Care mai aveti timp.. log on ut pe web :D 2500 coins am primit azi moca:evil:
Printable View
Care mai aveti timp.. log on ut pe web :D 2500 coins am primit azi moca:evil:
Mersi, din pacate nu am luat decat niste porcarii de Tokens care oricum nu te ajuta la absolut nimic. :(
Daca joci pe piata "transferurilor" te ajuta chiar foarte mult :) . Eu am facut 20k in ultimele zile folosindu-ma de acele tokens primite de la ei.
Momentan m-am intors la CM dar cand am vazut iar ca joc 2vs20 si impotriva arbitrilor m-am lasat imediat, si asa am "jertfit" un controller in urma nervilor facuti in acest tort de cacao chiar daca nu ma prea manifest violent in jocuri (FIFA e singura exceptie, nu stiu de ce) ... AI-ul vietii, ditamai seria cu milioane de vanzari si n-are un AI macar decent, plus transferurile care se fac de fiecare data si pe care le-am invatat pe de rost.X(
Azi am primit 500 coins:D in fiecare zi ar trebui sa va log pe explorer;)
acum am castigat si eu in Head to Head Season, cupa asta, EA Cup.
Primesc un bonus ceva sau o am acolo ca sa ma mandresc ?
Nu primesti nici un bonus.. trebuie sa te mandresti cu cupa=D>
nu stiu de ce nu v-ati obisnuit cu ideea ca e scriptat jocul , pana acum :)
Gata, am uitat toate ghinioanele pe care le-am avut in jocul asta, promit sa nu mai injur EA-ul in viata mea, la ce cadou mi-au putut oferi astazi le iert toate pacatele, priviti poza atasata si va minunati. :x
NOT !
:) tare faza !
O echipa buna la UT in jur de 180k pe care o recomand ar fi 4-1-2-1-2 LB:Taiwo CB: Lucio, Nesta RB: Abbate/Maicon CDM: Cambiasso LM: Lavezzi RM: Hulk CAM: Robinho ST: Pato, Neymar. O echipa foarte buna si pentru skill moves dar si pentru pase si creatie.
imi poate spune cineva la controller settings, acolo unde aleg eu cum sa fie pasele, suturile etc care erau setarile initiale?
am cam umblat prin ele si acum nu stiu care cum era :)
am cateva goluri salvate.am transferat savedata pe usb si nu stiu cum sa le convertesc sa fac un video .ma poate ajuta cineva?
Azi mi-am cumparat si eu FIFA,daca vrea sa joace cineva online nickul meu este : Myshy92
Vă g�ndiţi să cumpăraţi gold pack-uri ceva ? Astăzi se-anunţă Team of The Year :D
Eu m-am cam lecuit de gold pack-uri. Cred ca o singura data mi-am scos banii pe ele. In rest pierderi masive. Poate o sa incerc dupa ce se anunta.
Eu mereu am avut noroc la gold pack-uri, am ieşit pe profit. Tocmai ce i-am v�ndut pe Neymar şi Pato, gettin' ready for some packs.. Oricum, o să cumpăr doar c�nd o să fie happy hour, �n rest n-am chef să pierd degeaba, lol. :D Sunt pregătit cu ~ 100k.
https://twitter.com/#!/EASPORTSFIFA
Twitter oficial, aici postează de obicei c�nd este happy hour şi multe alte chestii.
Chiar vroiam sa intreb ce stii de Happy Hour. Grazie :D