Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 64 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #1101 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    am mai observat inca o chestie la FIFA..am castigat azi Premier Cup..ei bine,dupa ce am castigat..cand am reintrat in competitie,la primul meci,jucatorii parca erau retarzi mintal..primele 20 min dadea pasele exact unde indicam..dupa care nu mai reuseam sa leg 2 pase..se selectau aleatoriu jucatorii..pasele se duceau aiurea..marcajul era 0(pe Ultra Defensive)..o debandada totala..am avut 2-0 si meciul s-a terminat 2-3..
    Erau euforici de la recenta victorie...

---------- Post added 23-04-2012 at 05:30 PM ----------

Cine stie unde sarbatorisera...

2. #1102 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Le-a dat GIGI bani, 3000 euro, si au fost la fetite.

3. #1103 SP
    Ω Pira's Avatar
    Legat de DLC-ul Euro 2012: EA Forums

4. #1104 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    Legat de DLC-ul Euro 2012: EA Forums
    E pe Origin?

5. #1105 SP
    Junior Member bogdanvbm's Avatar
    Stie cineva ce contine update-ul de azi de la Fifa pe PS3??

6. #1106 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdanvbm View Post
    Stie cineva ce contine update-ul de azi de la Fifa pe PS3??
    Cica ar contine optiunea UEFA EURO 2012.

7. #1107 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Cica ar contine optiunea UEFA EURO 2012.
    Omfg...frate nu posta daca esti prost informat.Acest update este special facut pentru a pregatii platforma jocului,pentru cei ce "CUMPARA DLC-UL EURO".

8. #1108 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Omfg...frate nu posta daca esti prost informat.Acest update este special facut pentru a pregatii platforma jocului,pentru cei ce "CUMPARA DLC-UL EURO".
    Hai ma, dar de trial-ul jocului nu ai auzit? E moka.

9. #1109 SP
    Member adicodlea's Avatar
    salut , am si eu o intrebare la voi , eu stiu raspunsul dar vreau sa vad daca e corect ! Pe cate conturi de pe o consola poti folosi online pass-ul la Fifa 12 ?

10. #1110 SP
    Banned asperas's Avatar
    si cu acest rahat de update au distrus si fifa care acum se blocheaza mai tot timpul ramanand din ce in ce mai des in ecranul de incarcare!you lazy ea..?auzi la ei comunicat legat de reprosul comunitatii legat de acest dlc(lack of licenses) cum ca nu au avut ce si cum din lipsa de resurse..pai nu erau ei nr 1 cu cele mai multe vanzari legate de un joc de sport..!?

11. #1111 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    tocmai de aia, de-alde Mitica au impresia ca daca astia sunt numarul 1 pot sa ceara si un milion de dolari ca sa bage Romania cu licenta in joc.

12. #1112 SP
    Ω Pira's Avatar
    S-a tampit de tot FIFA 12 acum dupa update-ul asta. Dupa ce ca mergea greu in unele momente acum se mai si blocheaza, si mai apare si o dunga ciudata pe mijlocul ecranului. DLC de toata jena, extra scump pt ceea ce ofera, cu jucatori fictivi. Smecherie pe felie, ce sa zic... De azi m-am hotarat sa vand jocul, mi s-a pus pata, gata cu vrajala EA! Daca o sa am chef de un simulator de fotbal apelez cu drag la Konami... pana una-alta trece vara si in toamna speram ca avem ce sa alegem mai bun.

13. #1113 SP
    Junior Member CooL's Avatar
    S-a tampit de tot FIFA 12 acum dupa update-ul asta. Dupa ce ca mergea greu in unele momente acum se mai si blocheaza, si mai apare si o dunga ciudata pe mijlocul ecranului. DLC de toata jena, extra scump pt ceea ce ofera, cu jucatori fictivi. Smecherie pe felie, ce sa zic... De azi m-am hotarat sa vand jocul, mi s-a pus pata, gata cu vrajala EA! Daca o sa am chef de un simulator de fotbal apelez cu drag la Konami... pana una-alta trece vara si in toamna speram ca avem ce sa alegem mai bun.
    +1

14. #1114 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Dude, te pedepsesti numai pe tine. Pana la urma ei ti-au luat deja banii. Din nefericire PES, cel putin anul asta, nu ofera nici 20 % din gameplay-ul Fifa. Iar DLC-ul nu il cumperi, tocmai ca sa "protestezi".

15. #1115 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by adicodlea View Post
    salut , am si eu o intrebare la voi , eu stiu raspunsul dar vreau sa vad daca e corect ! Pe cate conturi de pe o consola poti folosi online pass-ul la Fifa 12 ?
    Pe PS3 pe cate conturi vrei, eu am PS3 si stiu. Pe XBOX360 am inteles ca doar pe un cont.

---------- Post added 25-04-2012 at 02:01 PM ----------

Crezi ca la PES nu sunt jucatori fictivi?

16. #1116 SP
    Ω Pira's Avatar
    A, pai ma intorc la PES 2011 care a fost ok, desi PES 2010 a fost febletea mea.
    DLC-ul nu l-am cumparat dar am vazut ce teapa si-a luat un prieten si m-am lamurit.
    PES are cei mai fictivi jucatori, e sheriff, haha, insa bag un patch sa am acolo alea 4 ligi complete cat sa ma joc online, ca asta e important pt mine Si am incheiat balciu pana la toamna.
    A fost primul an in care am incercat FIFA pe consola si chiar m-a suprins, fata de PES 2012 ... pana am inceput sa descopar incet, incet bug-urile ordinare si sa vad ce magari is astia de la EA.

17. #1117 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    A, pai ma intorc la PES 2011 care a fost ok, desi PES 2010 a fost febletea mea.
    DLC-ul nu l-am cumparat dar am vazut ce teapa si-a luat un prieten si m-am lamurit.
    PES are cei mai fictiv jucatori, e sheriff, haha, insa bag un patch sa am acolo alea 4 ligi complete cat sa ma joc online, ca asta e important pt mine Si am incheiat balciu pana la toamna.
    A fost primul an in care am incercat FIFA pe consola si chiar m-a suprins, fata de PES 2012 ... pana am inceput sa descopar incet, incet bug-urile ordinare si sa vad ce magari is astia de la EA.
    Cum te joci pes online cu un patch third party?

18. #1118 SP
    Ω Pira's Avatar
    Simplu. Master League Online jucam cu echipele din Premier League, Bundesliga, etc, cu un simplu patch. Ai incercat?

19. #1119 SP
    Member romey's Avatar
    Nu-mi pot downloada ultimul update pentru FIFA Soccer 12 PS3. A mai patit careva asta?

20. #1120 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    sau alt moment idiot din FIFA..exista momente in care AI-ul preia controlul si asupra jucatorului pe care il controlezi tu si ajungi sa treci de fundasii adversi ca prin branza..pur si simplu trece mingea de ei...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 64 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks