Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 32 of 164 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast
Results 621 to 640 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #621 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    Muls nemuls, ideea e ca Frostbite a avansat, in timp ce Q3 a stagnat
    Asta e clar. Q3 o sa avanseze cand si daca va fi ajuns de concurenta la vanzari.

Instinctul de turma este extrem de bine dezvoltat.
    Are si instinctul asta importanta lui, dar de ce oare nu s-o fi dezlvoltat fata de alte francize, gen MoH sau Bf? Explicatia sta in ce am spus mai devreme, rimtul de joc si controlul. Uite si un clip care arata destul de bine (chiar daca tipul exagereaza in unele privinte si e clar ca nu stie bine jocul) de ce BF nu a atras multi jucatori: e prea lent.

2. #622 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Discutia asta se pierde in detalii. De exemplu, ce importanta are ca MoH e o alta franciza? Ideea e ca EA/DICE au incercat sa mulga acest engine grafic, FrostBite, atat cat au putut si cat s-au priceput, si urmeaza sa faca acelasi lucru cu FB2. Din punctul asta de vedere nu e nicio diferenta esentiala intre ei si Activision, doar ca cei din urma au stiu sa faca jocuri care au prins mai bine la public.
    Nu am spus ca un joc e mai bun pt ca vinde mai mult. Si chiar am zis ca e cazul ca si COD sa vina cu o grafica noua.
    Cat de plictisitor devine COD e un subiect off aici, iti spun doar ca eu cred ca fiecare COD online a fost suficient de diferit de celelalte, si de aia am si pareri diferite despre ele. De ex WaW mi s-a parut mediocru, MW2 oribil iar Black Ops bun spre foarte bun.
    WaW si Black Ops = ****. Tot ce face Treyarch e rahat de bivol. Punct.

ps. simteam nevoia sa adaug asta, don't mind me

3. #623 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Asta e clar. Q3 o sa avanseze cand si daca va fi ajuns de concurenta la vanzari.

Are si instinctul asta importanta lui, dar de ce oare nu s-o fi dezlvoltat fata de alte francize, gen MoH sau Bf? Explicatia sta in ce am spus mai devreme, rimtul de joc si controlul. Uite si un clip care arata destul de bine (chiar daca tipul exagereaza in unele privinte si e clar ca nu stie bine jocul) de ce BF nu a atras multi jucatori: e prea lent.

Fata de MoH nu avea cum sa se dezvolte, acel joc nu a avut potential absolut deloc. Uneori am senzatia ca a fost scos doar pentru a scoate ceva bani pe early BF3 beta access. Seria BF este cu totul altceva. Core-ul acestei serii a fost intotdeauna pe PC. BF2 sta dovada, dupa 6 ani de la lansare inca se joaca si inca se dezvolta moduri pentru el. Fara sa par rautaios sau ceva, tipul din clip joaca pe consola BC2, un spin off al seriei. Ma indoiesc ca a jucat BF2 sau ca este familiarizat cu gameplay-ul total diferit din serie. Daca BC2 i se pare greu si cu harti mari, atunci daca juca BF2 ce ar fi zis? Daca te astepti sa fie gen CoD cu grafica mai buna, o sa fi dezamagit din start. Nu zic ca e simulator 100 %, dar cade la mijloc. Este exact pe gustul meu, nici arcade nici simulator. Cum am mai spus, e vorba si de gusturi, sunt 2 jocuri total diferite care se adreseaza unor grupuri diferite.

PS. Am oprit video-ul cand a zis ca nu gaseste pe nimeni pentru ca toti sunt in cealalta parte a hartii, el stand la un flag capturat de echipa lui. Apoi spune "nu vreau vehicul, nu am cumparat jocul ca sa ma joc cu vehciule". E clara treaba.

4. #624 SP
    Pirate PlayforFun's Avatar

5. #625 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Uite si un clip care arata destul de bine (chiar daca tipul exagereaza in unele privinte si e clar ca nu stie bine jocul) de ce BF nu a atras multi jucatori: e prea lent.
    Hai mai acum, pe bune? Daca nu ma insel video-ul ala e pus de EL_PRESADOR, e clar ca face misto. Joaca conquest pe o harta medie ca marime, nici nu stiu daca e serverul plin si probabil ca se plimba si ca gaina fara cap. Nu m-am uitat la tot, dar la un moment dat parca incearca sa distruga tancul cu un LMG.
    Ma mir ca n-a pus un CQ pe Heavy Metal, unde cred ca iti ia 20-30 de minute sa alergi dintr-un capat al harti in celalat.

