Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 64 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #1081 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Ribery sare mai sus decat Pepe de la Real...just another day in FIFA 12

2. #1082 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Ribery sare mai sus decat Pepe de la Real...just another day in FIFA 12
    ...Depinde de pozitie.Si cum pozitionezi tu aparatorul.Si normal sa sara,sa dea daca tu ataci mingea devreme,sau stai in spatele lui.

3. #1083 SP
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    ...Depinde de pozitie.Si cum pozitionezi tu aparatorul.Si normal sa sara,sa dea daca tu ataci mingea devreme,sau stai in spatele lui.
    nu..ia-o altfel..Ribery(1.70m) castiga duel aerian cu Pepe(1.87)..nu exista asa ceva in realitate..

4. #1084 SP
    Member Plavs's Avatar
    am si eu fifa 12 pt xbox ma gasiti si pe mine pe live

5. #1085 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Acelasi lucru cu messi si iniesta vs ferdinand si vidic ....
    joc meciuri in care toate duelurile aeriene sunt castigate de cei 2 mentionati de la barcelona....nu se poate asa ceva

6. #1086 SP
    Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    Acelasi lucru cu messi si iniesta vs ferdinand si vidic ....
    joc meciuri in care toate duelurile aeriene sunt castigate de cei 2 mentionati de la barcelona....nu se poate asa ceva
    Am dat gol cu Messi(cu capul !!!) castigand duel aerian cu un fundas de la Bayern Munchen..hai..ca si un jucator de 1.50m poate da gol cu capul e ok..dar doar in lipsa marcajului..insa niciodata niciodata absolut niciodata nu poate castiga un asemenea jucator un duel aerian ,in faza de poarta ,cu un fundas de (1.85-2.00m)..

7. #1087 SP
    Ω Pira's Avatar
    EA Sports - It's In The Game

8. #1088 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Cineva cu 15000 coins in ultimate team,care ma poate ajuta cu achievement-ul ''Marquee Signing''? Multumesc!

9. #1089 SP
    Senior Member tray's Avatar

10. #1090 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Am dat gol cu Messi(cu capul !!!) castigand duel aerian cu un fundas de la Bayern Munchen..hai..ca si un jucator de 1.50m poate da gol cu capul e ok..dar doar in lipsa marcajului..insa niciodata niciodata absolut niciodata nu poate castiga un asemenea jucator un duel aerian ,in faza de poarta ,cu un fundas de (1.85-2.00m)..

11. #1091 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Cineva cu 15000 coins in ultimate team,care ma poate ajuta cu achievement-ul ''Marquee Signing''? Multumesc!
    Vezi ca a aparut un turneu nou cu premiu de 3000 coins(+2000 din meciuri)- offline. Castiga-l de 4 ori si vei avea bani sa cumperi un jucator de 15.000 coins.
    Eu nu am atata ca nu pastrez. Am pastrat doar cand am avut nevoie sa fac ''Marquee Signing''

12. #1092 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Vezi ca a aparut un turneu nou cu premiu de 3000 coins(+2000 din meciuri)- offline. Castiga-l de 4 ori si vei avea bani sa cumperi un jucator de 15.000 coins.
    Eu nu am atata ca nu pastrez. Am pastrat doar cand am avut nevoie sa fac ''Marquee Signing''
    Mersi mult!!!

13. #1093 SP
    Ω Pira's Avatar

14. #1094 SP
    Junior Member CooL's Avatar
    fifa 12 club cineva ceva serios "sper"

15. #1095 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Caut jucatori experimentati, pentru a juca modul Club. Gamertag:favouriteone12

16. #1096 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Vrea cineva 400.000 de coins pentru 2100 microsoft points sau stiti unde as putea sa gasesc oameni care vor?

17. #1097 SP
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Caut jucatori experimentati, pentru a juca modul Club. Gamertag:favouriteone12
    Am creat CG Team pentru cei care joaca pe xbox fifa, dar pana acum vad ca nu a vrut nimeni....

18. #1098 SP
    Junior Member CooL's Avatar
    Quote Originally Posted by CooL View Post
    PS3 din pacate

19. #1099 SP
    am mai observat inca o chestie la FIFA..am castigat azi Premier Cup..ei bine,dupa ce am castigat..cand am reintrat in competitie,la primul meci,jucatorii parca erau retarzi mintal..primele 20 min dadea pasele exact unde indicam..dupa care nu mai reuseam sa leg 2 pase..se selectau aleatoriu jucatorii..pasele se duceau aiurea..marcajul era 0(pe Ultra Defensive)..o debandada totala..am avut 2-0 si meciul s-a terminat 2-3..

20. #1100 SP
    Am patit si eu ieri, tot in cupa....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 64 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks