Ce costum are baiatul ala :)) sa pic de pe scaun de ras nu alta.
Printable View
Stiu cum e lol....oricum,m-am invatat minte si acum ma abtin de la alimente ce pot provoca neplaceri,la anumite evenimente importante:P
---------- Post added 22-09-2009 at 10:13 PM ----------
Nu are o situatie financiara stralucita...fara tata...in fine...cu el si cu ultimul din dreapta m-am inteles cel mai bine din tot liceul,prieteni adevarati,un lucru cam rar in ziua de azi;)
Sa ma etalez si eu! :D Tin sa precizez ca frantuzoaica habar n-avea ce vrem noi :)), eram cu varu dar nu e in poza...
Da asa e. Multumesc si eu de aprecieri! :D
Bine ca esti tu smecher,ratonule..pretuieste ce ai,cat o sa mai ai.Numai respect Junnkie!
Nu cred ca mai ai nevoie de un om in cap da de...! Nu am nimic cu tine, dar incearca si tu sa fii mai respectos sau dac nu abtine-te. In viata nu o sa ai nimic de castigat din asta. E mai bine sa fii prieten cu toti chiar daca nu iti place de persoana respectiva deoarece la un moment dat o sa ai nevoie de ea. Iti zic asta din propie experienta.Bafta pe thread man ;) !
Junnkie, respectele mele !
Foarte frumos Junnkie ..mai rar asa ceva:)
si eu am tot respectul pt Junkie,insa eu m-am referit la studentul in ceea ce priveste postul lui,cat despre croitoreasa stelica@ eu nu te-am insultat pe tine domnisoara asaca te rog nu ma insulta nici tu pe mine,ok tanti?
@nuyokamata: Ai aceasta atitudine mai pe toate thread-urile. Reactia studentului nostru este normala. Daca tu nu intelegi aceste sentimente, poate ca o vei face cand ajungi la o varsta in care constientizezi ca un moment ca cel din pozele lui Junnkie inseamna enorm.
intr-adevar inseamna mult sa il ai pe tatal tau cel mai bun prieten si constientizez acest lucru.eu mi-am exprimat parearea "puerila"daca vreti s-o numiti asa.poate ca nu trebuia sa cataloghez postul lui studentul ca fiind gay,maybe i was a little hush dar nici "stelica coritoreasa"sa ma insulte.ati inteles gresit daca am spus ceva rau la adresa lui Junkie am mai spus si mai repet ca mi se pare super ok ca il considera pe tatal sau cel mai bun prieten asa si trebuie,greu mai gasesti in ziua de azi fii care sa aiba o relatie stransa cu unul dintre parinti.dar pt ceea ce a spus Croitoreasa nu am sa trec cu vederea.thx pentru intelegere;)
---------- Post added 23-09-2009 at 10:55 PM ----------
avand in vedere avatarul tau nici nu ma mira ca esti rasist.Keep Going=D>
eu aici ma opresc:)
AAAAAAWW >:D<:%% http://www.youtube.com/watch?v=EqiojZAlNt8 scuzati va rog offtopicul, nu m-am putut abtine...
uat da fac?...lucrurile scapa de sub control aici.#:-S
Subsemnatul intitulat EU la un SF4 offline session @ work. B-) (normal...after work hours)
I am NOT a racist but I AM the Dictator.:naughty: