Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 93 of 164 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 143 ... LastLast
Results 1,841 to 1,860 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #1841 SP
    Member Dante's Avatar
    Eu am observat ca cei care au perkuri de squad le si folosesc. Noi cei care am jucat aseara aveam fiecare un perk diferit de squad, ceea ce mi se pare si normal. Sunt poze mai in spate despre cum va arata tactical flash dupa patch, nu va ramane neschimbat

2. #1842 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Te-ai gandit ca poate nu le-au deblocat? Cele de squad le inlocuiesc pe alea individuale, deci singura explicatie ar fi asta.
    Am uitat sa specific, dar la lvl 25+ iti spun sigur ca sunt deblocate cel putin doua. Pe cei de lvl mic ii inteleg, dar la lvl mare nu mai au scuze.

3. #1843 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Daca aveti lucruri pe care le doriti schimbate sau adugate in acest joc, va rog sa abuzati de urmatorul thread de pe formul oficial, pe care reprezentantii DICE sustin ca il monitorizeaza, pe battlelog in sectiunea FORUM
    Battlefield 3 (PS3/XBOX360) Wishlist Thread

4. #1844 SP
    Member Dante's Avatar
    Am inteles ca imput lagul ar fi de la ceva care se cheama vSync care pe ps3 e activat default in timp ce pe xbox se poate dezactiva. in beta cica nu era acest vSync. Si asta nu e o chestie care se intampla doar la BF3.

cei care simtiti lagul mai pregnant incercati asta:

Hi, you're right, but its not v-sync, its the tripe buffering I guess. The input lag is not the same as the Beta, because the beta didn't had the triple buffering enabled.

I tried a few things here to get the game started without the tripe buffering, and I guess that the procedure below worked. So here is what I did:

Before entering the game, go to your PS3 Settings -> Display Settings -> Video Output Settings -> Then HDMI -> Automatic -> Yes -> Set your Display inch if you have a 3DTV -> Set Audio Output Settings -> HDMI -> Manual -> unset the dolby(leave just the PCM through) -> Enter the Game.

When you enter the Game, you will notice that the graphics will glitch like the beta, and the movement become much more responsive. The only problem is that you have to do this procedure every time before you enter the game.

It worked here a few times, let us know if this works for you too.

5. #1845 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    Am inteles ca imput lagul ar fi de la ceva care se cheama vSync care pe ps3 e activat default in timp ce pe xbox se poate dezactiva. in beta cica nu era acest vSync. Si asta nu e o chestie care se intampla doar la BF3.

cei care simtiti lagul mai pregnant incercati asta:

Hi, you're right, but its not v-sync, its the tripe buffering I guess. The input lag is not the same as the Beta, because the beta didn't had the triple buffering enabled.

I tried a few things here to get the game started without the tripe buffering, and I guess that the procedure below worked. So here is what I did:

Before entering the game, go to your PS3 Settings -> Display Settings -> Video Output Settings -> Then HDMI -> Automatic -> Yes -> Set your Display inch if you have a 3DTV -> Set Audio Output Settings -> HDMI -> Manual -> unset the dolby(leave just the PCM through) -> Enter the Game.

When you enter the Game, you will notice that the graphics will glitch like the beta, and the movement become much more responsive. The only problem is that you have to do this procedure every time before you enter the game.

It worked here a few times, let us know if this works for you too.
    Am incercat sa fac setarile si cand am ajuns la unset the dolby(leave just the PCM through) am observat ca aveam deja totul dezactivat. Doar Linear PCM 2 44.1 si 48 kHz sunt activate si nu pot fi dezactivate. Deci nu cred ca e de aici problema.
    Oricum, am intrat in joc si lagul e tot acolo.

6. #1846 SP
    Junior Member StaTich's Avatar
    Ai incercat sa le treci pe dolby si pe urma sa iesi din joc si sa le treci pe setarile PCM? Cine stie ce bug de sistem o mai fi si asta.
    Eu cum am zis... nu sunt deranjat de input lag dar ma intristeaza ca sunt multi jucatori care nu se pot simti bine intr-un joc foarte reusit din cauza unei probleme. Sper sa-ti rezolvi problema Mariusik.

7. #1847 SP
    Member cipvas's Avatar
    @Mariusik, ai incercat sa vezi cum se misca jocul si pe alta consola.Zic si eu, poate are a ta ceva...

8. #1848 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Din moment ce aici sunt cateva zeci de oameni care au aceeasi problema, plus cativa romani de pe forum, chiar nu cred ca are ceva consola mea. Plus ca au zis si carnatii de la DICE ca este o problema si va fi rezolvata.
    Asta este, unii o simt, altii nu. Sunt mai sensibil .

Mi am cumparat azi MW3 si pot sa zic ca cu toate problemele lui, BF3, este total alt joc. Mai degraba prefer tactica, vehiculele si nenumaratele metode in care poti aborda o situatie in BF3 ( in ciuda graficii lui de porc in 576p, bug urilor, si nenumaratilor oameni prosti care l joaca) decat laser tagul din COD.

