Amuzant Rau![]()
Battlefield 3 producer Patrick Liu says he hasn't been surprised by the level of scrutiny from gamers comparing the PC version of the game to console versions, adding that the PC platform is "five or six years ahead of consoles now."
serios? wowww, ce logica!!! ps3 a aparut prin 2006 si xbox 360 prin 2005
era clar de la inceput ca grafica pe PC (la BF3) nu va rivaliza cu grafica pe console...insa visual(ca un intreg) jocul va arata aproximativ la fel..avand in vedere distanta medie de la care se joaca un consolist 1,5-2m fata de un jucator de PC,0,3-0,4 m...
Pe mine unul ca potential client m-au bulversat foarte tare cu toate prostiile astea. Ba sunt toate la fel, ba aia se vede mai bine, ba aia se misca mai prost etc. Nu mai stiu pe ce platforma sa cumpar jocul, pentru ca am mai patit-o in trecut cu versiuni pe care abia puteai sa le joci pe anumite platforme. Am precomanda pentru PC, Xbox 360 si PS3 si sincer nu stiu pe care sa o aleg.
Da. Pai probabil ca e in depozite deja. Mi s-a parut curios ca si Gameshop a scos versiunile Limited de pe site. Inseamna ca au primit deja in depozit jocul si nu mai pot onora comenzi in plus. sau sunt pe cale sa il primeasca.
Eu l-am luat de pe zavvi la oferta aia cu 3 perechi de boxeri si jocul. Boxerii au sosit de o saptamana, astept jocul.
Jocul a aparut de ceva vreme pe Internet, am incredere ca o sa pastram acest thread "spoiler free".
BF3 Gameplay - Tehran Highway Rush Attackers - YouTube
atmosfera 10
sunet 10
grafica 10
---------
goty? (putin probabil ca un joc de MP sa-l primeasca totusi)
Daca va saturati de genul asta de video-uri, do tell!
Ma asteptam la harti impartite in doua fata de ceea ce e pe PC, dar se pare ca cel putin harta asta e aceeasi
Bookmarks