Yeah I`m bored...
Printable View
Yeah I`m bored...
:))
si tot nu am facut vaccinul!
ms drik!
Hop si eu !
yo si cu mine..........:evil:
o poza high-tech, high-quality, high-everything..de anul treeecut! revin cu una cu moaca si revizuita vineri sau sambata dupa meciurile de anul asta. calificat sper, la judetene:D.
PS: asta e meciul de anul trecut, cu profii de sport:P alea serioase vin acum...
Sal, all. Stiu ca sunt mai nou pe aici si nu prea ma cunoaste lumea, dar de ceva vreme citesc ce se scrie pe forum si pe langa faptul ca informatiile postate sunt extrem de utile in majoritatea cazurilor si actualizate rapid, pot zice ca am ramas destul de impresionat de comunitatea consolistilor (:P) care s-a dezvoltat semnificativ din cate observ, fapt care nu poate decat sa ma bucure, evident :)
Pentru cine este curios sa vada cum mai arata un ..."noob" lol sa zicem (sunt nou pe site, dar console am tot avut de prin 1997 pana acum, Sega Master System 2, PS1, PS2, PSP, 360 si intr-un final PS3) voi posta cateva poze cu mine in concerte cu trupa si o poza cu mine si pretena. Bafta tuturor si Rock on! :rulez::rulez::rulez:
Me :) !
hey dude, are trupa in semnatura :rulez: ;)
you're right, dude! 8-} duuuude... am auzit de ei dar nu mai stiu de unde..
edit: awww, dude!! myspace friends with Jenna Jameson, that seriously rocks some @ss dude!!
Ginger kids have no soul!
lol Adevarul e ca si tobarul nostru e cam ginger si nu prea are suflet (poate putin feeling cand canta, dar cam atat lol ) Referitor la lmc am avut pana acu 3 concerte acolo, 2 in fire (in conditii de sunet execrabile, incomparabil cu lmc) si o aparitie pe radio3net la o emisiune in direct ( daca sunteti curiosi e postata inregistrarea aici Sala de repeti?ii Blog Archive Forma?ia UpsideDown (Video) nu este una din cele mai bune "aparitii" dar e un material bunicel pentru trupa) deci nu cantam de foarte mult timp impreuna, totusi incercam sa facem rost de cat mai multe cantari, oricum e si un gen mai nou de rock (cunoscut mai mult prin state), nu foarte digerabil de multa lume. In general la noi se canta ba prea agresiv (spre black, death, trash, deathcore, hardcore) ba prea melo, soft (alternativ, pop-rock, indie). Sunt destul de putine trupe care sunt undeva la mijloc si care canta ceva ritmat, putin agresiv, dar in acelasi timp melodic si cu refrene memorabile.....that's where we come in :P stim ca suntem la inceput dar ma gandesc ca poate pe viitor o sa fie si la noi mai buna scena de Rock si cu putina sansa si multa munca poate putem si noi sa contribuim la asta.....gata, scuze de un offtopic atat de mare si stufos, promit ca nu mai fac :D mai lasam si pe altii sa ataseze poze :P Bafta !!
Wintzy chitara aia e ESP LTD KH-202 Kirk Hammet Signature Model?!?!?! Ca seamana exact,numai ca nu vad skull-heads pe freturi.Scuze de off.
LE: am pus si eu o poza mai din septembrie/octombrie,la vecinu de la 2 la un mic jam. <3 Fender Squire Strat.
Ca tot am facut 500 de posturi si sunt de ceva timp cu voi, pun si eu o poza, doua... :)
Prima singur si-n a doua cu fata mea.
Stati mai linistit :P,nu m-am suparat :P
Wintzy,Enthroll, Andrei Cristian, Weriwulf, cantati roack??? Tulai, asta-i muzica deaia de satanishti nu? >:)
Este ceva model de ibanez, din seria PR cred,tot forma de superstrat are .
Imi pare bine sa vad atati muzicanti pe site, m-ati inpulsionat sa pun si eu o poza cu chitara, tre' sa fac una mai recenta :)