Totusi, ma simt putin ipocrit. Acuz CODul ca nu schimba absolut nimic la gameplay de atatia ani incoace, si totusi vroiam sa BF3 ul sa fie un BC2 reloaded, nu mashup ul care a iesit (cod + moh + bf2). Oricum, cel mai deranjant la COD este ca fie ca joc MW1, fie ca e MW3 (le am pe amandoua), este exact aceeasi chestie. Nu pot sa ii inteleg pe oamenii care au dat bani atatia ani la rand pe exact acelasi joc. (vorbesc strict de multiplayer)

9. #1849 SP
    Junior Member denverius's Avatar
    clanuri de bf3 nu sunt?

10. #1850 SP
    Quote Originally Posted by denverius View Post
    clanuri de bf3 nu sunt?
    Auleu! Denveris vrea sa joace cu romanii in echipa? Vine apocalipsa!!!....Sau defapt ti ciuda ca nu ne gasesti? Recunoste!

11. #1851 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cine-i denveris?

12. #1852 SP
    intrebam si eu
    Asa au ramas unii cu impresia ca joc doar contra romanilor.Unii au ales sa ma stearga altii nu ,,, ce sa-i faci este doar un joc'''

13. #1853 SP
    Member ramusg's Avatar
    @denveris, cand o sa ma vezi, sa nu ma impusti, sa ma pupi,pe obraz, fireste, chiar daca eu sunt american si tu rus, fumam un Camel, bem o votka, facem pace, nu vreau sa am cosmaruri frate, razboiul rece s-a terminat. Pupici mici

14. #1854 SP
    intrebam si eu
    Asa au ramas unii cu impresia ca joc doar contra romanilor.Unii au ales sa ma stearga altii nu ,,, ce sa-i faci este doar un joc'''
    Daca lasai doar comentul "intrebam si eu " nici nu mai imi bateam capul, dar sincer nu sunt deacord cu "Asa au ramas unii cu impresia" deci sa facem un mic rezumat, si cu asta am incheiat discutia ca deja devine offtopic rau de tot:
    1. Din toate meciurile care le-am jucat cu tine pe serverele Bc2 si Bf3 in 90% din ele ai jucat in echipa adversa
    2. Nu ai avut/aratat nicodata intentia sa joci "in echipa" (ex. sa dai un mesaj cu "inv cand este loc", sa dai invite-uri in squad inainte sa incepi un meci, etc.)
    3. In putinele meciuri in care am jucat in acelasi squad nu ai folosit niciodata un microfon (motiv pentru care te-am si sters din lista, daca te intereseaza motivul)
    Este o vorba, cand iti spune unu ca esti beat poate nu are dreptate dar cand spun zece oameni ca esti beat du-te si te culca.

Iar totusi sa iti raspund la intrebare, nu exista clan de romani in Bf3, ca nu suntem homo.....li sa ne adunam in clanuri. In schimb exista un pluton ComputerGames.ro.

PS: Ma bag si eu la un Camel, vodca nu mai pot sa beau (sechele din copilarie) dar aduc eu o palinca de Maramu', hmm, ar merge, nu?!. Stiu eu un local bun pe Siene Crossing unde sa degustam.

*EDIT:
    Daca scad astia damge-ul la Scar-H si nu vor reduce reculul, va trebui sa ma reprofilez, ma gandesc sa incerc cu G36C sau SG553, pareri?

15. #1855 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    intrebam si eu
    Exact cum spune și mobu, �n 90% din meciurile pe care le jucam cu rom�ni �n BC2, tu erai �n echipa adversă. Ah, și țin minte foooarte bine un episod: te-am șters din listă și m-ai adăugat din nou apoi mi-ai trimis un mesaj și m-ai rugat să-ți dau accept, am zis what the hell, hai s-o fac, poate s-a maturizat puștiu .. Ai intrat imediat �ntr-un meci unde �n echipă eram foarte mulți rom�ni (care probabil te șterseseră la r�ndul lor din listă) și imediat ai trecut �n echipa adversă! Așa că taie c****ul, cum ar spune americanii.

16. #1856 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post

*EDIT:
    Daca scad astia damge-ul la Scar-H si nu vor reduce reculul, va trebui sa ma reprofilez, ma gandesc sa incerc cu G36C sau SG553, pareri?

iti recomand G36C. De departe cea mai buna de la inginer. Pacat ca nu o poti folosi in toate clasele

17. #1857 SP
    Member Xristina's Avatar
    Noob question cum e cu VOIP? Ca aseara am pus sa am pe team si nu auzeam pe nimeni, am nevoie de casti speciale?

18. #1858 SP
    ei da ca tu ai dat invite
    Nu am microfon, dar astazi cumpar.
    Daca dadeai invite eram acolo
    Sunt 12 romani in team si dau join dupa unul din ei si ma arunca la adversar ce sa fac sa ies ca sa nu joc contra?

19. #1859 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    iti recomand G36C. De departe cea mai buna de la inginer. Pacat ca nu o poti folosi in toate clasele
    G36c mi se pare cam instabila si foarte random. Eu folosesc M4A1, are dmg destul de mic dar accuracy bun si rate of fire foarte bun.

20. #1860 SP
    Unul zice ,,ba asta joaca doar contra '' ceilalti zic,, da ba asa este''.

---------- Post added 23-11-2011 at 10:54 AM ----------

Acum 3 zile am intrat si erau 2-3 romani cu mine in sqaud iar in team-ul celalalt cred ca 4 si nimeni nu a zis ba astia joaca contra romanilor ,doar denveris

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 93 of 164 FirstFirst ... 43 83 91 92 93 94 95 103 143 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks