Am avut tot mai multe freezuri zilele trecute.. au bagat astia ceva update iar sau e de la mine?
dupa ce opresc consola imi vine mesaj ca trebuie sa dau restore la consola si cauta daca e vreun fisier corupt dar nu gaseste niciodata asa ceva.
Am obsevat ca se blocheaza cel mai des cand intru la Formations.
si eu patesc la fel. in plus imi tot dispar formatiile create. trebuie mai mereu sa o iau de la 0. si toata povestea asta dupa ce am inceput sa joc la ultimate team.
Pentru cei ce joaca Ultimate Team si stiu sa joace cat de cat cu skill moves recomand Russian League iti poti face o echipa foarte buna cu putine coins-uri folosind formatia 4-5-1, cu Doumbia in atac rupi tot.
Pe dreapta McGeady, CDM Roberto Carlos, CAM's : Danny şi Carlos Eduardo + LM Tosic/Boussoufa.O echipă Russian e foarte bună. By the way, aseară mi-am cumpărat un pack pe la 2 noaptea şi mi-a picat IF Pazzini, luck me.
![]()
Argh ! Eu nu am noroc deloc la pack-uri![]()
Foarte misto, ai prins 2 portari buni. Pacat ca s-a incheiat turneul adidas. Eu tocmai ce l-am luat pe Pato, nemultumit fiind de Cavani.
Urmatorul obiectiv este sa imi fac o a doua echipa de francezi/jucatori din Franta, pentru atunci cand obosesc italienii.
PS: Sunt singurul caruia i-a mers f prost UT in ultima vreme ? Ba merge sacadat, ba nu mai imi arata reluarile etc.
Am luat si eu un pack. Nimic e putin spus. Bani aruncati pe fereastra. 2 jucatori de 75 si unul de 78. Dar mai iau si data viitoare unul
![]()
Crede-mă, �ntr-o zi am cheltuit 70,000 de coins pe gold pack-uri pt că costa 5k unul premium şi n-a picat nimic.![]()
Daca tot aveai 70k de cheltuit, de ce nu ai luat pack-uri de 15k? Ca acolo sigur aveai ceva bun...![]()
nu reusesc sa imi dau seama!!
cum pot sa joc un simplu meci ranked?
dar unul in care controlezi tu un jucator online, tot ranked?!
sunt atatea optiuni..
multumesc
ca sa vezi,teoretic,ce 'face' jocul exista un ingame manual ... altfel,practic,iei jocul la puricat&vezi ce inseamna fiecare loc ... adica,joci orice(online,cariera,ultimate team) ...![]()
i s-a mai intamplat cuiva sa piarda conexiunea in orice mod de joc, in orice meci?
internetul merge foarte bine si in plus, castigam, eroare cu conexiune si mi a trecut meciul ca infrangere![]()
Ce optiuni mai am pentru un atacant langa Pato ? ( ii am pe Pazzini si Cisse momentan)
Dar ca LB ?
PS: Preferabil sa se potriveasca cu echipa mea de Serie A
Bookmarks