Mi-au disparut 4 jucatori in Career Mode cand am inceput al doilea sezon. Mai aveau contract pe 2 sau 3 ani. Se puteau retrage desi mai aveau contract? Desi nu vad logica in treaba asta.
nu cred ca aveai chiar 4 jucatori la varsta unei retrageri .. posibil sa fi fost 'loan'(imprumuturi) de la echipe diverse dar,oricum,nu zice nimeni nimic inainte de a expira imprumutul!
cauta'i,de curiozitate,la transferuri(dupa nume).. astfel,o sa vezi daca au fost imprumuturi sau s'au retras ..
I-am cumparat pe toti. Aveau contract pe 2-3 ani. M-am gandit ca poate i-am vandut din greseala, dar nici pomeneala. Nu sunt trecuti niciunde si nici nu apar la alte echipe. Am luat special mai multi jucatori in varsta, dar au semnat pe mai multi ani si nu ma gandeam ca se poate intampla asta. Contractul ii obliga sa joace pana expira. Mi s-a parut totusi putin ciudat, Rivaldo avea sa joace pana la 42 de ani, dar daca a semnat, m-am bucurat.
Chiar n-a mai patit nimeni?
Nu trebuie sa joace pana la sfarsitul contractului. Daca decide ca vrea sa-si puna ghetele in cui renunta la contract si aia e. Oricum tu-l platesti la fiecare meci, nu dai toti banii odata. Asta este riscul cand ai prea multi jucatori foarte batrani. Te anunta la finalul sezonului ca jucatorul x a hotarat sa se retraga din activitate.
Ce prostie. Nu e logic deloc. Nu se poate retrage daca are contract semnat pe o anumita perioada. Doar dupa. Doar am platit o suma pentru jucator si i-am oferit salariu si contract pe valoarea si durata in care eu am considerat ca imi amortizez investitia. Bataie de joc.
Am patit si eu, am fost anuntat de jucator la sfarsitul sezonului ca doreste sa se retraga...
La fifa 11 am patit cu scholes si giggs cand am inceput sezonul 2 si uite ca ei or sa fie si in 2013!
Dar nici nu imi amintesc sa fi zis ceva. Adevarul e ca nu am mai citit la sfarsit si am dat repede end season. Tot nu mi se pare normal.
Este perfect logic. Dupa 36 de ani orice jucator poate decide sa se retraga. "Prostie" este sa-i oferi unui asemenea jucator contact mai mare de 1 an. Nu-l poti obliga sa mai joace daca el considera ca pana aici a putut presta pe teren...
Nu e deloc prostie. Daca un jucator de 39 de ani a semnat un contract pe 3 ani inseamna ca cel putin atat mai intentioneaza sa joace. Cum adica pleaca cand vrea? Eu pot sa zic gata, nu te mai platesc? Nu, trebuie sa ii platesc clauze daca vreau sa scap de el. Daca are contract cu mine si nu il respecta sa imi plateasca si el mie clauze. Uita-te la cazul real al lui Mutu cu Chelsea. Difera foarte putin. Nu mi se pare normal. Mi-am facut o echipa cu batrani pentru ca asta am vrut, toti aveau contract pe minim 3 ani si dupa primul sezon unii au plecat. Nu e normal. Atunci de ce naiba mai exista contrace pe 2-3 ani cand astia mai in varsta pleaca cand vor?
Nu ai ce zice, e prost gandit jocul la treaba asta, ca nu e normal asa ceva.
In plus, in alte jocuri gen Football Manager sau Fifa Manager nu e asa. E o prostie ca se intampla asta in Fifa 12.
In Championship Manager asa este! Te anunta la inceputul sau finalul sezonului ca se va retrage in x luni si nu mai ai ce sa faci!
Imi pare rau tudyniuz, dar gresesti. Dreptul la munca sau nu, este o libertate a fiecarui om in parte, atat a fotbalistilor, cat si a soferilor de autobuz. Daca el doreste sa se retraga are dreptul sa o faca. Daca in schimb ar abuza de acest drept, spre exemplu se retrage azi si peste 6 luni apare la alta echipa atunci, da, ii poti cere despagubiri unui om. Insa atata timp cat nu a fost platit decat pentru perioada in care a prestat, iar in contract nu se stipuleaza penalitati pentru retragere/pensionare "inainte de termen", orice om poate renunta.
Spre exemplu, daca eu doresc sa imi prezint demisia, deoarece psihic/fizic nu mai pot continua la un loc de munca, am dreptul asta.
Eu inteleg ce spuneti voi. Dar tot nu cred ca e cinstit asa. Am explicat mai sus de ce.
In fine, o las balta. Merci de raspunsuri si lamuriri.
Jucatorii au contracte pe durata determinata, daca nu au clauza de reziliere nu ar trebui sa se retraga decat daca clubul le dau drumul. Atat clubul cat si jucatorul trebuie sa respecte contractul. Asa ar fi normal.
Pai asa e normal. Dar eu am putut sa fac oferte. Am cheltuit cateva milioane pe batranei si desi aveau contract pe mai multi ani, s-au retras. Stiu ca in Manager nici nu poti discuta cu el. Dar eu le-am dat si salarii mari care sa-i faca sa joace inca cativa ani, dar degeaba.
Bookmarks