Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 164 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #1161 SP
    Senior Member Zero's Avatar

2. #1162 SP
    Member anes's Avatar

3. #1163 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Se poate face pre-comanda la joc de pe Origin cu un card din Romania ? Pentru ca mie imi arata doar US si Canada.

4. #1164 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f7-...-de-pc-pe-low/

Mai stiti cand ziceam ca jocul arata ca un c*r si unii ziceau ca s cretin si ca e doar un beta si ca in varianta finala o sa arate muuuult mai bine? xoxo

5. #1165 SP
    Member jon209's Avatar
    Si mie beta mi s-a parut ca arata urat sa zic asa oricum mai slab ca pe PC

6. #1166 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Pro tip: dati sharpness-ul la TV la minim in cazul jocurilor cu aliasing - e la mintea cocosului. Daca tot va plangeti de grafica dupa, e cazul sa realizati ca actualele console sunt cu mult depasite hardware-wise.

Eu sunt multumit cu grafica de pe console si mi se pare normal ca seria Battlefield sa se axeze pe PC. Acolo ii este locul.

7. #1167 SP
    Member cipvas's Avatar
    Mda...deci trebuie sa asteptam Battlefield:Bad Company 3 pe PS4 si Xbox720. Sigur va fi o capodopera.

Personal nu voi investi intr-un calculator pentru jocuri. Nu se compara feeling-ul de pe console cu cel de pe PC. Cand stai tolanit pe canapea cu controlerul fara fir in mana... La PC trebuie sa stai teapan intr-un scaun...dureri de spate, de cap, etc.

8. #1168 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Mda...deci trebuie sa asteptam Battlefield:Bad Company 3 pe PS4 si Xbox720. Sigur va fi o capodopera.

Personal nu voi investi intr-un calculator pentru jocuri. Nu se compara feeling-ul de pe console cu cel de pe PC. Cand stai tolanit pe canapea cu controlerul fara fir in mana... La PC trebuie sa stai teapan intr-un scaun...dureri de spate, de cap, etc.

De parca aia care il joaca pe PC stau in genunchi sau pe un taburet, gehmuiti. In fine, argumentele astea sunt mai vechi ca internetul.

9. #1169 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post

Mai stiti cand ziceam ca jocul arata ca un c*r si unii ziceau ca s cretin si ca e doar un beta si ca in varianta finala o sa arate muuuult mai bine? xoxo
    Mai stii ca jocul nu a aparut si inca nu putem face comparatii? Si ce rost ar avea comparatiile intre doua categorii diferite? PC-ul si consola din zilele noastre sunt mancaruri diferite, si toate aceste "pareri" despre care versiune arata mai bine si care ii mai "buna" scot doar cretinismul din oameni. Eu sper ca versiunea de PC sa fie atat de adevarata incat sa nu o poti deosebi de realitate si cei de la SEALS, Spetsnaz si Spezialeinsatzkommando sa o foloseasca pe post de simulator. Si mai sper ca pe console sa arate decent, la un nivel in care sa iti dai seama ca este un joc nou, si sa fie folosit de "Fortele Speciale de Gameri de pe Canapeaua lu' Mama" pentru F.U.N.

10. #1170 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

1:00 & 2:26 & 4:03 Yogscast

11. #1171 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post

Asta a si fost rostul beta-ului. Sa se vada cum arata jocul pe console. EA/Dice au vrut in felul asta sa scape de posibile procese pt publicitate falsa. Pt ca dupa ce din februarie ne-au tot `amenintat` cu `noul` lor engine FB2 si cu imagini ale jocului luate de pe PC-uri high-end, probabil ca au existat consolisti care au facut precomanda pe baza acestei publicitati.

12. #1172 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cata drama pe acest thread... de la extaz la agonie, data viitoare asteptati sa incercati jocul sau macar un demo inainte sa catalogati un joc

13. #1173 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Absolut eronat. Principalul scop (și poate chiar singurul) al unui public beta test este acela de a testa serverele (cei care au jucat beta au primit la un moment dat un email prin care erau rugați ca �n data de la ora nu știu care să intre și să forjeze serverele), de buguri și alte �nchipuiri se ocupă beta testerii care pentru asta sunt plătiți.

Și mai lasați-o moartă pe asta cu grafica (aviz fanilor �nrăiți ai diverselor titluri FPS care se tot �nțeapă unul pe altul cu argumente de genul ăsta ori de c�te ori prind ocazia), de parcă ne-am juca shootere să vedem cum fac fotosinteză frunzele din copacii de pe c�mpul de luptă sau c�te calorii sunt trecute pe o doză de băutură carbogazoasă aruncată din greșeală l�ngă pubela amplasată l�ngă clădirea din nu știu care hartă urbană.

-

Battlefield 3 WAR Day la eMAG - LAN Party de BF3: Battlefield 3 WAR Day la eMAG - LAN Party de BF3 | WASD

14. #1174 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Absolut eronat. Principalul scop (și poate chiar singurul) al unui public beta test este acela de a testa serverele (cei care au jucat beta au primit la un moment dat un email prin care erau rugați ca �n data de la ora nu știu care să intre și să forjeze serverele), de buguri și alte �nchipuiri se ocupă beta testerii care pentru asta sunt plătiți.

Și mai lasați-o moartă pe asta cu grafica (aviz fanilor �nrăiți ai diverselor titluri FPS care se tot �nțeapă unul pe altul cu argumente de genul ăsta ori de c�te ori prind ocazia), de parcă ne-am juca shootere să vedem cum fac fotosinteză frunzele din copacii de pe c�mpul de luptă sau c�te calorii sunt trecute pe o doză de băutură carbogazoasă aruncată din greșeală l�ngă pubela amplasată l�ngă clădirea din nu știu care hartă urbană.

-

Battlefield 3 WAR Day la eMAG - LAN Party de BF3: Battlefield 3 WAR Day la eMAG - LAN Party de BF3 | WASD

Ma simt vizat, deci trebuie sa musc raspund. Mai ales ca ne-ai mai supervizat la o runda de discutii acum ceva timp.

Nu cred ca cineva de aici este graphics whore, dar totusi nu pot sa ma abtin cand vad ce elucubratii scriu unii. Chiar asa, sa nu putem fi obiectvi atunci cand e evidenta treaba? Cum am mai spus, grafica nu este atractia principala pentru mine, asta ar insemna sa nu mai joc ocazional BF2, sau oricare joc mai vechi dar cu gameplay/story bun. Daca vine la pachet, foarte bine. Daca nu, asta e. Dar sa nu scriem prostii pe tabla.

15. #1175 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mă refeream �n general la fanboys, n-am arătat pe nimeni cu degetul, cu at�t mai puțin pe tine.

Și exact asta punctam și eu, nu grafica ne face să stăm cu ochii beliți pe televizoare și cu m�inile �ncleștate pe controllere, ci gameplay-ul și feelingul general pe care-l oferă acel joc pe care-l �ndrăgim at�t de mult (oricare ar fi el).

16. #1176 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Și mai lasați-o moartă pe asta cu grafica [...] de parcă ne-am juca shootere să vedem cum fac fotosinteză frunzele din copacii de pe c�mpul de luptă
    Eu subliniam ca nimeni altii decat creatorii jocului BF3 au facut caz de grafica lui. Si au facut reclama jocului maximizand aceasta grafica in trailere si filme promotionale, cand de fapt jocul arata asa doar pe PC-urile performante, iar pe console arata mult mai rau (diferenta dintre Low si Ultra). Ca jocul poate fi bun si fara o grafica senzationala - e una, ca Dice/EA puteau fi banuiti sau chiar acuzati de publicitate falsa - e alta.

17. #1177 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Eu zic ca oricine se acomodeaza cu o grafica mai uratica cand e vorba de un joc bun. Dureaza maxim 5 minute. Ca la miros.

Sau ca la filmele fullHd sau TS. Te obisnuiesti si cu ultimele cand e vorba de un film bun.

18. #1178 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Cine a crezut ca jocul o sa arate atat de bine pe console pentru ca au vazut niste screenshot-uri, trebuie sa fie foarte credul.

Dupa ceva ani de urmarit trailere si screenshot-uri ajungi sa ai unele reguli:

1. Un trailer care nu arata actual gameplay valoreaza fix zero

2. Intotdeauna screenshot-urile vor fi de pe platforma pe care ruleaza cel mai bine.

3. Pana nu vezi cu ochii tai, fi sceptic.

Am jucat Beta si mie mi-a "placut" grafica. In sensul ca nici nu am ramas cu gura cascata, nici nu m-am oprit din tras in inamici sa ma oripilez de cat de urat arata jocul. Indeajuns cat sa fie "immersive".

Cand esti intr-un tanc si esti cu ochii in 4 dupa alte tancuri sau ingineri + tinte de nimicit, numai la grafica n-o sa-ti stea gandul.

P.S.: Vreti grafica din screeshot-uri? Luati un PC de 1000 Euro, nu folositi hardware vechi de 6 ani de 250 de euro.

19. #1179 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Nu cred ca are nimeni pretentii PC cand vine vorba de grafica console, insa e de asteptat ca jocul sa ofere macar calitate Ps3 BC2, lucru pe care nu-l vad in beta.Pana si gameplay-ul e mai nashpa, input lag-ul mai mare etc.Astept produsul final, insa tare cred ca ma intorc la muls Bc2.

20. #1180 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Doamne, atatea discutii despre grafica n-am mai vazut niciodata. Nu mai rezist, threadul asta merita inchis. I'm outta here

98135f117fabfa7c95597149c5039093ff879f7.gif

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 164 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks