In beta intra cine vrea. Nu trebuie sa ai MOH, e Open Beta ;)
Printable View
Alpha-ul e privat si da, intr-adevar: Beta-ul pentru BF 3 va fi deschis tuturor, prin septembrie.
Cei cu moh L au acces mai devreme si posibil o harta in +.
Da, ti-am scris si mai sus in Alpha e testing privat, citeste atent. Nu are rost sa iei MOH Ltd. pentru un Alpha, care oricum probabil va fi inschis pana in septembrie, cand va aparea Beta. Pe asta cu harta in plus nu stiu de unde ai scos-o.
Oare pt melee trebuie musai sa scoti cutitul in prealabil? Daca te trezesti cu un inamic fata in fata si nu mai ai timp de cutit nu poti sa-l lovesti cu patul armei sau ceva de genul?
Am gasit ceva care iti explica cel mai bine . Alpha e pe baza de invitatie , open beta o sa fie pt toti pana la urma dar mai devreme pt cei cu moh
Quote:
Hi Gamer,
As one of our valued and trusted Battlefield players, we are happy to invite you to participate in the Battlefield 3 Alpha Trial. All the instructions you need to join are printed below.
We are inviting you specifically because we think you have a great interest in the Battlefield series, and because we think you understand the technical issues that might arise this early in a game's development cycle.
The purpose of the Battlefield 3 Alpha Trial is to do a number of server-related tests in preparation for game launch, including load testing our back-end. We are also looking to you to provide us with any feedback on the entire Alpha Trial experience.
Please note that this is not the Open Beta due in September, it's not the Beta promised to buyers of Medal of Honor™ Limited Edition and this is not a public demo. This is a highly tech-focused Alpha Trial that does not represent final quality of the game. Performance at this early stage of development will potentially be choppy and far from optimal, and we will bring the servers down at our leisure if needed. There will be periods of downtime and periods when we run tests that will negatively affect the performance on the Alpha Trial servers (leading to lag and rubber banding, etc.).
The available slots are limited, so make sure to redeem your unique Alpha Trial code before they run out (see instructions below).
If you choose to join this Alpha Trial, please do not publically post information, images, videos or your impressions of it. If you have any questions or concerns, please leave your feedback directly to us at DICE in the closed Alpha Trial forum we have set up specifically for this purpose.
The Battlefield 3 team and I here at DICE are looking forward to your participation.
Cheers,
Patrick Bach
Executive Producer, Battlefield 3
DICE
Cred ca intelegi decat ce vrei tu, oricum discutia mi se pare incheiata. Nu stiu de unde deduci tu ca "open beta" o sa vina mai devreme pt. cei cu MOH Ltd. Ma las pagubas.
It's a MEH situation, we know they'll be a BETA. We know LE Pre's are getting in first, it dosen't matter really. The non-Pre's will get in. The advantage pre's will be getting is they'll prolly get in a week or two earlier than everyone else. Like EA has said, BETA hasn't been totally finalized yet so no one really knows what theyre gonna do, just that MOH LE pre's are 1st in line.
E la mintea cocosului .
Va exista un beta in septembrie si beta key urile venite odata cu moh sunt bilete asigurate .
Stai, si acum ce se intampla. E exact situatia descrisa de tine mai sus, cei cu key au acces primii... cei care au cumparat MOH Ltd. au acces in Alpha. Beta-ul din septembrie va fi deschis tuturor.
Să lămurim situația: la acest alpha au acces cei care primesc invitații, care se trimit absolut la �nt�mplare, nu are nici o legătură cu MOH LE. C�nd se va da drumul la beta, �ntradevăr cei cu MOH LE vor avea acces mai devreme dec�t restul lumii, citez:-Quote:
"ABOUT EA BETA'S: EA beta's allow you to get early access to games before anyone else.
Battlefield 3 Beta Access
Want to be among the first to get hands-on with Battlefield 3? If you own Medal of Honor Limited Edition you will receive an invitation to the Battlefield 3 beta within 12-months following the release of Medal of Honor."
Anyway, codul alpha pe care l-am primit și l-am dat mai departe a rămas nefolosit, cine vrea să de-a o m�nă de ajutor la plata hostingului pentru forum, poate licita pentru cod aici.
-
Și din nou c�teva răspunsuri la �ntrebările legate de participarea la acest alpha: http://blogs.battlefield.ea.com/batt...-and-beta.aspx
Cine vrea sa jucam adaugati-ma pe Origin :Andrew360ll00ll;)
hai zi-ne acuma cum e jocul? mai umezeste-ne si tu putin
De ce nu il incerci tu si imi spui ce crezi :P Battlefield 3, Alpha Trial opened now for all ORIGIN accounts | 4News.it | N4G
L.E. : It's fake people... :(
huh? mie imi zice pe pagina cu alpha ca tot nu am acces. unde trebuie sa intru?
---------- Post added 27-07-2011 at 05:44 PM ----------
"we're sorry - you don't meet the criteria to enter this site."
Am un cod pentru alpha...cine vrea sa il aiba poate sa liciteze pentru el iar banii se duc la plata hosting-ului...http://www.consolegames.ro/forum/f76...ha/#post669514
Bineinteles ca s-au mai postat, au cel putin o luna jumatate vechime.
Some screenshots.
Am apucat sa joc si eu 50min in alpha.
Cateva pareri:
1. Grafica
Este momentan sub BF2 (PC), dar e de asteptat doar e alpha. Animatiile sunt extraordinare, faptul ca iti vezi picioarele e superb.
Nu am vazut niciun fel posibilitate sa distrugi cladiri, doar mici "obstacole". (am inteles ca e scoasa functia asta acum)
Uimitor este ca ruleaza foarte bine, framerate-ul l-am avut intre 45 si 60 fps, niciodata sub 45; fara crash, fara freeze, excelent.
2. Gameplay
Ma simt exact ca in Bf2. Daca nu imi zicea nimeni ca joc alt joc presupuneam ca e o harta din BF2. E il consider un plus; stiu ca imi place si asa a ramas. Si armele se comporta la fel; hit markere exista si functioneaza perfect.
Ah sa nu uit, sa poti sa te culci pe burta e foarte placut ... dar, marele dar ... e plin de camperi. Deci deja se sta dupa tufa pe burta si nu se mai misca de acolo. Aici va fi interesant .. sau nu.
3. Sunet
Valeu, ce deosebire. Cand tragi cu arma ai senzatia ca iti rupe mana doar auzind bubuiturile. Cand trece un glont pe langa ureche sari sub masa nu alta.
4. Harta.
Absolut superba. Sa joci pe o harta in mijlocul orasului in battlefield e visul meu. Si in sfarsit vad cladiri care nu seamana intre ele; gata cu cele 5 case (sau cate ori fi) care aratau la fel.
5. Conexiune.
0 lag. Merge perfect. Nu pot sa spun acelasi lucru depsre Bc2 pe PC unde majoritatea serverelor din afara tarii au un mic lag.
6. Atat cat e face cat un joc full!
Battlefield 3 art