Eu mi-am luat jocul de la gameshop, variata cu araba si engleza si nu inteleg de ce la comentatori nu-i pot alege si pe Clive Tyldesley & Andy Townsend. Another bug?
Eu mi-am luat jocul de la gameshop, variata cu araba si engleza si nu inteleg de ce la comentatori nu-i pot alege si pe Clive Tyldesley & Andy Townsend. Another bug?
In sfarsit avem un roman calificat la finala FIFA INTERACTIVE WORLD CUP.Numele lui este Ovidiu Patrascu alias "FIWC_TkOvvy",cu ceva ani in urma i-a fost luat un interviu de catre cei de la gazeta PROSPORT cu ocazia castigarii medaliei de argint la WORLD CYBER GAMES 2006,castigand si un contract la vremea aceea la echipa de fotbal a UNIVERSITATII CRAIOVA,din pacate in urma unei accidentari nu a mai putut sa practice fotbalul de performanta.Conationalul nostru castiga bani frumosi din fotbalul virtual participand la turnee importante de FIFA.Inca o data faptul ca esti inzestrat cu talent la fotbalul virtual rupe bariera ce ne desparte pe unii de altii de anumite realizari pe care dorim sa le avem in FIFA.De exempul cazul meu:eu dau vina pe scripting,daca este sa excelezi la jocul accesta nici un scripting nu te poate opri.Ii urez succes in continuare si sa aduca trofeul la noi in tara,sa dovedim europenilor ca suntem deasupra lor la FIFA pana la editia urmatoare de FIWC...asa inapoiati cum ne cred ei![]()
Nu e chiar legat de Fifa 12, dar am vazut pe pagina de Facebook a celor de la EA ca, la un moment dat, un roman a fost pe cover-ul jocului. Va las pe voi sa va dati seama despre cine e vorba.![]()
Uauuuu Ovvy merge mai departe in FIFA INTERACTIVE WORLD CUP.Un taran obosit,care nu are habar sa vorbeasca cu lumea si se sparge in figuri.Din pacate il stiu de pe vremea cand activam si eu prin ESL si PGL pe PC,adica prin 2006 2007 2008.Daca vestea era despre Bebe campionul nostru la Fifa ma bucuram.Dar ma repet,cum poate un roman sa mearga mai departe in FIFA INTERACTIVE WORLD CUP daca are resedinta in Romanica?
@ZeroSkillNoob:lasa-te de FIFA si apuca-te de crosetat si nu mai posta tampenii ca iti umplu frigiderul de carne,macar ala stie FIFA dar tu din cate stiu,joci GK in virtual pro ca H2H esti prafff si pulbere,ca sa nu mai vorbesc de id-ul tau de xbox:"thefavouriteone'',mi se pare sau este plin de besini id-ul tau?Please reply with qouteSi nu mai vorbi de altii daca esti frustrat din cauza neputintei tale
![]()
Ionut, poate faci o pauza de la abuzat controllerul in FIFA si citesti regulamentul, ce zici?
A propos ca am vazut ca zicea PiraSword de comentarii , eu cand joc pe Wii se aud mai mult de 2 comentatori si la "volum diferit" . E normal , sau e bug-ul de care s-au mai plans si altii?
on-topic:Arabii se pregatesc sa intre in FIFA 13. Romania in ce era?
off-topic:
fact inseamna ceva ce este evident...si este evident ca Ioan Ovidiu Sabau este de membru al Bisericii martoriilor lui Yehova(a recunoscut-o si el)...ce este asa jignitor in asta ?ei isi spun "frati" intre ei...daca iti zic preacuviosul clax_117 credincios al Bisericii Ortodoxe te ofensez cumva ?
si cu asta am incheiat discutia.
Bookmarks