Dar iti dai si tu seama ca altfel ar sta treaba daca intra omul pe un TDM pe Isla Inocentes, sau un CQ pe Arica Harbour, sau un rush pe Cold War sau White Pass. Harti mici si, cu exceptia Isla, fara vehicule.

Si pe bune ca nu inteleg de ce insistati cu CoD vs BF. E clar ca sunt jocuri foarte diferite, fiecare cu fan base-ul lui.
    Stop beating the dead horse.

6. #626 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

7. #627 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Weapon Customization In Battlefield 3
    We broke the news in June that each weapon in Battlefield 3 will have three slots for customization and today EA has revealed more information. The slots can hold scopes, silencers, and even foregrip, but there's a lot more than just "customization" at play with Battlefield 3. Each unlock is weapon specific, so you don't just unlock add-ons, but add-ons that benefit the gun and your role as a soldier. Each weapon in BF3 can be customized to fit a variety of situations.

The carbine below has been modified to be effective in medium to long range fights. It has a heavy barrel, bi-pod (for stability and suppression), and is topped up with a 4X scope so you can see your distant targets.

To prove the point, the same carbine was modified for another style of Battlefield 3 firefights, close quarters. It was given a suppressor to keep you quiet while moving through alley ways and tunnels, a foregrip for better accuracy, and a holographic scope to quickly target close by enemies. It's the perfect set-up for the tunnels of Operation Metro or other tight maps.

The customization doesn't stop there, weapons in Battlefield 3 can be customized with a library of other attachments: optics, suppressors, bi-pods, barrels, underslung grenade launchers, ungerslung shotguns, foregrips, flashlights, lasersights, and more!
    Attached Images Attached Images weapon-1.jpg weapon-2.jpg

8. #628 SP
    Fata de MoH nu avea cum sa se dezvolte, acel joc nu a avut potential absolut deloc. Uneori am senzatia ca a fost scos doar pentru a scoate ceva bani pe early BF3 beta access.
    Mai tii minte cand spuneai ca Activision stoarce profituri mari cu costuri minime pt ca scoate mai multe jocuri cu acelsi engine? Pai ce sa mai zicem atunci de EA/Dice, care nu doar ca fac acelasi lucru (cu unele diferente, e adevarat), dar care au avut tupeul sa scoata un joc pt o cheie de beta pt alt joc? Si care ne spun, dupa un an, ca acea cheie iti da acces cu 48 de ore mai devereme decat pt restul!

Core-ul acestei serii a fost intotdeauna pe PC. BF2 sta dovada
    Asta e adevarat, si sa nu uitam ca pe harti de aceeasi marime, pe console aveai mai putini jucatori decat pe PC! Dar asta nu e o scuza, e o eroare de marketing a celor de la EA. Eu as zice chiar ca au vandut BFBC2 pe console ca pe un produs inferior decat pe PC din cauza asta. Si te mai miri ca in topul popularitatii ramane COD?

Daca nu ma insel video-ul ala e pus de EL_PRESADOR, e clar ca face misto
    E clar ca omul exagereaza in unele privinte si ca nu e familizarizat cu jocul, dar atunci cand alergi 7 minute pe o harta si nu vezi niciun inamic, ceva nu e in regula. Ia incearca sa faci asta in orice COD, Domination, orice harta si vei vedea diferenta.
    Asta e adevarul, BF e un joc lent: pe console ai mai putini jucatori decat ar trebui, hartile sunt mari, respawnul e in 5-6 secunde, e plin de lunetisti prin tufisuri, oameni care campeza vehiculele, jucatori de asalt care stau pe cutia de ammo si trag noobtubs infiniti in pereti, controlul e destul de greoi etc etc. Sa vedem cate din aceste probleme o sa dispara (daca!) in BF3.

9. #629 SP
    Mai tii minte cand spuneai ca Activision stoarce profituri mari cu costuri minime pt ca scoate mai multe jocuri cu acelsi engine? Pai ce sa mai zicem atunci de EA/Dice, care nu doar ca fac acelasi lucru (cu unele diferente, e adevarat), dar care au avut tupeul sa scoata un joc pt o cheie de beta pt alt joc? Si care ne spun, dupa un an, ca acea cheie iti da acces cu 48 de ore mai devereme decat pt restul!

Asta e adevarat, si sa nu uitam ca pe harti de aceeasi marime, pe console aveai mai putini jucatori decat pe PC! Dar asta nu e o scuza, e o eroare de marketing a celor de la EA. Eu as zice chiar ca au vandut BFBC2 pe console ca pe un produs inferior decat pe PC din cauza asta. Si te mai miri ca in topul popularitatii ramane COD?

E clar ca omul exagereaza in unele privinte si ca nu e familizarizat cu jocul, dar atunci cand alergi 7 minute pe o harta si nu vezi niciun inamic, ceva nu e in regula. Ia incearca sa faci asta in orice COD, Domination, orice harta si vei vedea diferenta.
    Asta e adevarul, BF e un joc lent: pe console ai mai putini jucatori decat ar trebui, hartile sunt mari, respawnul e in 5-6 secunde, e plin de lunetisti prin tufisuri, oameni care campeza vehiculele, jucatori de asalt care stau pe cutia de ammo si trag noobtubs infiniti in pereti, controlul e destul de greoi etc etc. Sa vedem cate din aceste probleme o sa dispara (daca!) in BF3.

Eu am zis-o mai in gluma faza cu early access, jocul l-au scos pentru a resuscita franciza pe un engine nou. Este totusi alt joc, diferentele sunt enorme. Activision scot acelasi joc.

Nu e o eroare de marketing, ei au vrut sa introduca franciza BF si pe console prin acest spin off, care a luat cate ceva din BF si l-a adaptat zilelor noastre. Hartile din BC2 sunt totusi mici pe langa ce pot baietii sa produca. CoD ramane in topul popularitatii pentru ca este mai usor de jucat, oricine poate sa sara direct in actiune, nu trebuie decat sa tinteasca si sa traga. Se numeste indobitocire daca ma intrebi pe mine, insa nu vreau sa generalizez spunand ca toti jucatorii de CoD sunt asa. Ar fi o minciuna. Ce e simplu, atrage.

Sincer iti zic, daca o persona alearge 7 (SAPTE) minute pe o harta (mult inferioara fata de cele din BF2) de BC2 si nu VEDE niciun inamic, problema e la el cu siguranta.(poate ai zis un numar de minute la misto, oricum, treaba nu sta asa). Este absolut imposibil. Pana si pe Heavy metal nu alergi 7 minute ca sa faci cap coada harta, Heavy Metal fiind cea mai mare harta disponibila. Pana la urma d-aia se numeste BF, ca e un camp de lupta si folosesti si vehicule. Daca nu vezi pe nimeni in zona ta, ce te opreste sa te sui intr-un tanc/atv/humvee/elicopter sa ajungi in zonele "interesante"? Aaaa, e prea greu si nu vrei sa apesi pe mai mult de 3 butoane? Atunci bine.

BF este un joc ceva mai lent, nu lent. Nu ai jucat ARMA inseamna, acolo ai o alta dimensiune a cuvantului lent. Lunetisti sunt, ca peste tot, insa ma bucur ca aici snipingul e mai greu si copiii nu alearga sa faca montaje cu 720 degreee noscopes/quickscopes. Vehiculele d-aia sunt acolo, sa le foloesesti, nu stiu ce intelegi tu prin a "campa vehicule". Noobtuberi sunt, insa parca tot mai putini. Oricum nici cu MW2 nu mi-ar fi rusine la acest capitol.

10. #630 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    De cateva pagini purtati o dezbatere in cel mai rational si civilizat mod. Nici urma de jignire, nesimtire sau lipsa de respect si pe deasupra sunteti si la subiect. Aceasta, doamnelor si domnilor, este audienta seriei Battlefield. Sunteti exemplari, felicitari.

11. #631 SP
    Banned tacconi's Avatar
    mw3>bf3

12. #632 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Tocmai ai dat cu batu in balta

13. #633 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    mw3>bf3
    AHAHAHAHAHAH Tacconi is back!! Welcome my friend!! Mircea cu ce se da? Dupa cate ne-ai zis despre el pare mai mult un COD kinda' guy.

PS: eu sunt de acord cu tine, da' mi-a frica sa recunosc ca dupa aia n-o sa le mai fiu simpatic baetzilor ...Dar te rog, ramane intre noi... Psssst!

14. #634 SP
    Eu am zis-o mai in gluma faza cu early access, jocul l-au scos pentru a resuscita franciza pe un engine nou.
    Gluma sau nu, destui au cumparat MoH pt accesul la beta BF3 sau asta a fost motivul principal. Ei nu stiau acum un an ca se vor bucura de acest privilegiu 48 de ore. Ceea ce a facut EA cu treaba asta se cheama `teapa`, oricum ai lua-o.
    Iti spun eu de ce au scos MoH: au vrut sa aiba un joc alert in MP ca sa concureze cu COD-ul, dar au dat-o in bara pt ca au lasat controlul greoi, continutul (harti, arme) nu e nici la jumatate din cat are un COD, nu s-au ocupat serios de joc dupa lansare, DLC-ul scos a fost o nesimtire, iar data de lasare a jocului a fost extrem de prost gandita (la o luna de Blops...).

Este totusi alt joc, diferentele sunt enorme. Activision scot acelasi joc.
    Ce conteaza asta? Daca o companie scoate 5 jocuri din aceeasi franciza pe acelasi engine e urat, daca o alta scoate 5 jocuri din francize diferite e mult mai OK, sau cum? E acelasi lucru, profit cu cheltuiala minima.

Hartile din BC2 sunt totusi mici pe langa ce pot baietii sa produca.
    O harta mare nu e neaparat una buna, asa cum una medie-mica nu e neaparat rea. Cantitate... calitate...

CoD ramane in topul popularitatii pentru ca este mai usor de jucat, oricine poate sa sara direct in actiune, nu trebuie decat sa tinteasca si sa traga.
    COD NU e usor de jucat. Majoritatea jucatorilor au un KD de pana in 1,5 si un WL negativ. Ritmul alert il face cu atat mai greu de jucat, pt ca trebuie sa iei decizii extrem de rapid. Pe de alta parte, ce ti se pare asa de solicitant la BF? Poate in sensul ca-ti trebuie mai multa rabdare ca sa-l joci. E asa de greu sa dai reviveuri si cutii de ammo? Sau sa dai cu agheul in tancuri? Granted, pilotarea elicopterelor era mai dificila, in rest, nimic special.

BF este un joc ceva mai lent, nu lent. Nu ai jucat ARMA inseamna, acolo ai o alta dimensiune a cuvantului lent.
    Se poate si mai rau, asta e clar. Si banuiesc ca de aia e ARMA atat de popular si cunoscut.

Lunetisti sunt, ca peste tot, insa ma bucur ca aici snipingul e mai greu si copiii nu alearga sa faca montaje cu 720 degreee noscopes/quickscopes.
    No si quick scopes sunt si in BC2, eu am facut platina la bolt actions numai cu red dotul. Cu 720 degrees mai greu, intr-adevar, din cauza controlul greoi.

Vehiculele d-aia sunt acolo, sa le foloesesti, nu stiu ce intelegi tu prin a "campa vehicule".
    Adica sunt oameni care nu fac altceva decat sa stea pe locul de spawn al vehiculelor si sa le astepte, fara sa participe la actiune in timpul asta.

15. #635 SP
    Gluma sau nu, destui au cumparat MoH pt accesul la beta BF3 sau asta a fost motivul principal. Ei nu stiau acum un an ca se vor bucura de acest privilegiu 48 de ore. Ceea ce a facut EA cu treaba asta se cheama `teapa`, oricum ai lua-o.
    Iti spun eu de ce au scos MoH: au vrut sa aiba un joc alert in MP ca sa concureze cu COD-ul, dar au dat-o in bara pt ca au lasat controlul greoi, continutul (harti, arme) nu e nici la jumatate din cat are un COD, nu s-au ocupat serios de joc dupa lansare, DLC-ul scos a fost o nesimtire, iar data de lasare a jocului a fost extrem de prost gandita (la o luna de Blops...).

Ce conteaza asta? Daca o companie scoate 5 jocuri din aceeasi franciza pe acelasi engine e urat, daca o alta scoate 5 jocuri din francize diferite e mult mai OK, sau cum? E acelasi lucru, profit cu cheltuiala minima.

O harta mare nu e neaparat una buna, asa cum una medie-mica nu e neaparat rea. Cantitate... calitate...

COD NU e usor de jucat. Majoritatea jucatorilor au un KD de pana in 1,5 si un WL negativ. Ritmul alert il face cu atat mai greu de jucat, pt ca trebuie sa iei decizii extrem de rapid. Pe de alta parte, ce ti se pare asa de solicitant la BF? Poate in sensul ca-ti trebuie mai multa rabdare ca sa-l joci. E asa de greu sa dai reviveuri si cutii de ammo? Sau sa dai cu agheul in tancuri? Granted, pilotarea elicopterelor era mai dificila, in rest, nimic special.

Se poate si mai rau, asta e clar. Si banuiesc ca de aia e ARMA atat de popular si cunoscut.

No si quick scopes sunt si in BC2, eu am facut platina la bolt actions numai cu red dotul. Cu 720 degrees mai greu, intr-adevar, din cauza controlul greoi.

Adica sunt oameni care nu fac altceva decat sa stea pe locul de spawn al vehiculelor si sa le astepte, fara sa participe la actiune in timpul asta.

Da, multi au cumparat MoH pentru early access la BF3, cum multi au cumparat Bulletstorm pentru early access la Gears 3. Nu sunt ei singurii care se folosesc de astfel de tertipuri. Nu e moral, sa zic asa, dar nici crima nu e. Oricum, decizia era a ta, nimeni tu te obliga sa cumperi si daca esti gamer de ceva timp stii cu siguranta ca o sa faci rost de un BETA key, la orice joc se gasesc. Trebuie doar sa stii unde sa cauti (forumuri oficiale, site-uri de gaming, site oficial etc). Am zis acum cateva posturi ca MoH nu a avut nicio sansa, a fost scos doar sa fie readus in prim plan. Au vrut sa fure putin din spotlightul CoD-ului si l-au lansat in perioada aia. Eu zic ca daca vrei sa sa faci asta, cam alea sunt datile de lansare. Plus ca intr-o luna au putut sa vanda mai mult decat daca il lansau in aceeasi saptamana in care se lansa CoD. Campania in SP chiar mi-a placut, MP a fost dezamagitor din motivele enumerate mai sus. Nu inteleg ce vrei sa zici prin control greoi, faptul ca nu poti sa alergi cu un .50 cal si sari peste tot? In fine, fiecare cum s-a obisnuit.

Da, ce face CoD e urat pentru ca desi au posibilitati, se zgarcesc pentru ca stiu ca lumea va cumpara oricum. Mai am de completat ceva:

Frostbite 1.0 - 1 singur joc
    Frostbite 1.5 - 3 jocuri si un exapansion dintre care unu face parte din alta franciza, deci alta experienta iar altul este doar pe console.
    Frostbite 2.0 - deocamdata 3 jocuri sunt confirmate, dintre care doar unu este FPS din seria BF.

Mai vorbim peste ceva ani, atunci poti sa acuzi de muls.

Cand vine vorba de marimea hartilor, aici intervine si gustul propriu. Pentru mine o harta mai mare (si bine gandita) este mai buna ca una mai mica. Nu imi place senzatia de claustrofobie dintr-o harta CoD care este de marimea unui spawn in BF2. Mie, de exemplu, nu mi-ar placea sa mor in cateva secunde de la spawn pentru ca un tip cu hind e deasupra mea si ma vede ca un romb rosu. Daca ai o echipa cat de cat, mai poti sa faci fata. Fara insa, esti carne de tun. Nuketown este probabil cel mai bun exemplu.

