da , tu ii ai pe toti , noi ii avem doar pe cei in araba ce e asa greu de inteles ?
trebuia ca cretiniii si imbecilii de la ea sa rezolve problema asta , dupa ce ca ca e cum e jocul...
Printable View
da , tu ii ai pe toti , noi ii avem doar pe cei in araba ce e asa greu de inteles ?
trebuia ca cretiniii si imbecilii de la ea sa rezolve problema asta , dupa ce ca ca e cum e jocul...
Si eu am versiunea Standard........insa si cu comentariile in engleza, italiana, spaniola etc.
imi puteti spune si mie care este diferenta dintre standard edition si special edititon, am cicti pe net ca special edition-ul are 2 sau 3 packuri pentru ultimate team din acelea cu jucatori, doar atata are in plus? multumesc
Diferenta este data de pack-urile pentru Ultimate Team.
FIFA 12 Special Edition announced
Quote:
18 Gold packs (3 packs per month for 6 months) to enable them to build their FIFA 12 Ultimate Team.
multumesc pentru informatie
Am si eu o intrebare: pot face modificari la Support your Club peste cele 3 disponibile daca sterg profilul sau prin alt mijloc ?
cum #$%&^&$% fac sa deposedez mingea ?? joc la semi-pro, bat AI , insa niciodata nu il deposedez , recuperez mingea numai din greseala lui.
cum sa deposedez daca jucatoru` meu sta la 2 m de el si nu se apropie mai mult .
Ai un tutorial in game. Te invata acolo.
mda.. am facut tutorialul ideea e ca in tutorial merge sa ii iau mingea... in joc..AI alearga inapoi spre poarta lui si eu dupa el la 2 m in spate, ajunge pe langa corner.. degajeaza in mod spectaculos tot la un jucator de-al lui si incepe iar sa alerge inapo si uite asa .. zeci de secunde nu ating mingea.
inca o intrebare:
suntem 4 oameni vrem sa jucam intre noi turneu, cum facem sa jucam fiecare cu cate o echipa, si fiecare intre noi, sau in mod eliminatoriu. dar sa jucam toti in acelasi timp 1 vs 1. Nu la aceeasi consola , normal, fiecare la el acasa.
mersi !
off: george constanza the best ! :)
Mi se pare numai mie sau in head to head seasons, stamina jucatorului scade foarte rapid in comparatie cu meciurile din ultimate team ?
Nu ţi se pare, e adevărat. :D
Nu vad sensul. Mi se pare o porcarie. Devine un cu totul alt joc cand iti gafaie tot mijlocul dupa 10 min (din joc) . Astia de la EA sunt chiar tampiti :)) Ar fi tare in career mode sa implementeze un mod intermediar. In Be a Pro la fel etc. Sa fie jocul mai variat :)) .
x2z mai usor cu criticile la adresa celor de la EA. P`aci se aplauda ;)
Nu se aplauda, dar nici nu stam prost cu nervii.
te plictisesti acasa? de ce nu te muti pe forumul celor de la EA, ai mai mult sanse sa-ti citeasca cineva important de la EA parerea si poate cine stie, va tine cont de ea in viitor. uite gasesti aici threadul pentru fifa 12 FIFA 12 Forum : EA Forums. 113 posturi toate pe acelasi subiect, cu acelasi mesaj, deja a devenit enervant. nu esti singurul caruia nu-i place jocul si care isi expune opinia, dar esti singurul care a ajuns sa abereze in acest moment.
PS: nu cred ca sunt singurul care crede asta, no offence
Tinere nu stiu cine sta prost cu nervii, si stai fara grija ca nu-ti iau ca pe-o ofensa comentariul. Daca-mi citesti mai bine ultimul comentariu cred ca poti deduce usor la ce m-am referit. Comentariul tau mi se pare total deplasat..fara suparare.
P.S. @tray stiu, am observat asta =D>
Nu stiu la ce te-ai referit, pentru ca daca un joc iti face atatia nervi (dupa cum ti-au specificat si ceilalti in postarile tale anterioare) renunti la el, nu continui sa te joci numai ca sa te plangi. Si ultimul post cu aplauzele a fost chiar o ironie gratuita.