Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 64 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #881 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    pai,atunci,joaca in Cupa in timpul weekendului ... la fel de dificil,insa ...
    Cupe am castigat in weekend cu romania.

2. #882 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Am avut tot mai multe freezuri zilele trecute.. au bagat astia ceva update iar sau e de la mine?
    dupa ce opresc consola imi vine mesaj ca trebuie sa dau restore la consola si cauta daca e vreun fisier corupt dar nu gaseste niciodata asa ceva.

Am obsevat ca se blocheaza cel mai des cand intru la Formations.

3. #883 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    si eu patesc la fel. in plus imi tot dispar formatiile create. trebuie mai mereu sa o iau de la 0. si toata povestea asta dupa ce am inceput sa joc la ultimate team.

4. #884 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    da,deci doar cand intru la formations din kick off se blocheaza.

5. #885 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Pentru cei ce joaca Ultimate Team si stiu sa joace cat de cat cu skill moves recomand Russian League iti poti face o echipa foarte buna cu putine coins-uri folosind formatia 4-5-1, cu Doumbia in atac rupi tot.

6. #886 SP
    Member carcru's Avatar
    Pe dreapta McGeady, CDM Roberto Carlos, CAM's : Danny şi Carlos Eduardo + LM Tosic/Boussoufa. O echipă Russian e foarte bună. By the way, aseară mi-am cumpărat un pack pe la 2 noaptea şi mi-a picat IF Pazzini, luck me.

7. #887 SP
    Member showman's Avatar
    In doar 4 meciuri am luat trofeu adidas 5000 coins si un pack gold imediat

8. #888 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Argh ! Eu nu am noroc deloc la pack-uri

Foarte misto, ai prins 2 portari buni. Pacat ca s-a incheiat turneul adidas. Eu tocmai ce l-am luat pe Pato, nemultumit fiind de Cavani.

Urmatorul obiectiv este sa imi fac o a doua echipa de francezi/jucatori din Franta, pentru atunci cand obosesc italienii.

PS: Sunt singurul caruia i-a mers f prost UT in ultima vreme ? Ba merge sacadat, ba nu mai imi arata reluarile etc.

9. #889 SP
    Member showman's Avatar
    Faza cu reluarile am patit`o si eu.. de vreo 2,3ori

10. #890 SP
    Member carcru's Avatar
    Got IF Pazzini. <3

11. #891 SP
    x2z
    Am luat si eu un pack. Nimic e putin spus. Bani aruncati pe fereastra . 2 jucatori de 75 si unul de 78. Dar mai iau si data viitoare unul

12. #892 SP
    Member carcru's Avatar
    Crede-mă, �ntr-o zi am cheltuit 70,000 de coins pe gold pack-uri pt că costa 5k unul premium şi n-a picat nimic.

13. #893 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Daca tot aveai 70k de cheltuit, de ce nu ai luat pack-uri de 15k? Ca acolo sigur aveai ceva bun...

14. #894 SP
    Member Harilip's Avatar
    nu reusesc sa imi dau seama!!
    cum pot sa joc un simplu meci ranked?
    dar unul in care controlezi tu un jucator online, tot ranked?!
    sunt atatea optiuni..
    multumesc

15. #895 SP
    Member BatsBike's Avatar
    ca sa vezi,teoretic,ce 'face' jocul exista un ingame manual ... altfel,practic,iei jocul la puricat&vezi ce inseamna fiecare loc ... adica,joci orice(online,cariera,ultimate team) ...

16. #896 SP
    Member carcru's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Daca tot aveai 70k de cheltuit, de ce nu ai luat pack-uri de 15k? Ca acolo sigur aveai ceva bun...
    Nah, să ştii că �n pack-urile de 7,5k am prins walcott, terry, IF Pazzini, IF G. Johnson, Pato, Maicon, Lucio, Gervinho, Essien .. Pack-urile de 15k nu mi se par aşa bune, prefer premium-urile.

17. #897 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Dupa 7-8 sezoane de `chin` prin liga 1 ,am reusit si eu in cele din urma sa castig titlul!
    Attached Images Attached Images 2011-12-23-12.31.29.jpg

18. #898 SP
    Member Nestea's Avatar
    Caut si eu club, de preferat tot cu romani,joc CAM/CM 85ovr

19. #899 SP
    Member Harilip's Avatar
    i s-a mai intamplat cuiva sa piarda conexiunea in orice mod de joc, in orice meci?
    internetul merge foarte bine si in plus, castigam, eroare cu conexiune si mi a trecut meciul ca infrangere

20. #900 SP
    x2z
    Ce optiuni mai am pentru un atacant langa Pato ? ( ii am pe Pazzini si Cisse momentan)
    Dar ca LB ?

PS: Preferabil sa se potriveasca cu echipa mea de Serie A

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 64 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks