Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 64 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #1121 SP
    Ω Pira's Avatar
    Eu mi-am luat jocul de la gameshop, variata cu araba si engleza si nu inteleg de ce la comentatori nu-i pot alege si pe Clive Tyldesley & Andy Townsend. Another bug?

2. #1122 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    da..s-au mai plans de bug-ul asta cativa de pe forum..

3. #1123 SP
    Member ionutsb85's Avatar
    In sfarsit avem un roman calificat la finala FIFA INTERACTIVE WORLD CUP.Numele lui este Ovidiu Patrascu alias "FIWC_TkOvvy",cu ceva ani in urma i-a fost luat un interviu de catre cei de la gazeta PROSPORT cu ocazia castigarii medaliei de argint la WORLD CYBER GAMES 2006,castigand si un contract la vremea aceea la echipa de fotbal a UNIVERSITATII CRAIOVA,din pacate in urma unei accidentari nu a mai putut sa practice fotbalul de performanta.Conationalul nostru castiga bani frumosi din fotbalul virtual participand la turnee importante de FIFA.Inca o data faptul ca esti inzestrat cu talent la fotbalul virtual rupe bariera ce ne desparte pe unii de altii de anumite realizari pe care dorim sa le avem in FIFA.De exempul cazul meu:eu dau vina pe scripting,daca este sa excelezi la jocul accesta nici un scripting nu te poate opri.Ii urez succes in continuare si sa aduca trofeul la noi in tara,sa dovedim europenilor ca suntem deasupra lor la FIFA pana la editia urmatoare de FIWC...asa inapoiati cum ne cred ei
    Attached Images Attached Images ovvy.jpg

4. #1124 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Nu e chiar legat de Fifa 12, dar am vazut pe pagina de Facebook a celor de la EA ca, la un moment dat, un roman a fost pe cover-ul jocului. Va las pe voi sa va dati seama despre cine e vorba.
    Attached Images Attached Images 561165_10150678716826651_47151801650_9657891_1024989584_n.jpg

5. #1125 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Nu e chiar legat de Fifa 12, dar am vazut pe pagina de Facebook a celor de la EA ca, la un moment dat, un roman a fost pe cover-ul jocului. Va las pe voi sa va dati seama despre cine e vorba.
    Mare smecherie.

6. #1126 SP
    Member asteptau's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Mare smecherie.
    O contributie deosebit de utila la acest topic. Dar te cred, e greu sa mai fii impresionat atunci cand tu deja esti mare smenar/smecher/talentat in viata reala. Probabil ai aparut si tu pe coperta Sims: Playboy Mansion?

7. #1127 SP
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    e martoru' lui Yehova..fratele Ioan Ovidiu Sabau pe vremea cand era la Brescia.corect ?

8. #1128 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Pe Wii nu rupe bariere FIFA 12 ... din pacate .

9. #1129 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Uauuuu Ovvy merge mai departe in FIFA INTERACTIVE WORLD CUP.Un taran obosit,care nu are habar sa vorbeasca cu lumea si se sparge in figuri.Din pacate il stiu de pe vremea cand activam si eu prin ESL si PGL pe PC,adica prin 2006 2007 2008.Daca vestea era despre Bebe campionul nostru la Fifa ma bucuram.Dar ma repet,cum poate un roman sa mearga mai departe in FIFA INTERACTIVE WORLD CUP daca are resedinta in Romanica?

10. #1130 SP
    Member clax_117's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    e martoru' lui Yehova..fratele Ioan Ovidiu Sabau pe vremea cand era la Brescia.corect ?
    altul care da dovada de o inteligenta rara

11. #1131 SP
    Member ionutsb85's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Uauuuu Ovvy merge mai departe in FIFA INTERACTIVE WORLD CUP.Un taran obosit,care nu are habar sa vorbeasca cu lumea si se sparge in figuri.Din pacate il stiu de pe vremea cand activam si eu prin ESL si PGL pe PC,adica prin 2006 2007 2008.Daca vestea era despre Bebe campionul nostru la Fifa ma bucuram.Dar ma repet,cum poate un roman sa mearga mai departe in FIFA INTERACTIVE WORLD CUP daca are resedinta in Romanica?
    @ZeroSkillNoob:lasa-te de FIFA si apuca-te de crosetat si nu mai posta tampenii ca iti umplu frigiderul de carne,macar ala stie FIFA dar tu din cate stiu,joci GK in virtual pro ca H2H esti prafff si pulbere,ca sa nu mai vorbesc de id-ul tau de xbox:"thefavouriteone'',mi se pare sau este plin de besini id-ul tau?Please reply with qoute Si nu mai vorbi de altii daca esti frustrat din cauza neputintei tale

12. #1132 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ionut, poate faci o pauza de la abuzat controllerul in FIFA si citesti regulamentul, ce zici?

13. #1133 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    A propos ca am vazut ca zicea PiraSword de comentarii , eu cand joc pe Wii se aud mai mult de 2 comentatori si la "volum diferit" . E normal , sau e bug-ul de care s-au mai plans si altii?

14. #1134 SP
    Quote Originally Posted by clax_117 View Post
    altul care da dovada de o inteligenta rara
    dezvolta te rog..sau doar post hunting ?ce anume din ce am zis nu e corect ?

15. #1135 SP
    Member clax_117's Avatar
    dezvolta te rog..sau doar post hunting ?ce anume din ce am zis nu e corect ?
    nu este corect cum vorbesti despre Ovidiu Sabau. un jucator reprezentativ al Romaniei nu am ce dezvolta mai mult .

16. #1136 SP
    Member Imperatore's Avatar
    e eligibila Romania pt IWC ?

17. #1137 SP
    nu este corect cum vorbesti despre Ovidiu Sabau. un jucator reprezentativ al Romaniei nu am ce dezvolta mai mult .
    am zis ceva neadevarat sau jignitor despre el ?eu cred ca am spus mai degraba un "fact"

18. #1138 SP
    Member clax_117's Avatar
    am zis ceva neadevarat sau jignitor despre el ?eu cred ca am spus mai degraba un "fact"
    Este perfect adevarat ce ai spus,insa mie nu mi s-a parut un "fact", ci mai degraba jignitor.nu cred ca esti in masura sa jignesti un om cu o cariera ca a lui.si cel mai bine ar fi sa incheiem aici pt ca asemenea discutii nu au ce cauta pe topic.

19. #1139 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Nu te ingrijora, oricum s-a ales praful de topic

20. #1140 SP
    on-topic:Arabii se pregatesc sa intre in FIFA 13. Romania in ce era?

off-topic:
    Este perfect adevarat ce ai spus,insa mie nu mi s-a parut un "fact", ci mai degraba jignitor.nu cred ca esti in masura sa jignesti un om cu o cariera ca a lui.si cel mai bine ar fi sa incheiem aici pt ca asemenea discutii nu au ce cauta pe topic.
    fact inseamna ceva ce este evident...si este evident ca Ioan Ovidiu Sabau este de membru al Bisericii martoriilor lui Yehova(a recunoscut-o si el)...ce este asa jignitor in asta ?ei isi spun "frati" intre ei...daca iti zic preacuviosul clax_117 credincios al Bisericii Ortodoxe te ofensez cumva ?

si cu asta am incheiat discutia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 64 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks