Legat de DLC-ul Euro 2012: EA Forums
salut , am si eu o intrebare la voi , eu stiu raspunsul dar vreau sa vad daca e corect ! Pe cate conturi de pe o consola poti folosi online pass-ul la Fifa 12 ?
si cu acest rahat de update au distrus si fifa care acum se blocheaza mai tot timpul ramanand din ce in ce mai des in ecranul de incarcare!you lazy ea..?auzi la ei comunicat legat de reprosul comunitatii legat de acest dlc(lack of licenses) cum ca nu au avut ce si cum din lipsa de resurse..pai nu erau ei nr 1 cu cele mai multe vanzari legate de un joc de sport..!?
tocmai de aia, de-alde Mitica au impresia ca daca astia sunt numarul 1 pot sa ceara si un milion de dolari ca sa bage Romania cu licenta in joc.
S-a tampit de tot FIFA 12 acum dupa update-ul asta. Dupa ce ca mergea greu in unele momente acum se mai si blocheaza, si mai apare si o dunga ciudata pe mijlocul ecranului. DLC de toata jena, extra scump pt ceea ce ofera, cu jucatori fictivi. Smecherie pe felie, ce sa zic... De azi m-am hotarat sa vand jocul, mi s-a pus pata, gata cu vrajala EA! Daca o sa am chef de un simulator de fotbal apelez cu drag la Konami... pana una-alta trece vara si in toamna speram ca avem ce sa alegem mai bun.
A, pai ma intorc la PES 2011 care a fost ok, desi PES 2010 a fost febletea mea.
DLC-ul nu l-am cumparat dar am vazut ce teapa si-a luat un prieten si m-am lamurit.
PES are cei mai fictivi jucatori, e sheriff, haha, insa bag un patch sa am acolo alea 4 ligi complete cat sa ma joc online, ca asta e important pt mineSi am incheiat balciu pana la toamna.
A fost primul an in care am incercat FIFA pe consola si chiar m-a suprins, fata de PES 2012... pana am inceput sa descopar incet, incet bug-urile ordinare si sa vad ce magari is astia de la EA.
Simplu. Master League Online jucam cu echipele din Premier League, Bundesliga, etc, cu un simplu patch. Ai incercat?
sau alt moment idiot din FIFA..exista momente in care AI-ul preia controlul si asupra jucatorului pe care il controlezi tu si ajungi sa treci de fundasii adversi ca prin branza..pur si simplu trece mingea de ei...
Bookmarks