Aici am ras putin, "CoD NU este usor de jucat". Imi pare rau, nu impartasesc opinia, mai ales dupa ce ai adus ca argument K/D ratio si W/L ratio. In CoD, asta e baza. Fiecare cum il taie capul, sa faca scorul cat mai mare, pe cand in BF, stilul acesta nu duce decat la runde pierdute, jocul fiind gandit pentru lucrul in echipa, sacrificarea scorului pentru victoria intregii echipe. Ritmul mai alert il face extrem de usor de jucat, fiind foarte putin probabil sa nu faci fraguri multe pe jucatori care se spawneaza in fata ta sau care se impusca cu altii in acelasi spatiu restrans. "Caile de flancare" sunt o gluma, nu exista asa ceva, deci CQC este mereu la putere. Trebuie doar sa apesi pe buton mai repede decat adversarul. Nu am zis ca BF este extrem de solicitant, insa iti ia ceva timp pana inveti cum sa pilotezi un jet/elicopter, cum sa te feresti de rachete atunci cand esti intr-un vehciul, pe unde sa ataci, ce tactica sa folosesti, sa lucrezi ca un tot unitar IMPREUNA cu echipa ta.

ARMA ne e popular si nici nu cred ca isi doresc asta, din moment ce mai nou a devenit gratuit, parca. Este un joc pentru entuziastii simulatoarelor militare. Crezi ca un copil gaseste ceva amuzant in asta? Ma indoiesc. Revin insa la faza cu popularitatea, asta ar insemna ca Justin Bieber este mai tare ca AC/DC. Cantitate...calitate..

Mai sunt si oameni d-astia, care campeaza pentru vehicule. Orice padure are uscaciuni. Unii campeaza cu un motiv (chiar stiu sa piloteze, sa conduca un tanc toata runda fara sa fie distrus etc.), altii fara motiv (vor kill-uri dar nu rezista nici 3 minute). Oricum asta se intampla mai mult la jets/elicoptere. Foarte rar vezi oameni care sa campeze in baza lor pentru un tanc/atv/humvee.

Discutia asta cred ca o purtam degeaba, eu nu incerc sa te "convertesc" prin tot ce scriu aici. Sper ca nici tu nu incerci, da?

16. #636 SP
    Banned tacconi's Avatar
    mw2>bf2

17. #637 SP
    eu nu incerc sa te "convertesc" prin tot ce scriu aici. Sper ca nici tu nu incerci, da?
    Eu nici n-as avea la ce sa te convertesc, pt ca nu sunt fanul vreunui joc sau vreunei companii. Ma deranjeaza impresiile si criticile/laudele exagerate si nerealiste pe care le aduc unii pe acest thread (si nu numai). Daca am fi mai sceptici si mai putin entuziasti fata de practicile marilor firme private si mai critici cu produsele pe care le scot ar fi mai bine pt toata lumea, mai ales pt consumatori.

18. #638 SP
    Eu nici n-as avea la ce sa te convertesc, pt ca nu sunt fanul vreunui joc sau vreunei companii. Ma deranjeaza impresiile si criticile/laudele exagerate si nerealiste pe care le aduc unii pe acest thread (si nu numai). Daca am fi mai sceptici si mai putin entuziasti fata de practicile marilor firme private si mai critici cu produsele pe care le scot ar fi mai bine pt toata lumea, mai ales pt consumatori.

Ai dreptate, nu trebuie sa accepti orice arunca companiile spre noi. Dar stii vorba aia, give credit where credit is due. Oamenii sunt entuziasmati pentru ca vad ceva ce le place si care stiu ca o sa le faca placere cand o sa-l joace. Nu poti sa le zici "Stati domoliti, mie nu-mi place ce vad, nu trebuie sa va placa nici voua!" Atitudinea asta nu duce nicaieri. Si CoD va castiga respectul multora de pe topicul asta si nu numai atunci cand va arata ca merita. Deocamdata sunt repetenti, pentru mine. Cand o sa le vina mintea la cap, o sa-i sustin si pe ei.

Criticile sunt normale, nu exista nimic perfect pe planeta asta si nu toti oamenii pot fi multumiti. De aceea e forum, sa discutam, sa ne dam cu parerea. Daca nu mai acceptam parerile contra atunci nu cred ca forumul e de noi.

19. #639 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    mw2>bf2
    Vezi ca poate primesti ban pentru ca vrei sa faci flame...si asa e destul deranj pe'aici, mai si vrei sa starnesti oamenii.

20. #640 SP
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Vezi ca poate primesti ban pentru ca vrei sa faci flame...si asa e destul deranj pe'aici, mai si vrei sa starnesti oamenii.

Nu cred e deranj, doar se discuta aprins. Nimeni nu a sarit cu "vorbe grele".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 164 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks