Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 46 of 164 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast
Results 901 to 920 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #901 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    In sfarsit
    Attached Images Attached Images bf3.jpg

2. #902 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Hai ca l-am prins
    Attached Images Attached Images bf3beta.png

3. #903 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Ce nu mi place:

LAG.
    Freeze uri cand salveaza (aproape la fiecare spawn).
    Sistemul de respawn e complet imbecil. M a spawnat o data intr o piatra si a trebuit sa mi dau suicide.
    Aim assist foarte puternic.
    Nu mai poti tine grenada in mana si sa o arunci cand vrei tu.
    Sunt momente cand nu reincarca arma .
    Sunt alte momente cand nu vrea sa puna tinta (iron sight).

4. #904 SP
    Tot ca la alpha e, sa stai cate 20 de minute pana prinzi loc pe un server?

5. #905 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Sistemul de respawn e complet imbecil. M a spawnat o data intr o piatra si a trebuit sa mi dau suicide.
    Prima baza colcaie de glitchuri. Aproape oriunde te pui pe burta intri in pamant, iar din alte zone nu mai poti iesi.

Altele in care nu mai vrea sa alerge.

6. #906 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    A aparut si pe XBL Marketplace, pentru cine e fan.

• Release date: 9/29/2011
    • Size: 1.30 GB

7. #907 SP
    Member justamodel's Avatar
    The Origin store is currently unavailable. It may be experiencing unusually high load or undergoing maintenance. Please try again later.

8. #908 SP
    Dupa cum ma asteptam, e la fel de rau ca si in alpha cu browserul si gasitul unui meci in care sa joci. Opera nu e un browser suportat, IE sucks ca de obicei si da numai erori. Trebuie sa instalez alt browser doar ca sa pot da join la ceva, si apoi alta perioada de asteptare.

9. #909 SP
    Member Cata96's Avatar
    Wow ce nebunie e cand fac rush pe ei

10. #910 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Ce nu mi place:

LAG.
    Freeze uri cand salveaza (aproape la fiecare spawn).
    Aim assist foarte puternic.
    Nu mai poti tine grenada in mana si sa o arunci cand vrei tu.
    +1 Sunt de aceasi parere...

11. #911 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Eu is recunoscator ca ne-au dat demoul asta, numai sa nu ii mai tot zica beta Un beta test presupune ca toate bugurile sa fie descoperite din timp si raportate. E absolut evident ca nu o sa aiba nimeni timp de implementat feedbackul si nemultumirile celor care joaca/vor juca acest demo. Pe langa asta, chiar cei de la DICE ziceau ca anumite buguri intalnite in "beta" au fost deja rezolvat acum ceva timp si nu vor aparea in versiunea finala a B3. Ramane problema cu proneala lui pește si tot campingul; pe asta nu vad cum o sa-l rezolve asa de usor Adica pui harta cu tufe la exterior si tuneluri intunecate in subteran si te astepti sa nu misune sniperii pe acolo?

Puteau mai degraba sa-i spuna demo si sa tranteasca mesajul ala la inceput "demoul asta e o versiune nefinisata a jocului, s-ar putea sa dati de multe buguri etc etc."

12. #912 SP
    Poate mi se pare mie dar soldatii celor doua factiuni nu sunt suficient de mult diferentiati, arata cam la fel uniformele.

13. #913 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Poate mi se pare mie dar soldatii celor doua factiuni nu sunt suficient de mult diferentiati, arata cam la fel uniformele.
    Sunt facute de acelasi creator de moda. Catalin Botezatu..

14. #914 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Jocul asta e prea frumos !

15. #915 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Nu se poate ma. Nici in jocul asta nu au putut sa rezolve un rahat de bug. Trag cu RPG ul la cracii omului, vad explozia, dar el nu ia damage deloc. Sau distrug ca*atul dupa care se ascunde si el ia damage 50%. REALIST FRATE!

16. #916 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Battlefield este un joc pana la urma. Chiar dacă �ncearcă sa se apropie de realitate, cei de la dice trebuie sa l facă sa fie si amuzant.

Vrei realism? Nu ți pot recomanda dec�t sa te inrolezi in armata

17. #917 SP
    Member cipvas's Avatar
    E cam nasol acolo, ca daca iti da unu' headshot e grav.

18. #918 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Buguri si glitchuri exista la greu, sunetul mai slabut ca in BC2 parca insa e atat de captivant incat nici nu imi mai pasa! Peste proneala am trecut pt ca luceste luneta astfel incat ii poti observa mai lesne pe sniperi iar in meci am intrat repede si nici de lag n-am dat. Puteai si ei totusi sa mai treaca acolo o harta.

19. #919 SP
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Peste proneala am trecut pt ca luceste luneta astfel incat ii poti observa mai lesne pe sniperi iar in meci am intrat repede si nici de lag n-am dat. Puteai si ei totusi sa mai treaca acolo o harta.
    Pai nu numai sniperii stau palmat in boscheti, ci cam toate clasele. In plus poti juca lejer sniper cu acog 4x si ala nu mai luceste.
    Da, puteau sa mai treaca o harta sau, mai bine, un alt mod de joc, macar pt cei cu MoH LE.

20. #920 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Downshifting Zgarcitii astia de la EA sa ne mai dea o harta ( moh le )?
    Mie nici acum nu mi a venit key ul de early beta , dar am descarcat jocul ..

Se zvonea ca ne baga caspian border . I hope so .
    O noua parola la serverul conquest "videokilledtheradiostar"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 164 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks