Din cate am intels expansion-ul contine doar un mega-dungeon nou, de-aia refuz sa platesc full-price pe el, mai ales ca pe jocul original am dat vreo 70 de lei
Din cate am inteles din riviuri, acel dungeon contine in jur de 12 ore de gameplay fara prea mult exploring. M-ati convins, voi pune mana pe el. Pretul de la Altex e real sau sunt aia pe amfetamine?
Salut. Am inteles ca varianta de Xbox mai vine cu un disc care iti permite sa instalezi texturi de rezolutie mai inalta? Pe PS3 sunt deja pe disc sau trebuiesc downloadate de pe PSN?
Dragon’s Dogma patch may corrupt save data | VG247
A PSA posted on Capcom Unity advises that the most recent patch for the action RPG has introduced a nasty bug.
“A number of users” have been affected by the issue, which corrupts save file data, making it impossible to save or load progress.
This is obviously quite traumatic given the game’s about 50 hours long if you want to do everything, so Capcom has asked users to back their save datas up to external storage or cloud devices as soon as possible, especially if they’re first-time players or are just starting Dark Arisen.
Capcom is investigating the issue but advises affected users to try playing offline until a fix is introduced.
Salut ... o intrebare de la cineva care l-a jucat doar single player / offline ... se poate juca acest joc online fara cod ?
Am vazut ca ma conecteaza la serverul lor ... dar asi dorii o confirmare ... gen sa poti lua pawns si ce s-o mai putea face online ... cere ajutor si alte chestii ... vorbesc de varianta originala a jocului . Ms anticipat
@ felixxx ar trebui sa fie de azi. eu l-am luat din Altex Plaza proaspat din cuptor, nu era la raft abia ii puneau pretul![]()
Cine are ceva high level pawn pe PSN? N-am pe nimeni in lista care joaca si pawnii buni costa obscen de mult RC.![]()
R1 primary skills si L1 sec skills..
la Arisen ed presupun ca cei de la cRAPCOM nu so mai obosit sa puna si manualu',nu?
Observ ca s-a fumat subiectul de ceva vreme.
Revin si eu in actualitate.
Posed un PS3 de vreo 3 ani si, dupa Skyrim, nu am mai intalnit un joc care sa ma tina atat de mult in priza.
Ma bucur ca l-am gasit sh intr-o stare impecabila la un pret derizoriu (chiar Dark Arisen).
Ce intrebari am eu, pentru cei care l-au experimentat:
Cum maica intunericului fac sa beneficiez de Elite Lantern? Imi place foarte mult sa umblu noaptea si mizeria aia de felinar e un rahat sinistru.
Am vazut ceva filmuletze si mi-a picat fatza cat de bine se vede diferenta cu versiunea imbunatatita.
Am citit ceva tutoriale, am fost in Bitterblack Isle, am cotrobait pe-acolo si-am luat Bitterblack Novelty Lv3.
Am mai bagat vreo cateva ore bune de gameplay pana la 2600RC (cele 3000 existente le-am investit in reparatie pietrei din insula) si cand sa-i dau pachetul Olrei, ce-mi zice fata: "You have unlocked Scroll Fast Movement morti raniti" .
Bha ejprost ???
Pai eu am investit atata timp si cristale intr-o mizerie de augment care nici macar nu-mi foloseste ?
Dupa care am aflat ca sunt mai multe Bitterblack Novelties Lv3 si daca am noroc poate una din ele se dovedeste a fi lanterna.
Voi ce ziceti?
Ati intampinat problema? Trebuie sa stau sa le strang si sa le deblochez chiar pe toate?
Nu exista vreun truc mai simplu?
(sunt Lvl 42 Fighter, am inteles ca la Ranger e un augment pentru lanterna dar nu e genul meu)
Thanks.
Continutul cuferelor si ceea ce primesti dupa purificarea Bitterblack Novelty Lv1/2/3 este "la noroc" (de exemplu ... pt fiecare cufar in parte e alocat un nr. de itemuri conform cu zona iar continutul e generat aleatoriu la fiecare accesare)...un cheat ar fi sa salvezi inainte de purifiare si daca nu primesti obiectul dorit(elite lantern in cazul tau) reincarci salvarea pana reusesti.
Si eu am reinceput recent jocul DD.DA pe X360(il incepusem acum 2 ani pe PS3,eram lv 60 si din greseala am reformatat hddul consolei fara sa fac bacup la save....de nervi am abandonat sa reincep jocul) sunt lv 80 si chiar acum 3 zile am primit aceasta lanterna( dar am inaintat destul de adinc in BI/primul nivel)....atentie ca e recomandat sa incepi BI dupa lv50....ti-o iei chiar si la lv 100( eu ma luptam cu un codemned goreciclope si a mai aparut si un dragon....sa vezi ce se si-o trageau unul altuia).
Magic Archer mai are un skill pe arc...trage cu o sageata ce lumineaza temporar toata zona.
Frate, merci mult.
In sfarsit un raspuns pertinent. Ma bucur ca am dat de cineva care stie cu ce se mananca jocul asta.
De salvare inainte de purificare n-am avut succes, adica am salvat dar dupa doua reincarcari tot mizeria aia de augument mi-a iesit la turbinca.
Fii atent, acuma ca mi-ai dat un deget n-am incotro si-ti iau toata mana.
Cand ai timp, te rog daca poti sa-mi raspunzi cat poti tu de succint la urmatoarele dileme:
1) Sunt L42 Warrior. Sabie de 480, scut si ceva armura. Main pawn e Strider, un arc mediu si daggers din piatza.
Exista posibilitatea sa gasesc undeva alte armuri smechere sau ceva de genul pentru ca innebunesc cand iau pionii altora care la acelasi level au armuri si arme upgradate in asa natura incat apare un dragon rosu in dreptul nivelului in loc de cifra 3.
Sunt io idiot sau aia chiar s-au jucat ca maniacii ?
2) Incerc sa gasesc combinatia perfecta pentru sprijin in lupta.
Strider-ul ma ajuta, il gasesc ok.
Doar ca restul nu stiu cum sa-i iau.
Daca aleg un vrajitor, ala nu ma vindeca dar in schimb summon-eaza tot felul de elemente ajutoratoare, dar nu ma ajuta chiar atat de mult cand am o plaja de inamici (gen 2 ciclopi + goblini sau himera + goblini puternici);
Daca aleg mag, vindeca toata petrecerea dar nu prea ma ajuta in lupta. E oarecare eficient pentru stafiile-alea contra carora sunt praf.
Daca aleg warrior, un two-handed rupe lantzu si chilotii pe inamicii mari dar pana da un swing din Angel of Death eu omor deja 3 minioni.
Plus: exista vreo modalitate prin care sa evit ca un pawn sa-mi tina adversarul si sa ma invite sa-i dau perversa? Chiar am alte lucruri de facut si as prefera sa ne batem fiecare in tarlaua lui.
3)Undeva intr-o padurice mai prin stanga, daca nu ma-nsel la iesire din Kingsparrow Fort (parca) e un dragonash cu niste goblini. M-am dus spre ei si n-a durat mult toata afacerea. Deja cand am vazut ca are 5 buline sub viatza nu stiam cum sa fug mai repede.
Ala e marele dragon? Pe ala trebuie sa-l omor sa termin jocul? Sau e doar un discipol al "Tatalui lor" ?
4)Exista vreo metoda mai buna de a ma vindeca (eu si ceilalti) in lupte decat Potent Greenwarish + Large Mushroom?
Car la de-astea de ma satur si sunt ok, iar imbuteliatele desi vindeca mult mai mult, ocupa mult prea multa greutate.
Mai am vreo alternativa? Exista vreun mix bun neincercat?
Merci pentru rabdare.
Bookmarks