In sfarsit![]()
Ce nu mi place:
LAG.
Freeze uri cand salveaza (aproape la fiecare spawn).
Sistemul de respawn e complet imbecil. M a spawnat o data intr o piatra si a trebuit sa mi dau suicide.
Aim assist foarte puternic.
Nu mai poti tine grenada in mana si sa o arunci cand vrei tu.
Sunt momente cand nu reincarca arma .
Sunt alte momente cand nu vrea sa puna tinta (iron sight).
A aparut si pe XBL Marketplace, pentru cine e fan.
- Release date: 9/29/2011
- Size: 1.30 GB
The Origin store is currently unavailable. It may be experiencing unusually high load or undergoing maintenance. Please try again later.
Dupa cum ma asteptam, e la fel de rau ca si in alpha cu browserul si gasitul unui meci in care sa joci. Opera nu e un browser suportat, IE sucks ca de obicei si da numai erori. Trebuie sa instalez alt browser doar ca sa pot da join la ceva, si apoi alta perioada de asteptare.
Eu is recunoscator ca ne-au dat demoul asta, numai sa nu ii mai tot zica betaUn beta test presupune ca toate bugurile sa fie descoperite din timp si raportate. E absolut evident ca nu o sa aiba nimeni timp de implementat feedbackul si nemultumirile celor care joaca/vor juca acest demo. Pe langa asta, chiar cei de la DICE ziceau ca anumite buguri intalnite in "beta" au fost deja rezolvat acum ceva timp si nu vor aparea in versiunea finala a B3. Ramane problema cu proneala lui pește si tot campingul; pe asta nu vad cum o sa-l rezolve asa de usor
Adica pui harta cu tufe la exterior si tuneluri intunecate in subteran si te astepti sa nu misune sniperii pe acolo?
Puteau mai degraba sa-i spuna demo si sa tranteasca mesajul ala la inceput "demoul asta e o versiune nefinisata a jocului, s-ar putea sa dati de multe buguri etc etc."
Poate mi se pare mie dar soldatii celor doua factiuni nu sunt suficient de mult diferentiati, arata cam la fel uniformele.
Nu se poate ma. Nici in jocul asta nu au putut sa rezolve un rahat de bug. Trag cu RPG ul la cracii omului, vad explozia, dar el nu ia damage deloc. Sau distrug ca*atul dupa care se ascunde si el ia damage 50%. REALIST FRATE!
Battlefield este un joc pana la urma. Chiar dacă �ncearcă sa se apropie de realitate, cei de la dice trebuie sa l facă sa fie si amuzant.
Vrei realism? Nu ți pot recomanda dec�t sa te inrolezi in armata
Buguri si glitchuri exista la greu, sunetul mai slabut ca in BC2 parca insa e atat de captivant incat nici nu imi mai pasa! Peste proneala am trecut pt ca luceste luneta astfel incat ii poti observa mai lesne pe sniperi iar in meci am intrat repede si nici de lag n-am dat. Puteai si ei totusi sa mai treaca acolo o harta.
Downshifting Zgarcitii astia de la EA sa ne mai dea o harta ( moh le )?
Mie nici acum nu mi a venit key ul de early beta, dar am descarcat jocul ..
Se zvonea ca ne baga caspian border . I hope so .
O noua parola la serverul conquest "videokilledtheradiostar"
Bookmarks