Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 164 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #1481 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Pe ce platforma il ai?
    PieS Frii. Am mai zis si pe pagina trecuta parca

2. #1482 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Presupun ca fasolele ar trebui sa fie trasoare.

3. #1483 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Ce anume ai mancat la pranz baiete ?

4. #1484 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Cuvantul "fasole"exista in limba Romana.
    .
    da mai, dar "fasolele" nu.

---------- Post added 29-10-2011 at 11:17 PM ----------

Cred ca e cel mai criticat joc din ultima vreme si nu inteleg cauza. Adica tot anul a cumparat lumea shootere ca Homefront, Killzone 3, Brink, Rage, etc si acum, cand apare un joc cu adevarat bun, va plangeti de grafica si de servere aglomerate. Bine ca nu jucati cate 3 pe o harta, ar fi mai liber, lag free, dar unde e placerea?

Am jucat COD 4 si 5 pe PC, multa vreme, multiplayer. Apoi am inceput COD 6 pe PS3. L-am jucat mult timp, dar intr-un final m-am plictisit....m-am saturat de acelasi deathmatch bazat pe rapiditatea in reactii si mai putin pe inteligenta...asta pana la MAG si Bad Company 2 pe care le-am jucat 2 ani. Seria Battlefield tocmai prin asta se remarca: diversitate, strategie. In jocul asta chiar poti sa iti folosesti imaginatia sa iti surprinzi adversarii pentru ca permite o mare libertate (spargi un perete, te tarasti pe burta, spargi liniile inamice cu un vehicul etc). Lasand la o parte grafica, sunetul, glitchurile care sper ca se vor rezolva, bugurile, jocul asta necesita mai mult creier decat instinct..... Este umila si neinsemnata mea parere, dar consider ca asta face diferenta intre COD si BF. (ar mai fi jocul in echipa dar nu mai tastez ca il cunoasteti cu totii)

---------- Post added 29-10-2011 at 11:18 PM ----------

Iar jocul promite multe. am jucat Beta multe ore si mi-a placut foarte mult. L-am considerat o trecere fireasca de la Bad Company spre un joc mai modern. Nu ai ce sa inovezi in domeniul shooterelor, poti doar evolua

5. #1485 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Sper ca ai vrut sa fii glumet cu replica asta.

Reformulez.Acele gloante grotesti pe care le-am denumit eu "fasole" presupun ca arata asa din dorinta developerilor de a semana cu trasoare.

GLONT glo'anţe n. Proiectil mic pentru armele de foc manuale. ◊ ~ exploziv glonţ care explodează c�nd loveste ţinta. ~ trasor glonţ fosforescent, vizibil pe o mare parte a traiectoriei lui. [Var. glonte] /cf. ung. galacs
    Sursă : NODEX (336481) - siveco

6. #1486 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Se gazeaza threadul de atata fasole

7. #1487 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pisboy, inchide ochii cand tragi, ca sa nu mai vezi "fasolele"
    Cred ca toata lumea ti-a notat obiectia in ceea ce priveste trasoarele.

8. #1488 SP
    Member LeGenD's Avatar
    cate posturi inutile, treaba e super simpla dupa cum observati...nu va place? nu il jucati si gata....nu ca m-ar interesa posturile dar zic asa....

...oricum pe mine singurul lucru care ma deranjeaza destul de mult e input lag-ul care sper cat mai repede sa vina cu un patch si sa dispara de tot in rezolutia normala.....ca in 576p nu e treaba asta, in rest totul e perfect

p.s- sunt putin nervos ca inca sunt mahmur rau deci scuze......

9. #1489 SP
    Member Dante's Avatar
    e smecher jocul si oricum sunt sigur ca va deveni si mai bun. eu nu sesizez imput lag, poate sunt nesimtit

10. #1490 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Ce fasole visati fratilor? A ti facut armata ?La cate trageri de noapte ati fost ? nu mai vorbiti prostii daca nu ati pus mana in viata voastra pe o arma adevarata! Trasoarele sunt pt incendierea obiectivului asupra careia se trage (in unele cazuri ) dar scopul pt care au fost ele concepute este pt a da posibilitatea tragatorului sa-si corecteze tinta asupra obiectivului .Si da un cartusi trasor de 14,5 mm de pe un TAB (transportor auto blindat) se vede ca un cartofior in flacari mai ales daca este ceata sau foarte frig afara.Si da flacarile care ies de pe teava in urma indiferent la ce fel de munitie sunt foarte vizibile pe timp de noapte .Credetima lucrez cu chestiile astea in fiecare zi .bucurativa ca nu au bagat in joc vreun obuzier cal. 152 mm sa vezi flacari ce scoate ala . Jocul este pana acum cel mai real din cate sunt pe piata.

11. #1491 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Gata baieti lasati fasole in pace,haideti sa facem un party si stabilim o ora,incep eu.
    1.DiablQ

12. #1492 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Dar platoon n-a facut nimeni pana acum (pt PS3 cel putin)

13. #1493 SP
    Member Dante's Avatar
    am facut eu unul acum. Cautati ConsoleGames.ro. ma tot uit pe acolo cum sa-mi invit prietenii din lista dar nu prea reusesc. Am impresia ca toti cei care vor face parte din pluton vor avea in joc clan tagul pe care il stabilim acolo. Momentan am pus RO, cum aveam si la BBC2

14. #1494 SP
    Member cipvas's Avatar
    Daca la tancuri ma descurc cu controlul, la avioane...na, am prins doar unul o data, dar 3 minute nu m-am prabusit, atunci la elicoptere e ceva de groaza.Am incercat aproape toate schemele de control din meniu. Nu ma descurc si pace. Si totusi in BBC2 nu eram noob. Stie cineva care e cea mai fiabila schema de control?

15. #1495 SP
    Member Dante's Avatar
    Eu in chestii care zboara nu ma urc decat ca pasager. Si imediat cand am ajuns unde vreau ma parasutez
    Uite un tutorial oficial despre pilotarea jet-urilor
    http://battlelog.battlefield.com/bf3...4774112974765/

16. #1496 SP
    Member cipvas's Avatar
    aaam si inca ceva: cum spotezi inamicul?

17. #1497 SP
    Member Dante's Avatar
    pai cu butonul select daca te referi la marcarea cu triunghi rosu a inamicului.au lasat si pe hardcore chestia asta dar am impresia ca dureaza mai putin ca pe normal

18. #1498 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Au facut revizie la 3d spotting dupa ce oamenii s-au plans de el in alpha si beta. Era prea de tot, te urmarea peste tot pe harta, wallhack in toata regula. Acum e mai domol, il poti suporta.

19. #1499 SP
    Member Dante's Avatar
    in hardcore nu e deloc. apare doar pe mini map cand trage unu sau cand e vazut de un coechipier si dureaza doar 3-4 secunde

20. #1500 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Nasol. In BC2 nici minimap nu era.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 164 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks