acum n-am observat care-i diferenta la pase dintre Xavi si un bronze de 55, nici nu mai tin minte cate pase precise de 30m am dat cu Bronze, ca sa nu mai zic ca AI-ul e o gluma proasta. In offline fac orice iar aia nu se demarca nici cu slujbe, iar Online daca ai doua echipe de chemistry 100 joaca AI-ul pentru ambii jucatori, toti se demarca perfect din start, astfel incat tu nu ai nimic de facut decat sa apesi pe doua butoane ca un semir**ard, ca sa nu mai zic ca suturile acrobatice (L2/LT) merg si la amatori de nici 60, tocmai ce mi-am luat o foarfeca perfecta pe spate de la 16m de la un CF 58, cand in realitate niciun jucator nu cred ca a reusit sa faca asa ceva in intreaga istorie a fotbalului.
Macar de ar fi fost asa un an, dar de fiecare data jocul e "broken", niciodata nu-l fac bun doar ca sa aiba ce repara in versiunile urmatoare.
P.S. Am dat 55 ron pentru o cheie Origin, dar sincer pot spune categoric ca jocul asta nici macar atat nu merita, iti faci nervi mai mult decat te relaxezi. Si la PES ma mai enervam dar FIFA e prea de tot, mai ales cand patesti acele faze demne de cascadorii rasului datorita arbitrilor.
Impact Engine my ass, auzi la nesimtitul ala de Rutter, mai si spune ca a fost facut in 2 ani. Era clar ca va fi buggy as hell, ca doar vine Euro 2012 si e foame de "new features". (si de alti 60$)
Salutate tuturor,
Am si eu o problema. Mi-am luat PS3 la pachet cu FIFA12 si la activarea jocului, atunci cand imi cere codul din carcasa cd-ului imi spune ca nu este valabil pentru regiunea/tara...
Ma puteti ajuta si pe mine? Multumesc
daca imi creez un virtual pro, il pun in echipa x si dupa eu cu echipa respectiva joc la manager mode, deblochez trofeele ce fac referire la virtual pro player?
Bookmarks