Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 164 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #161 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Oamenii cu mentalitatea ta stricau jocul si ma enervau in asa hal incat ma auzea si vecinu de la 4 de la doua blocuri distanta cum,ce si pe cine injuram.

Un joc gandit sa fie jucat in echipa, chiar si cu foarte putine elemente de teamplay, tot trebuie jucat in echipa. Elementele alea au fost puse acolo cu un scop si anume de a face jocul mai placut si probabil diferit de alte "jocuri cu pac pac" care ies in fiecare an si nu vezi absolut nici o diferenta in ele, decat skin urile caracterelor.
    Dar nu, trebuie sa vina un profesionist, care cine stie ce mare PGL ist a fost el in Cstrike acum 100 de ani, si joaca singur (nu fac referire la tine, nu stiu cum joci si ce ai jucat inainte), iar apoi cand povesteste prietenilor de BF le zice ca e o porcarie unde toata lumea il injura si ii da teamkill fara motiv.

In caz ca nu stiai, in BC2 ca sa ajungi primul de pe harta trebuie ori sa joci foarte bine (multe kill uri) ori sa joci in echipa (preferabil medic si spamezi healul). Sau cea mai buna varianta e sa joci si bine si in echipa.

Sunt foarte curios, ce Win/Lose ratio ai (avand in vedere ca esti un lonewolf)?
    Frate da stiu ca esti frustrat. Mai bine te-ai apuca sa tragi cu tubul pe afara in loc sa iti faci sange rau cu jocuri pe consola.

2. #162 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Oamenii cu mentalitatea ta stricau jocul si ma enervau in asa hal incat ma auzea si vecinu de la 4 de la doua blocuri distanta cum,ce si pe cine injuram.

Un joc gandit sa fie jucat in echipa, chiar si cu foarte putine elemente de teamplay, tot trebuie jucat in echipa. Elementele alea au fost puse acolo cu un scop si anume de a face jocul mai placut si probabil diferit de alte "jocuri cu pac pac" care ies in fiecare an si nu vezi absolut nici o diferenta in ele, decat skin urile caracterelor.
    Dar nu, trebuie sa vina un profesionist, care cine stie ce mare PGL ist a fost el in Cstrike acum 100 de ani, si joaca singur (nu fac referire la tine, nu stiu cum joci si ce ai jucat inainte), iar apoi cand povesteste prietenilor de BF le zice ca e o porcarie unde toata lumea il injura si ii da teamkill fara motiv.

In caz ca nu stiai, in BC2 ca sa ajungi primul de pe harta trebuie ori sa joci foarte bine (multe kill uri) ori sa joci in echipa (preferabil medic si spamezi healul). Sau cea mai buna varianta e sa joci si bine si in echipa.

Sunt foarte curios, ce Win/Lose ratio ai (avand in vedere ca esti un lonewolf)?
    Scuza-ma ca "mentalitatea" mea iti strica tie jocul.
    Cand am spus ca joc de capul meu nu m-am referit la un stil gen CoD, run-and-gun pe harta de nebun.

Am vrut doar sa spun ca neavand microfon sau jucand doar cu straini, nu prea aveam cum sa ma coordonez ca lumea cu ei. Asta nu inseamna ca nu joc in squad sau ca nu stau aproape de coechipieri... Mereu am impartit ammo/health kits/revive etc. cand era nevoie in jurul meu. Nu ma duc inainte ca Rambo si nici nu stau ascuns in boscheti tot meciul..

3. #163 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    In caz ca va intrebati care va fii diferenta intre pc si console, mai jos am un raspuns de la cineva care lucreaza la DICE:

Salut!

Pe PC arata mult mai bine decat pe console sau in acel build pre-alpha de pc. Consolele nu au memorie sa faca fata cu pc-ul, dar arata bine. Trebuie sa ma crezi pe cuvant
    Se pare ca pe PC arata chiar mai bine decat in trailer...

4. #164 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Ai descoperit apa calda...
    ce e asa surprinzator ?...toata lumea stie(sau ar trebui) sa stie chestia asta...

5. #165 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Eu nu ma asteptam sa arate pe PC mai bine decat in trailer, dar se pare ca se poate si mai bine.

6. #166 SP
    Member anes's Avatar

7. #167 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Ai descoperit apa calda...
    ce e asa surprinzator ?...toata lumea stie(sau ar trebui) sa stie chestia asta...
    aparent nu toata lumea stia

8. #168 SP
    Member dorin_star's Avatar
    In seria Battlefield 1942 dedicata pc-ului puteai sa intri sa conduci crucisatoare ,portavioane si in unele plansi chiar si submarine nu stiu de ce au abandonat idea asta cred ca ar fi fost formidabil sa poti plasa un crucisator strategic cu care sa sprijini trupele proprii de pe uscat.

