chiar si marilor campioni nu le-ar strica putina modestie, fara suparare.. ;)
PS: nu e singurul post la care fac referire, bafta
Printable View
Daca vroiam sa ma dau mare, o faceam demult, nu am castigat campionatele si cupele de ieri, se pare ca nu ai inteles de ce am postat...
Se pare ca am inteles gresit eu PS-ul tau:)
Salut. Stiti cumva daca se pot cumpara si alte echipe la Fifa 12 pe PS3?? Ma refer la echipe din campionatul nostru de exemplu, sau cel al Ukrainei, etc.
Se pot descarca de pe Creation Center
EA Sports Soccer | FIFA Creation Centre | EA SPORTS Soccer
Exista patch-uri cu LIGA 1 doar pentru FIFA 12 PC. Gasesti aici: .:: CRLP 12 V.2.0 ::. |.
vinde cineva fifa 12 ?
Am inceput si eu acum 2 zile sa joc modul UT din Fifa 12...si de aici urmatoare intrebare: Se poate edita formatia? sau sunt obligat sa aleg din 4-4-2 4-3-3 . Deci se pot aseza jucatori dupa bunul plac? Daca da. atunci cum?!
Poti edita formatian numai in timpul meciului.
Poti edita formatia in 2 moduri in Ultimate Team:
1. Joci un joc single player, pui pauza si iti editezi o formatie si o salvezi. Avantaj: timp gramada sa iti faci linistit formatia.
2. Joci un joc online, pui pauza si iti editezi formatia si o salvezi. Dezavantaj: timp limitat la 3 pauze de 40 secunde.
Formatia editata se mentine cat timp esti in ULTIMATE TEAM, o editezi in primul meci si poti juca mai multe meciuri dupa aceea fara sa editezi formatia la fiecare meci. Daca iesi din ULTIMATE TEAM, cand revii trebuie iar sa editezi formatia si sa o salvezi.
Multumesc foarte mult pentru lamurire !
singura chestie care imi displace la fifa 2012 sunt gradele de dificultate , de la semi pro la profesionisti e diferenta prea mare, la semi pro treci in viteza de ei si la pro e invers, te fac ei doar din sprint
gradele de dificultate sunt identice..scriptarea creste...daca jocul nu vrea sa atingi mingea sau sa o pierzi repede apăi asa se intampla..
posesia este cel mai important lucru in fifa 12 .. sa pasezi mult(sa incerci stilul 'barcelona',atat cat permite jocul) .. apoi,sa profiti de bresa care apare in jocul AI'ului,sa marchezi .. evident ca,urcand nivelul de dificultate,CPU AI devine mai rapid,mai agresiv(pana la 'sufocare' pe legendary!) .. in fifa 13,posesia va deveni mai dificila dar la fel de importanta ..
Vand 1 milion de coins cu 200 de Ron daca este cineva interesat sa imi lase un PM, pentru xbox 360.
Pe ps3 ca sa joci online iti trebuie ceva cod pt online?