Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 24 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 301 to 320 of 467

Thread: E3 2011

1. #301 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Deci pana la urma cat dureaza conferinta Sony? Mai dorm in noaptea asta?

2. #302 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    O ora jumate, la fel ca Microsoft.

3. #303 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Haideti mai pe chat. Avem bere, mici, pepeni...

4. #304 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    sonysonysony

5. #305 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    nu mai incepe????

cu siguranta le-a cazut reteaua sau i-a hackuit careva...

6. #306 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    nu-i problema. primim ca welcome back, beta pt God of War 4

7. #307 SP
    a fost vreun xbox fanboy la vrajitoare si de atunci astora le iese numai pe dos...

8. #308 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Sunt singurii cu prezentari 3D, e plina sala de ochelaristi.

9. #309 SP
    cat o costa ceasu de aur de la mana lu asta?

10. #310 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Uncharted 3 gameplay ftw! Aproape ca-mi pare rau pentru fanboii inflacarati IcsCutie, cum sa nu vrei sa butonezi o asemenea minunatie?

11. #311 SP
    Member Imperatore's Avatar
    frumos inceputul prezentarii pt Sony cand si-au cerut scuze tututor pt neplacerile create cu PSN-ul.

12. #312 SP
    24' pt sistem de gaming? come on... pana si la desktop am de 27'...

13. #313 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Lol wat? PS TV bundle? Interesant, daca am inteles bine in co-op fiecare jucator vedea doar "partea lui de joc" cu ajutorul ochelarilor?

14. #314 SP
    hmmm, prostie pt copii mici
    ma asteptam la ceva mai hardcore.

15. #315 SP
    Member Imperatore's Avatar
    da, ai inteles corect, cu ajutorul ochelatilor no more split screen.

16. #316 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Dat Rapture t-shirt!

17. #317 SP
    Member AVoF's Avatar
    mi se pare slaba grafica de la NGP...amintiti-va de texturile din Prince of Persia revelation de pe PSP, mult superioare fata de demo-ul de la Uncharted

18. #318 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Pretul e mai mult decat bun pentru PSV.

@MonkY iti mai aduci aminte cand sustineau ca va costa ~550 de euro pentru ca e la competitie cu iPhone?

19. #319 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Noroc de inFamous 2 si Uncharted 3 ca mai spala cate ceva din prezentarea asta...m'am trezit la 3 pt mai nimic.
    Cel putin asa vad eu lucrurile. Nimic de Agent, FF Versus XIII, totusi Cole in SF X Tekken e dragut dar.... pe bune?
    Credeam ca microsoft a fost mai slabut anu asta prezentand doar putine pt hardcore dar Sony, wow!

20. #320 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    o fost ok spre misto la sony. Mai fain decat la MS sau EA (ubisoft nu am vazut)... da nu stiu ce sa zic. Aveam asteptari mult mai mari: Agent, the last guardian (desi au zis ca nu vor prezenta jocu), un FF (macar 14le) si multe altele. TM a fost prezentat chiar dupa MS si skyrim deci nu mai avea ce sa prezinte. Macar acuma stim ca NGP se numeste PS Jita, stim si preturile si data de lansare.

Mi-a placut si anuntul ala la bioshock infinite (care va fi move compatible + bioschock 1 inclus pe disk) si acel GoW Origins ala ii ze best (desi am terminat ambele jocuri de mai multe ori)

Nu mi-a placut ca nu au avut nici o surpriza la sfarsit cum au facut anu trecut...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 24 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast