Ribery sare mai sus decat Pepe de la Real...just another day in FIFA 12![]()
Acelasi lucru cu messi si iniesta vs ferdinand si vidic ....
joc meciuri in care toate duelurile aeriene sunt castigate de cei 2 mentionati de la barcelona....nu se poate asa ceva![]()
Am dat gol cu Messi(cu capul !!!) castigand duel aerian cu un fundas de la Bayern Munchen..hai..ca si un jucator de 1.50m poate da gol cu capul e ok..dar doar in lipsa marcajului..insa niciodata niciodata absolut niciodata nu poate castiga un asemenea jucator un duel aerian ,in faza de poarta ,cu un fundas de (1.85-2.00m)..
Cineva cu 15000 coins in ultimate team,care ma poate ajuta cu achievement-ul ''Marquee Signing''? Multumesc!
Vrea cineva 400.000 de coins pentru 2100 microsoft points sau stiti unde as putea sa gasesc oameni care vor?
am mai observat inca o chestie la FIFA..am castigat azi Premier Cup..ei bine,dupa ce am castigat..cand am reintrat in competitie,la primul meci,jucatorii parca erau retarzi mintal..primele 20 min dadea pasele exact unde indicam..dupa care nu mai reuseam sa leg 2 pase..se selectau aleatoriu jucatorii..pasele se duceau aiurea..marcajul era 0(pe Ultra Defensive)..o debandada totala..am avut 2-0 si meciul s-a terminat 2-3..
Bookmarks