darkpaul13, nu-i scriptat. Jocul e atat de performant incat analizeaza bioritmul si horoscopul jucatorilor, si-n functie de pozitia stelelor exista posibilitatea ca Walcott sau Bale sa fie mai lenti decat Abidal![]()
darkpaul13, nu-i scriptat. Jocul e atat de performant incat analizeaza bioritmul si horoscopul jucatorilor, si-n functie de pozitia stelelor exista posibilitatea ca Walcott sau Bale sa fie mai lenti decat Abidal![]()
Pur si simplu raman uimit de jocul asta,de ceva timp ma scald prin divizile 2 si 3,este bun jocul,are partile lui bune dar cele mai multe rele.Cum sa nu ma frustreze cand efectiv nu ma lasa sa ma apar cum as vrea eu.Daca nu vrea sa te lase sa dai gol ,nu dai.........Eu unul ma consum de imi vine sa rup controllerul frate cand vad ca imi trage jucatorul inainte cand schimb pe el care va sa zica sa-l prinda la offside macar daca l-ar prinde dar ii da avans de vreo 2 metri si nu am cum sa-l mai prind.Containing este pur si simplu aiurea,degeaba tin x ca centreaza pe langa jucatorul meu,in cele mai multe cazuri daca e Drogba sau Ibrahimovici in careu e gol 99,99%.Singurul care isi face treaba este CB-ul de la mijloc cand este mingea pe jos restul sunt paraleli.Eu folosesc 4-1-2-1-2.Pana la FIFA13 mai avem de patimit.
![]()
@ZeroSkillNoob:ma bucuram de FIFA cand aveam 15 ani,acum am ceva pretentii de la el daca tot dam 60 de euro pe el,macar un gameplay decent fara bug-uri,asa zis-ul Impact ENGINE si daca se poate vreo 3 echipe romanesti.Cei de la EAsunt niste nesimtiti,sunt numai dupa bani.
o explicatie exista..faptul ca si in viata reala marii jucatori fac greseli..dar dupa ce criterii iti face jucatorul(sau echipa) tau greseli..adica sa zica..fiecare jucator da o pasa exacta in proportie de 70,50 sau 80%..ca sa nu mai spun ca fiecare FIFA are un glitch pe care unii il spameaza la infinit...la FIFA 11 aveam L1+triunghi(lansare in adancime care de cele mai multe ori il lasa pe jucatorul advers singur cu portarul) iar FIFA 12 are finese shots..orice sut plasat la jucatori cu peste 85 e gol imparabil..
Chiar asa de rau sa fie , plin de buguri!!! , ca nu as da 40 de lire pe un pachet de nervi.
Permite-mi sa te corectez...Finese shots ...nu intra mereu la Fifa 12....tot a Fifa 11 erau perfecte suturile astea.
Iti spun asta fiindca la Fifa 11,am avut vreo 2500 meciuri 1on1 si cam 3000 la Pro Clubs ca varf si foloseam sutul cu efect in proportie de 80-90%.Acum la Fifa 12 exista alt sut care ma dispera...
fifa street 4 il jucati careva ? ... mie acu tre sa-mi ajunga in curand si vreau sa stiu daca jucati ( ps3 ). am tot stat geana pe <ce ne-am cumparat azi> si nimeni nimic
fifa street il am de 2 saptamani, un mare minus e lipsa unui club si faptul ca atunci cand ai un meci on-line in care e prezent lag-ul esti mancat din start, conexiunea e pair to pair si daca ai o conexiune buna si adversarul proasta , iti "fura" din banda , lui ii merge bine iar tie sacadat, pe un teren asa mic e o mare problema sa corectezi controlul defazat. Fara lag e care pe care si tine f mult de tactica personala si de cat de bine inveti sa faci fentele. Va astept on line.
Fifa 12 e scriptat ca draqu si e facut ca si un jucator care pune mana prima data pe joc sa inscrie si sa castige daca isi da seama cum sa foloseasca pasele cu L1 , ping pong passingul, r1 care ajuta sa deposedezi in cele mai bizare moduri . portarul care e superman la iesirile in poarta...m-am prins de ce cand se scoate portarul e destul de greu sa dai gol ,chiar daca esti scapat singur spre poarta, nu mai poti controla jucatorul cand portarul ajunge in fata ta , pur si simplu nu mai raspunde la comanda si trebuie sa actionezi cu mult inainte ca el sa fie langa tine pt a face ceva. Sunt multe aspecte de acest gen.
Eu am castigat 865 de mii de coins din jocurile de UT, am 27 de campionate castigate si pot sa va spun ca jocul o sa fie f bun doar cand o sa se adreseze celor care au habar sa-l joace fara ajutor din partea AI, dar asta cred ca nu o sa se intample, EA nu vrea sa piarda banii celor care nu au pricepere pt jocul de fotbal.
EA Sports UEFA Euro 2012 expansion pack
electronic arts announced today that ea sports� will celebrate uefa euro 2012� with the only officially licensed videogame of the 2012 european football championship, which begins june 8 in poland and ukraine.
Uefa euro 2012� will be available as an expansion pack to fans who own ea sports fifa 12 on playstation 3, xbox 360 and pc. Available from 24 april for �15.99 (1,800 ms points or 2,500 fifa points on pc), ea sports uefa euro 2012 will recreate all the drama and excitement of the official tournament with all 53 uefa member national teams, all eight official stadiums in the tournament, and all the pageantry and atmosphere of one of the largest and most-watched sporting events on the planet.
Sa speram ca noul UEFA Euro 2012 de la Warner Bros. o sa dea clasa Fifei. Atat la grafica dar mai ales la gameplay.
Mie unul mi se pare bataie de joc treaba asta cu europack-ul la 16 lire... Adica imi adauga mingea oficiala, echipamentele noi, si niste finisari prin tribune cu bannere Euro 2012 pt 16 lire?!... sunt dezgustat de EA!!!
Stiu. Asta a fost primul an in care am cumparat FIFA. Am fost fan PES pana acum, dar ce mizerie a fost PES 12, m-a facut inevitabil sa cumpar FIFA 12, fiind un impatimit al simulatoarelor de fotbal. Totusi mi se pare exagerat pretul asta pt pack. Din ce am citit pe un site mai amanuntit am dedus ca ei au licenta exclusiv pt Euro 2012. Hmmm, deci cu celalalt joc Euro 2012 anuntat de Warner Bros. cum ramane?... ca nu se prea leaga ceva aici...![]()
Sezonul 4 la fifa 12 pentru PS3 incepe marti 3.4.12. Sunt bineveniti toti cei care au de gand sa isi joace TOATE meciurile si respecta regulile elementare de FAIR -PLAY. Pentru detalii puteti citi regulamentul oficial al competitie aici http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ sau ma puteti cauta pe mess bianco_rossi88.
Cei care nu au timpul sau rabdarea necesare unei competitii serioase, fara pretentia de a castiga ceva in afara catorva ore de distractie, sunt rugati sa ignore acest anunt.
Pana acum suntem 18: asteptau, cisse, cosming, Kostelinho, dinamvositu2008, Donbassil, gvingi76, HoriaHG, HotDoc, micul_, mirciulik.6, Nightcrawl3r, ossaur, Rajkappur10, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom.
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post800303
Stati ca eu n-am inteles cum sta treaba cu Euro 12.. o sa fie doar un dlc? Inseamna ca nu o sa fie schimbat gameplay-ul.. doar bannere si echipamente noi. Ca la Call of Duty, un map pack
In cazul acesta nu s-ar merita..
Bookmarks