9. #169 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    In caz ca va intrebati care va fii diferenta intre pc si console, mai jos am un raspuns de la cineva care lucreaza la DICE
    Asta cu crezutul pe cuvant pe Internet e pentru copii mici

Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    in unele plansi chiar si submarine nu stiu de ce au abandonat idea asta cred ca ar fi fost formidabil sa poti plasa un crucisator strategic cu care sa sprijini trupele proprii de pe uscat.
    Plănși? Daca te oboseai sa pui macar o virgula, mai era cum era. Nivel, niveluri, zone, nu plănși.

10. #170 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Asta cu crezutul pe cuvant pe Internet e pentru copii mici
    Am lucrat cu omul respectiv si il cunosc personal, nu vad dc m-ar mintii. Eu am postat pur si simplu ce raspuns am primit, daca tu vrei sa pari destept si trecut prin viata te rog sa o faci cu altcineva.

11. #171 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Iar incepeti ?

Battlefield 1942 mi a placut si mie , erau multe variante sa abordezi jocul , cu vehicule , fara , team play , team play vehicule etc..
    Sper sa bage mai multe "utilaje" in Battlefield 3

12. #172 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Battlefield 3 to Receive Demo | VGN365

EA’s said that Battlefield 3 will receive a demo before its release.

Battlefield 3 executive producer Patrick Bach recently confirmed the news of a demo for the shooter in an interview with MSXBOX-World. When asked if the game would see a demo before the anticipate game’s release, Bach responded with a firm yes.

Battlefield 3 is rumored to be releasing in early November.

13. #173 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Quote Originally Posted by Killswitch View Post
    Nu ca as fi avut nevoie de demo, precomanda este deja facuta, dar este binevenit !

14. #174 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Diesel credema ca eu cand jucam Battlefield 1942 se numeau "planși'' dar tu probabil erai in sanul mamei tale nu descoperisei inca calculatorul si internetul .sant multi gameri care le numesc si acum plansi asa ca nu mai corecta tu pe altii numai asa sa te aflii in treaba.Un nivel poti sa numesti in Unchearted 2 atunci cand treci prin anumite puncte si ajungi dintrun capat in altul . La Battlefield cand vine vorba de multiplayer se numesc plansi pt ca poti merge unde vrei. Pt ca ala este practic terenul de lupta( Battlefield ) zice si numele .

15. #175 SP
    Member s0whaT's Avatar
    E bine venit intotdeauna un demo / beta , vezi cazul Crysis 2 . Impresionant prin trailere si alte prostii apoi dezamagitor prin demo , voila.

16. #176 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Diesel credema ca eu cand jucam Battlefield 1942 se numeau "planși'' dar tu probabil erai in sanul mamei tale nu descoperisei inca calculatorul si internetul .sant multi gameri care le numesc si acum plansi asa ca nu mai corecta tu pe altii numai asa sa te aflii in treaba.Un nivel poti sa numesti in Unchearted 2 atunci cand treci prin anumite puncte si ajungi dintrun capat in altul . La Battlefield cand vine vorba de multiplayer se numesc plansi pt ca poti merge unde vrei. Pt ca ala este practic terenul de lupta( Battlefield ) zice si numele .
    "Planși" nu exista in limba romana, la fel cum nu exista nici "joace" sau alte cuvinte stalcite, folosite de oamenii prea cool ca sa vorbeasca normal si corect. Sa nu mai zic de cratima si semne de punctuatie...

17. #177 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

18. #178 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Sa nu cumva sa renunte la G3, ca nu mai cumpar nici un joc! Ba cumpar...

---------- Post added 27-04-2011 at 02:00 PM ----------

sant multi gameri care le numesc si acum plansi asa ca nu mai corecta tu pe altii
    Sunt la fel de multi care cred ca si acum joaca CStrike cu "buți", dar nu inseamna ca e corect termenul

La "plănși" scapai mai usor daca nu insistai, ca suna tare stupid cuvantul ala, pe langa faptul ca nu exista in limba romana, dupa cum ti-a explicat si AndyZ. Macar daca le ziceai planșe, dar plănși e din acelasi grup cu "bări", "ciocolăți". Sa nu cumva sa-mi zici ca locuiesti in cartier cu "bloace" sau "blocși"

19. #179 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    O parte interesantă din raportul financiar pe 2011 al celor de la EA:

The company also said that Battlefield 3 pre-orders were up over 700 percent on Battlefield: Bad Company 2, the last game in the series which released last year.

“We know we have a big competitor, but head-to-head with Call of Duty in Q3, we have the superior game engine, a superior development studio, and a flat out superior game,” said Frank Gibeau. “Our goal is to significantly gain share in the huge FPS category and to put the other team on defense.”
    Restul articolului aici

20. #180 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Battlefield Call of Duty

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 164 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks