Nu este un topic de fanclub BF3, dar ar cam trebui sa te astepti la genul asta de reactii cand te duci pe threadul unui joc si incepi sa aduci argumente defavorizante, defecte ale jocului, sau alte mesaje care pun intr o lumina proasta jocul respectiv. Gandeste te ca multi dintre cei care frecventeaza threadul sunt fani care asteapta de mult jocul ala, cel mai probabil au precomanda la el, si nu le convine sa li se spuna ca au facut o decizie proasta alegand jocul asta in defavoarea competitiei. Pe langa tipul asta de fani, mai sunt si fanboy ii care sunt...fanboy.
Eu de exemplu nu suport seria COD de la MW1 incoace din simplul motiv ca este aceeasi Marie cu alta palarie in fiecare an, si avand in vedere acest lucru, publisherul este atat de nesimtit incat sa ceara 50 lire pe joc, cu 10 lire mai mult decat pretul (aproape?) oricarui alt joc de pe piata (vorbesc de variantele normale). Si ce este si mai deranjant este ca milioane de oameni cumpara jocul fara sa realizeze faptul ca dau banii pe acelasi pe care il mai au deja in cateva copii, doar ca in fiecare an are o coperta noua.
Acum am ajuns la ceea ce am zis si la inceput. Eu daca ma duc pe threadul MW3 si spun ce am spus mai sus, ma cam astept sa fiu injurat, si probabil reclamat adminilor care eventual ma vor bana pe motiv ca cica eu sunt troll.
Inteleg ce vrei sa zici aici, dar sincer, eu ma indoiesc ca la anul Treyarch sau Infinity Ward vor veni cu un engine grafic nou, si probabil cam asta se gandesc si cei de la EA cand vin cu argumente din astea. Plus ca e prima oara cand vad ca EA se ia direct de Activision in legatura cu jocurile lor rivale, si vreau sa cred ca din cauza ca BF3 este atat de bun incat isi permit sa aduca genul asta de comentarii.
Bookmarks