1) da vor vinde mai multe console si deviceuri, dar vor scadea vanzarile de soft. cei care dau cei mai multi bani pe jocuri, DLC, subscriptii anuale, accesorii etc sunt gamerii hard-core, care spre deosebire de cei casual nu se vor plictisi peste o luna, doua, acestia vor dori sa cumpere din ce in ce mai multe jocuri.
2) pai si tu nu crezi ca cei hardcore nu se vor plictisi si se vor reorienta spre altceva? ok, GoW, FM, Halo sunt jocuri exclusive foarte bune, dar deja au ajuns al numarul "4", trebuie ceva nou, iar ei vin cu integrarea Kinectului. pana la urma la baza succesului sau insuccesului unei console stau jocurile AAA exclusive si mai mult sau mai putin si cele multi-platform. bine, MS are norocul ca inca mai are studiourile third-party de partea lor, fata de nintendo care a dat-o rau in bara la acest capitol cu Wii.
IMO, e normal sa promoveze jocurile pentru kinect, avand in vedere succesul pe care l-au avut si sa inceapa sa integreze conceptul si in jocurile mai seriose, dar nu mi se pare normal sa lasi la o parte titlurile AAA si sa nu vii cu ceva nou la E3. pe termen scurt si mediu nu vor avea de suferit, insa daca continua in acelasi mod, nu-i vad prea bine. e opinia mea, nu aruncati cu rosii si cartofi.
BTW stati linistiti, ca anul acesta Nintendo va fi in centrul atentiei![]()
ahaha Jaffe e atat de awesome.
the F bomb.
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
also, Twisted Metal arată bestial.
Mi-a placut foarte mult Overstrike. Sunt chiar curios ce va duce Insomniac la bun sfarsit cu acel joc.
Battlefield 3 arata demential. First day buy !
Exclusivele masive au fost mereu o chestie marca Sony. Nici cu primul Xbox si nici acum nu au avut si nici nu au dat sa se inteleaga ca incearca sa-i egaleze pe cei de la Sony la capitolul exclusivitati. Si totusi pana acum le-a mers foarte bine, nu vad de ce nu le-ar merge bine si de acum incolo.
Halo 4 Good News?
BHAHAHAHAHAHAHAHAhaha..ha..h.
1. Respect Tomb Raider, surpriza serii pentru mine
2. Respect Battlefield 3, ma asteptam oricum sa fie o capodopera ( +++ Imensa harta din Demo )
3. Mw3 e pamant
4. Gears of War 3 super![]()
5. Mass Effect 3 asa si asa..
6. .............................................Fable : The Journey OH THE LOLZ!!!
Cam atat am in minte pana acum![]()
subscriu. acel boss battle mi se pare chiar misto (cica era boss battle-ul de la mr Grim, da totusi nu inteleg de ce au jucat cu sweet tooth..poate nu au vrut sa arate atacurile lui semnatura).
Twisted metal is going to be an epic game! Abea astept sa il joc
L.E. zempty, eu am avut noroc si am scapat azi. da nu te teme ca proba la romana ii banala. Am stat 10 min, am raspuns la cateva interbari si am primit un ranking dinala de expert
![]()
Poti sa te opresti la GoW si ME (care intre timp n-a mai ramas exclusiv). Asa.. putem enumera cateva exclusivitati care sa zicem ca au avut succes, dar e incomparabil cu succesul exclusivitatilor Sony.
Oi fi eu detinator Xbox dar daca intr-o discutie in contradictoriu cu un fan Sony se aduce aminte de exclusivitati bag capu in pamant sau incerc sa schimb subiectulSi asta nu e de-acum de dupa conferinta, asa a fost mereu.
dat reaper sound.
Inception comes to mind.
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
imi place at�t de mult cum arată Overstrike. ha.
se vede că e făcut de cei de la Insomniac. expresiile lor pur și simplu strigă R&C.![]()
ME 3 and Star Wars looking awesome! Si mai era un joc, un mmo... cred ca deja l-au uitat toti, nimic interesant
.
Ce ai vazut la Star Wars de ti s-a parut'' Looking awesome '' ?
Inafara de un Cinematic refacut dupa unu mai vechi?
Sunt dezamagit, asteptam un gameplay ceva.. o clasa, abilitati.. SOMETHING IN-GAME.
Bookmarks