Ce cauti tu se numeste Call of Duty, ai gresit adresa.
Printable View
Sa vezi cum iti dau toti fanboyi thanks acum :))
(Acum nu iti mai dau ca am scis asta)
Acum iar iti dau ca am scris paranteza
Paradox
La faza cu timpul intre meciuri Dice chiar sunt cretini. Nu are nici un sens, in rest jocul este misto.
R�deam de Activision, dar văd că EA calcă și ei str�mb, e foame de bani chiar și atunci c�nd ai prea mulți!
Dr Pepper - EA
Azi mi-a azjuns si mie Limited Edition de la ShopTo.Acu ma duc sa il instalez si sa fac un MP sa vad cum e.O sa imi dau seama imediat de diferentele dintre Bad Company si asta pentru ca inca joc destul de mult BBC1.Revin.
Da, dar din cate imi dau eu seama, pentru BF3 primesti dog tags si alte prostioare d-astea cosmetice. Pentru COD primeai experienta in plus...
De data asta posta s-a miscat incet.. Desi a fost trimis marti de pe ShopTo, inca nu mi-a sosit. =(( Sper sa-l gasesc maine la posta.
L-am jucat azi si pe PC si pe PS3 si diferenta zic eu este normala(la grafica)..insa experienta este aceiasi(cu un plus ptr PS3-n-am mai pus mana pe un mouse intr-un joc de 2 ani)..dupa unu-doua patch-uri sper sa se rezolve problemele..
In alta ordine de idei ne vedem in joc:)
PSN ID: il aveti in semnatura
Origin ID: paulpliviu
hardcore a jucat cineva? cum vi se pare?
...mdea....intr-adevar in 576p dispare complet lagul la control...oricum sper sa vina astia cu un fix cat mai repede ca e tare urata rezolutia....
Pacat de jocul asta, din ce am citit aici, dar si pe alte forumuri, versiunea de console e cam slaba. Personal astept sa fac rost de bani si sa-l cumpar, dar pentru PC.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Pentru ce-i care stiu,am primit codul dar nu prea stiu sa il folosesc am inteles ca prin origin,dar cum functioneaza imi ajunge direct pe contul meu de Psn sau cum.
Am observat si eu ca frame-urile nu sunt atat de multe in unele locuri.Sta cam prost la capitolul asta.Grafic nu mi se pare chiar atat de slab cu exceptia unor zone/obiecte (masini civile din decor) care arata destul de rau,parca in contrast cu restul graficii.
Ma deranjeaza ca e naspa iluminarea,aproape in permanenta vad inamicii pe negru,de zici ca am soarele in fata tot timpu,e destul de enervant.La 20 m de inamic ca chinui sa ii vad detaliile ,in schimb parca sunt doar o umbra neagra ceva mai conturata.
La partea de sunet am observat ca daca intru cu tancu pe iarba nu se mai aude motor,nimic.Zici ca e hibrid :evil:
Cea mai mare dezamagire e faptul ca l-au cam COD-izat,adica din cateva gloante ai si doborat inamicul.Shoot=>kill.Hit markerul mi se pare cam mare,o prostie,nu stiu daca pe parcurs cum evoluezi in rank daca se schimba ceva.Sau e diferit la alte arme.
Momentan nu am jucat decat 1 ora pe 2 harti deschise,nu oras in mod Rush.
Imi place ca poti sa spawnezi direct pe vehiculele din baza in shimb sau pe ce coechipier vrei tu.
...
da, luminile alea sunt de coma. in schimb fata de beta a scazut puterea reflexiei din sticla lunetelor. necesita un patch rapid, are niste chestii enervante plus lag. si da, am vazut cutii de dr pepper si pe hartile de MP, aruncate pe jos, intregi sau storcite :D
Spawnurile in TDM cred ca sunt cele mai proaste din istoria FPS-urilor online. Am jucat cateva meciuri pe Kharg Island si Noshahr Canals si ma punea aproape tot timpul la 2 metri in fata sau in spatele inamicilor.
Pe toate hartile de TDM e problema. Stai sa vezi cand te da inca de la inceputul hartii (runda inca nu incepe) fata in fata cu un inamic si astepti sa se termine numaratoare inversa. Te simti mai ceva ca in filmele western.
La un moment dat incepi sa te obisnuiesti si vezi ca cea mai buna metoda la inceputul unei harti este sa nu te misti (in sensul sa mentii un perimetru mic, nu sa campezi ca ghiolbanul) si sa astepti sa treaca primele 2 randuri de spawn. Faci cel putin 4 killuri si esti sigur 100% ca nu mori.
Faza tare aseara tot cu spawn urile: era un natarau care descoperise un spawn point si il campa insistent (pe harta din port, cea cu multe containere) si bineinteles ca pe mine numai acolo ma spawna. Dupa ce m a omorat de vreo 3 ori, s a schimbat spawn pointul si m a dat la 1 metru in spatele lui. Brisca ftw.
EXACT, am intalnit aseara faza asta :)) Fata in fata cu alt sniper, noroc ca el a tras in burta eu in cap. Sunt inca multe chestii haotice prin joc
Daca intrati pe prima pagina de la Battlelog / Sign in in acel video cu battlelog features apare si un iPhone 4. Banuiesc ca este o aplicatie pentru battlelog dar nu o vad pe AppStore. Se stie ceva de ea ?
Codul de pwp se baga in store ca orice redeem code. Fie ca incerci din joc sau din store direct e acelasi lucru
Codul il puteti introduce in joc, din Store in meniul principal, apasati pe :t: pentru redeem codes. Jocul a inceput sa imi placa dupa ce m-am obisnuit cu reculul acela infernal iar hartile ca si aspect si diversitate sunt geniale.
http://www.youtube.com/watch?v=LnrQ2...&feature=feedu