Multa lume vorbeste de UT, sunt "colegi" ( mai sus) care l-au avut pe Robben( daca l-a cumparat cu coins castigate din partide e f bun, dar ma cam mir, putin.), eu am facaut in jur de 800 de mii de coins din meciuri jucate numai on-line, asta fara trade, si nu mi-am "permis" sa-l cumpar pe Robben, imi pare foarte scump, exagerat de scump.
Jocul are multe hibe, poate prea multe, e facut ca si un incepator sa inscrie si sa castige, foarte asistat, peste masura, daca prinzi lag esti terminat pt ca orice intarziere te costa, se abuzeaza la greu de hibele lui si incep sa cred ca multi dintre jucatorii de fifa nu au mai mult de doi neuroni daca nu pot decat sa tina degetul inclestat pe L1 pt. a ajunge la poarta si a da gol doar cu R1.
Am echipa Barcelonei fara " Mesia ", iar ca rezerve , e pe banca Real fara CR7, am schimbat o gramade de echipe din toate campionatele cunoscute si pe majoritatea asezarilor de joc, UT merita dar uneori te sufoca abuzurile jucatorilor care nu stiu sa treca prin dribling de un jucator si apasa cudisperare L1 cu X. Bafta .