Jocul e clar capabil de niste momente epice (de destule ori am dat si eu jos elicoptere cu tancul) dar in filmuletul ala nu m-a impresionat mare lucru.
Singurul moment EPIC de acolo ar fi ala in care sare pe Jet, omoara pilotul si fura jet-ul, dar cum deja comenteaza lumea pe youtube, pilotul e acelasi cu ala care primeste headshot-ul ala de la 1000 si ceva de metri, deci sunt sanse mari sa fie totul regizat.
Poate sa fie si coincidenta dar sunt mai sceptic de felul meu.
gata ..l-am luat din nou(de data asta limited edition)!he he acum am 2 bucati asa ca paf paf bum bum..
---------- Post added 21-12-2011 at 06:03 PM ----------
revin:damnsi asta e la fel imi da shut down the consoles (fat&slim)!ma gandesc sa merg cu astia de la eA unde trebuie(in justice) dar cum noi nu prea avem din aia parca vad cum le da castig de cauza lor si pleaca aia pe cal(ii) lor precum nutu de la bulau iar eu raman de fluier a paguba ca deh am 2 console care nu pot duce jocul lor, acesta fiind perfect deci..??!sorry pt acest post si va doresc o zi buna la toti(macar voua) ca mie.. si in incheiere SCREW you eA with your ****ty games!!
In campania de single player...la penultima misiune, Kaffarov parca sau ceva de genul. Cand ajungi la vila aia, la un moment dat trebuie sa fii sniper si primesti o arma cu IRNV. Cum se cheama arma aia? In multiplayer nu o regasim, nu? E dementiala, mai ales la cum se aude.
cred ca este un sniper rifle gen m98b.
Battlefield 3 Sniper Rifles - Battlefield 3
Networking: How a Shooter Shoots
Presupun ca majoritatea stiu deja chestiile astea (de ce esti impuscat chiar dupa ce ai dat prone sau te-ai ascuns dupa un zid, sau de ce ai tras in cineva si nu ai avut nici un hit market) dar tot e interesant de citit.
pai intri pe cont de uk( sau altul de zona 2 care are store), activezi passul si apoi te loghezi pe cont de ce zona vrei tu si pam pam....merge
cam ce medie de puncte aveti per runda? eu fac cam 2000-3000 si incep sa cresc din ce in ce mai mult.
Ohoho, prietene faci ceva treaba, bravo. Eu maxim am facut 5000 k si asta ca joc medic si am salvat multi camarazi ca la capitolul tinta is varza![]()
O intrebare. Cand dau spot pe cineva ca si clasa recon cine aude in casca "There is a soldier in your area" doar squad-ul meu? Doar cei langa care ii inamicul spot-uit sau toata lumea?
Bookmarks