Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 30 of 80 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1590

Thread: Omul din spatele controllerului

1. #581 SP
    Member drik's Avatar
    Yeah I`m bored...
    Attached Images Attached Images swineflu.jpg

2. #582 SP
    Senior Member Madk91's Avatar

si tot nu am facut vaccinul!
    ms drik!

3. #583 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Hop si eu !
    Attached Images Attached Images a23.jpg

4. #584 SP
    Member Razielim's Avatar
    yo si cu mine..........
    Attached Images Attached Images ssl24810.jpg ssl25443.jpg

5. #585 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    o poza high-tech, high-quality, high-everything..de anul treeecut! revin cu una cu moaca si revizuita vineri sau sambata dupa meciurile de anul asta. calificat sper, la judetene.
    PS: asta e meciul de anul trecut, cu profii de sport alea serioase vin acum...
    Attached Images Attached Images meci-profi-elevi2.jpg

6. #586 SP
    Junior Member Wintzy's Avatar
    Sal, all. Stiu ca sunt mai nou pe aici si nu prea ma cunoaste lumea, dar de ceva vreme citesc ce se scrie pe forum si pe langa faptul ca informatiile postate sunt extrem de utile in majoritatea cazurilor si actualizate rapid, pot zice ca am ramas destul de impresionat de comunitatea consolistilor () care s-a dezvoltat semnificativ din cate observ, fapt care nu poate decat sa ma bucure, evident
    Pentru cine este curios sa vada cum mai arata un ..."noob" lol sa zicem (sunt nou pe site, dar console am tot avut de prin 1997 pana acum, Sega Master System 2, PS1, PS2, PSP, 360 si intr-un final PS3) voi posta cateva poze cu mine in concerte cu trupa si o poza cu mine si pretena. Bafta tuturor si Rock on!
    Attached Images Attached Images img_5903.jpg p1050511.jpg p6130547.jpg img_5923.jpg dsc00132.jpg

7. #587 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Me !
    Attached Images Attached Images me-2.jpg me-d.jpg

8. #588 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Wintzy View Post
    Sal, all. Stiu ca sunt mai nou pe aici si nu prea ma cunoaste lumea, dar de ceva vreme citesc ce se scrie pe forum si pe langa faptul ca informatiile postate sunt extrem de utile in majoritatea cazurilor si actualizate rapid, pot zice ca am ramas destul de impresionat de comunitatea consolistilor () care s-a dezvoltat semnificativ din cate observ, fapt care nu poate decat sa ma bucure, evident
    Pentru cine este curios sa vada cum mai arata un ..."noob" lol sa zicem (sunt nou pe site, dar console am tot avut de prin 1997 pana acum, Sega Master System 2, PS1, PS2, PSP, 360 si intr-un final PS3) voi posta cateva poze cu mine in concerte cu trupa si o poza cu mine si pretena. Bafta tuturor si Rock on!
    hey dude!
    pozele sunt facute in LMC ! cum se numeste trupa ta? live = AWESOME dude !! so whoever had a gig in LMC is NOT a n00b.

9. #589 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    hey dude, are trupa in semnatura

10. #590 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    you're right, dude! duuuude... am auzit de ei dar nu mai stiu de unde..

edit: awww, dude!! myspace friends with Jenna Jameson, that seriously rocks some @ss dude!!

11. #591 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Ginger kids have no soul!

12. #592 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    You my friend, are evil.

13. #593 SP

14. #594 SP
    Junior Member Wintzy's Avatar
    lol Adevarul e ca si tobarul nostru e cam ginger si nu prea are suflet (poate putin feeling cand canta, dar cam atat lol ) Referitor la lmc am avut pana acu 3 concerte acolo, 2 in fire (in conditii de sunet execrabile, incomparabil cu lmc) si o aparitie pe radio3net la o emisiune in direct ( daca sunteti curiosi e postata inregistrarea aici Sala de repeti?ii Blog Archive Forma?ia UpsideDown (Video) nu este una din cele mai bune "aparitii" dar e un material bunicel pentru trupa) deci nu cantam de foarte mult timp impreuna, totusi incercam sa facem rost de cat mai multe cantari, oricum e si un gen mai nou de rock (cunoscut mai mult prin state), nu foarte digerabil de multa lume. In general la noi se canta ba prea agresiv (spre black, death, trash, deathcore, hardcore) ba prea melo, soft (alternativ, pop-rock, indie). Sunt destul de putine trupe care sunt undeva la mijloc si care canta ceva ritmat, putin agresiv, dar in acelasi timp melodic si cu refrene memorabile.....that's where we come in stim ca suntem la inceput dar ma gandesc ca poate pe viitor o sa fie si la noi mai buna scena de Rock si cu putina sansa si multa munca poate putem si noi sa contribuim la asta.....gata, scuze de un offtopic atat de mare si stufos, promit ca nu mai fac mai lasam si pe altii sa ataseze poze Bafta !!

15. #595 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Wintzy chitara aia e ESP LTD KH-202 Kirk Hammet Signature Model?!?!?! Ca seamana exact,numai ca nu vad skull-heads pe freturi.Scuze de off.

LE: am pus si eu o poza mai din septembrie/octombrie,la vecinu de la 2 la un mic jam. <3 Fender Squire Strat.
    Attached Images Attached Images adada.jpg

16. #596 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Ca tot ai pus post-ul asta, mi-am adus aminte de o poza foarte haioasa pe care mi-a trimis-o un prieten.

P.S. Parcel, nu te supara, nu e un atac la persoana ta, sa nu intelegi gresit. Doar mi se pare foarte funny
    Attached Images Attached Images 633905063920168385-gingers.jpg

17. #597 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Ca tot ai pus post-ul asta, mi-am adus aminte de o poza foarte haioasa pe care mi-a trimis-o un prieten.

P.S. Parcel, nu te supara, nu e un atac la persoana ta, sa nu intelegi gresit. Doar mi se pare foarte funny
    Nu se supara (cred) mai glumim si noi

18. #598 SP
    Member Atrium's Avatar
    Ca tot am facut 500 de posturi si sunt de ceva timp cu voi, pun si eu o poza, doua...

Prima singur si-n a doua cu fata mea.
    Attached Images Attached Images dsc04565.jpg dscf0708.jpg

19. #599 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Stati mai linistit ,nu m-am suparat

20. #600 SP
    Member slabunator's Avatar
    Wintzy,Enthroll, Andrei Cristian, Weriwulf, cantati roack??? Tulai, asta-i muzica deaia de satanishti nu?
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Wintzy chitara aia e ESP LTD KH-202 Kirk Hammet Signature Model?!?!?! Ca seamana exact,numai ca nu vad skull-heads pe freturi.Scuze de off.
    Este ceva model de ibanez, din seria PR cred,tot forma de superstrat are .

Imi pare bine sa vad atati muzicanti pe site, m-ati inpulsionat sa pun si eu o poza cu chitara, tre' sa fac una mai recenta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 80 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast